Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση - Ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων


gkonstantinaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας... Αυτή τη στιγμή έχω χάσει όλα τα αρχεία μου... Αλλά ας σας εξηγήσω πως έχει η κατάσταση... Είχα μεταφέρει όλα μου τα αρχεία στον εξωτερικό σκληρό δίσκο και τα είχα διαγράψει από τον υπολογιστή μου, αλλά ξαφνικά ο εξωτερικός σκληρός δίσκος χάλασε... (Ατυχία.!) Κατέβασα λοιπόν ένα πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων, αλλά μου βγάζει μόνο τα αρχεία που είχα διαγράψει πριν λίγες μέρες και όχι π.χ. αρχεία 1ος έτους... (Κάποια στιγμή έφτιαξα νέο χρήστη στον υπολογιστή μου και διέγραψα τον παλιό)... Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποια λύση, κάποια προγράμματα και καταρχάς μπορώ να κάνω κάτι?

Δημοσ.

...και αν ζει ακόμη ο σκληρός, τελευταία δοκιμή να την κάνεις με το Active File Recovery

 

 

αλλά ξαφνικά ο εξωτερικός σκληρός δίσκος χάλασε... (Ατυχία.!)

...ούτε το ένα (ξαφνικά), ούτε το άλλο (ατυχία).

Οι σκληροί είναι δυνητικά σαν τις γιαγιάδες : δεν ξέρεις πότε θα στην κάνουν.

...Και "αβλεψία" λέγεται συνεπακόλουθα, το να μην υπάρχουν αντίγραφα των (έστω σημαντικών μας) αρχείων.

 

Κατέβασα λοιπόν ένα πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων, αλλά μου βγάζει μόνο τα αρχεία που είχα διαγράψει πριν λίγες μέρες και όχι π.χ. αρχεία 1ος έτους... (Κάποια στιγμή έφτιαξα νέο χρήστη στον υπολογιστή μου και διέγραψα τον παλιό)

...δεν έχει να κάνει.

 

 

Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποια λύση, κάποια προγράμματα και καταρχάς μπορώ να κάνω κάτι?

..για προγράμματα, είπαμε.

 

Αν δεν γίνεται δουλειά, έχεις τις εξής επιλογές:

α) για μια τελευταία προσπάθεια, ανοίγεις το κουτί του εξωτερικού, βγάζεις τον δίσκο που έχει εντός, τον συνδέεις σε ένα desktop pc, και δοκιμάζεις από 'κει.

Αυτό όμως, ΑΝ το κουτί δεν έχει δικό του άνοιγμα και χρειαστεί να παραβιάστει, το κάνεις γνωρίζοντας πως η εγγύησή του πάει πέταξε (εφ' όσον υπάρχει ακόμα εγγύηση).

 

β)...ξεχνάς τ' αρχεία, αν σε νοιάζει η εγγύηση που ίσως έχεις, κι αν ο δίσκος δεν ανοίγει "με το καλό" - τον επιστρέφεις και σου δίνουν καινούριο.

 

 

(αν σου περισσεύουν μερικά κατοστάρικα, και τα αρχεία είναι τραγικά σημαντικά, τον δίνεις σε εξειδικευμένη εταιρία ανάκτησης, πχ http://www.anaktisis.gr. Αν παίζουν κατοστάρικα, και προτίθεσαι να τα δώσεις, μην τον "πειράζεις" άλλο τον δίσκο)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...