Προς το περιεχόμενο

Δίλημμα ανάμεσα σε Timeline Series

lio_v

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

το skroutz είναι μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης τιμών κυρίως και αυτοί που γνωρίζουν την αγορά σπάνια διαβάζουν τα σχόλια που έχουν γραφτεί εκεί για τα μαγαζιά

χαλαρά από τα πιο χρήσιμα sites των τελευταίων ετών...

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
το skroutz είναι μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης τιμών κυρίως και αυτοί που γνωρίζουν την αγορά σπάνια διαβάζουν τα σχόλια που έχουν γραφτεί εκεί για τα μαγαζιά

χαλαρά από τα πιο χρήσιμα sites των τελευταίων ετών...

Δεν κολαω σε αυτο ρε φιλαρακι αλλα στο οτι υπαρχουνε αμφιβολιες για το e-shop δλδ αν εχεις για αυτο αμφιβολιες τι να πω τοτε δεν υπαρχει κανενα μαγαζι που να μπορεις να εμπιστευτεις

• Super Moderators
Δημοσ.

είναι γνωστό ότι το service του eshop είναι κλάσης κατώτερο του Πλαισίου, αλλά είναι στα γνωστά Ελληνικά επίπεδα...

αν κάποιος είναι "άτυχος" και είναι εκτός Αθήνας χειροτερεύουν τα πράγματα, αν κάποιος είναι "τυχερός" και μένει κοντά στο Μενίδι που είναι τα κεντρικά του service βελτιώνονται αρκετά...

Δημοσ.
είναι γνωστό ότι το service του eshop είναι κλάσης κατώτερο του Πλαισίου, αλλά είναι στα γνωστά Ελληνικά επίπεδα...

αν κάποιος είναι "άτυχος" και είναι εκτός Αθήνας χειροτερεύουν τα πράγματα, αν κάποιος είναι "τυχερός" και μένει κοντά στο Μενίδι που είναι τα κεντρικά του service βελτιώνονται αρκετά...

Δεν ειπα το αντιθετο και αν εβλεπες τα προηγουμενα ποστ θα έβλεπες οτι υποστηριξα και το πλαισιο και το Multirama αλλα και το e-shop εχει καλο service παιδια αυτα ειναι εμπειριες που εχω ζησει ο ιδιος δεν μεταφερω τα λογια καποιου αλλου απλα μην λεμε ανυποστατα πραματα οπως οτι το e-shop ειναι μουφα και τα σχετικα

• Super Moderators
Δημοσ.

όποιος έχει καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι, αν σου είχαν αλλάξει τα φώτα θα ήσουν ο πρώτος που θα το έλεγε :P

Δημοσ.
Δεν ειπα το αντιθετο και αν εβλεπες τα προηγουμενα ποστ θα έβλεπες οτι υποστηριξα και το πλαισιο και το Multirama αλλα και το e-shop εχει καλο service παιδια αυτα ειναι εμπειριες που εχω ζησει ο ιδιος δεν μεταφερω τα λογια καποιου αλλου απλα μην λεμε ανυποστατα πραματα οπως οτι το e-shop ειναι μουφα και τα σχετικα

Εδω σου ειπαμε 5 πραγματα μπας και γλυτωσεις... γιατι ειναι μουφα το e-shop. Επειδη επισης εθιξες το Skroutz και την αξιοπιστια του, πληροφοριακα εντελως το e-shop δεν θα συνεργαζοταν με το εν λογω site ουτε και θα απαντουσε στις διαφορες καταγγελιες!

Βεβαια τωρα εσυ εισαι αποφασισμενος να ψωνισεις απο εκει... και μαλλον αποζητας επιβεβαιωση για την επιλογη σου, μιας και σε βολευει η δηθεν εγγυηση τους. Εμεις εδω δεν στην δινουμε οπως βλεπεις... ουτε εδω, ουτε σε καποιο αλλο φορουμ βασικα θα ακουσεις κατι καλο!

Δικαιωμα σου... εμεις ειπαμε... στην τελικη δεν θα χασουμε εμεις λεφτα. Καλη συνεχεια... :-)

Δημοσ.
όποιος έχει καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι, αν σου είχαν αλλάξει τα φώτα θα ήσουν ο πρώτος που θα το έλεγε :P

To καλο το παλικάρι ξερει και αλλο μονοπατι, αμ μου ειχαν αλλάξει τα φώτα εχω αλλες τοσες επιλογες/

Να στο πω και αλλιως.Εσυ κατσε να φυσας το γιαουρτι σου εγώ προτιμώ να τους καψω και αυτους αν δεν εχεις εσυ την θεληση να το κανεις τοτε συνεχισε να φυσας το γιαουρτι σου

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:57 ----------

Εδω σου ειπαμε 5 πραγματα μπας και γλυτωσεις... γιατι ειναι μουφα το e-shop. Επειδη επισης εθιξες το Skroutz και την αξιοπιστια του, πληροφοριακα εντελως το e-shop δεν θα συνεργαζοταν με το εν λογω site ουτε και θα απαντουσε στις διαφορες καταγγελιες!

Βεβαια τωρα εσυ εισαι αποφασισμενος να ψωνισεις απο εκει... και μαλλον αποζητας επιβεβαιωση για την επιλογη σου, μιας και σε βολευει η δηθεν εγγυηση τους. Εμεις εδω δεν στην δινουμε οπως βλεπεις... ουτε εδω, ουτε σε καποιο αλλο φορουμ βασικα θα ακουσεις κατι καλο!

Δικαιωμα σου... εμεις ειπαμε... στην τελικη δεν θα χασουμε εμεις λεφτα. Καλη συνεχεια... :-)

Πρώτα απο όλα το σκρουτζ εχει συνεργαστει με e-shop.gr και αυτο το ξερω επειδη οταν ειχα αρχισει την αναζητηση μου για λαπτοπ ειπα να δοκιμασω και το σκρουτζ τελικα ειχα βρει ενα αλλα πολυ μικρο και εβαλα τ.κ τα ξερεις καλυτερα εσυ αυτα και ποιο μου εμφανισε πρωτο πρωτο α ναι το e-shop το οποιο ηταν το κοντινοτερο καταστημα.Πες μου οτι ψευδομαι και για αυτο αν πεις κατι τετοιο προβλημα σου μπορώ να στο αποδείξω.

PS sorry for double posting

Δημοσ.
Αυριο το πρωι θα ερθει η συνεχεια

Tελικά το σκεφτηκα και λεω να μην το συνεχισω δεν θα κατσω με κατι noobades οι οποιοι δεν ξερουν ή πιθανώς δεν γνωρίζουν τα δικαιώματα του καταναλωτή. Πιθανώς και καποιοι να μην γνωρίζουν απο Υπολογιστες και μιλανε απο τη στιγμη που ξεστομιζουν οτι το 3810T Timeline είναι μλκια. Η Acer ειναι μια εταιρια που το τώρα αρχισε να βαζει τα γυαλια σε καποιες αλλες μεγαλες εταιρείες. Δεν λεω το service της αντιπροσωπείας ειναι gtp απο την info quest και το ξερω γιατι ενας φιλος μου πηγε και τελικα το πηρε γιατι δεν κανανε τπτ οι μλκες αλλα υπάρχουν τοσες επιλογες μεγαλος ειναι ο θεος. Οσο για το παιδι που ειπε οτι αν ειχα παθει ασχημα πραματα με το e-shop να του πω απλα οτι δεν πνιγομαι σε ενα κουταλι νερο απο την στιγμη που εχω τοσες επιλογες πρωτη και καλυτερη να τους κανω μηνυση και να παρω μια αποζημιωση μεγαλύτερη από την τιμη του προιοντος που αγορασα. Από την αλλη αν δεν θελω να το παρατραβηξω υπάρχει και το service του Πλαισιου το οποιο ειναι εγγυηση. Νταξει μπορει να πληρωσεις ενα μικρο ποσο αλλά στο εχουν ετοιμο απο 1 αντε 2 εργασιμες μερες και οχι σαν κατι infoquest που σου λεει αφηστε το εδώ να το ελεγξουμε και ελατε σε 3 εργασιμες μερες. +++ οτι όταν πας ξανα τη τριτη μερα το βλέπεις αθικτο στην ιδια θεση και να σου λενε τελικα ελατε σε 6 εργασιμες μερες.

Αυτα ειχα να πω και να τα σκεφτουνε αυτοι οι noobs οι οποιοι γραφτήκαν σε ενα τετοιο site το οποιο εγώ περιμενα να ειναι ενα σοβαρο discussion forum. Τωρα αν σβήσετε αυτο το ποστ ή το τοπικ εγώ θα συνεχισω να το γραφω αν και δεν ειπα τπτ πολυ προσβλητικο η με ασχημο τροπο. Σε περιπτωση Ban που γινει στο account μου δεν θα σταματήσω και θα κάνω κατι υπερβολικά κακό στο site και νομιζω οτι μπορειτε να καταλαβετε τι εννοω. Αυτα δεν ειναι λογια του αέρα εγώ εχω γνωση απο υπολογιστες καλυτερη απο αυτους όπως του kirimi. Αρα αν θελετε να κανετε κατι από τα παραπάνω δοκιμάστε και μετα θα φτιάχνετε το site από την αρχή.

Tέλος

• Super Moderators
Δημοσ.
To καλο το παλικάρι ξερει και αλλο μονοπατι, αμ μου ειχαν αλλάξει τα φώτα εχω αλλες τοσες επιλογες/

Να στο πω και αλλιως.Εσυ κατσε να φυσας το γιαουρτι σου εγώ προτιμώ να τους καψω και αυτους αν δεν εχεις εσυ την θεληση να το κανεις τοτε συνεχισε να φυσας το γιαουρτι σου

προφανώς ξέρει και άλλο μονοπάτι αλλά αφού έχει καεί όπως είπα, μέχρι τότε απλά αγνοεί...

δεν φυσάω τπτ προσωπικά, δεν είχα κακή αντιμετώπιση από το service του μέχρι στιγμής ευτυχώς όπως ΠΟΛΛΟΙ άλλοι εδώ μέσα, απλά αποφεύγω να αγοράζω πράγματα από το eshop εφόσον έχω αυτή την δυνατότητα...

ναι θα τους κάψεις και θα τους κάνεις την μούρη κρέας...

Δημοσ.

...

Σε περιπτωση Ban που γινει στο account μου δεν θα σταματήσω και θα κάνω κατι υπερβολικά κακό στο site και νομιζω οτι μπορειτε να καταλαβετε τι εννοω.

...

Αρα αν θελετε να κανετε κατι από τα παραπάνω δοκιμάστε και μετα θα φτιάχνετε το site από την αρχή.

Tέλος

Τέλος όντως για σένα, απειλές δεν χωράνε εδώ. ;)

p.s. Άντε, και μην αργήσεις φανταστικέ hackerά, έχουμε να πάμε και για καφέ. :P

/sc

• Super Moderators
Δημοσ.

μου φτάνει αυτό για να ξέρω ότι δεν θα είμαι αποκλεισμένος όταν bannάρουν range :P

Δημοσ.

και εγω το ιδιο περίπου δίλλημα είχα

και λέω να πάρω [ame=http://www.amazon.de/Acer-Timeline-4810TG-734G50Mn-Notebook-Premium/dp/B002MZYWZU]αυτό[/ame]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...