ALTUSGR Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Παιδιακια, μια βοηθεια και εδω. Πηρα το εν λογω ΝΕΤΒΟΟΚ και ενω λειτουργει τελεια, καποιες φορες (πολυ σπανια δηλ.) παρατηρω οτι μετα απο αποτομο κουνημα ή πατημα κουμπιου (η κορουλα μου τα κανει αυτα) ή πλάγιασμα αποτομο, ο υπολογιστης σβηνει ακαριαια, δηλ. χωρις να κανει ουτε shutdown αλλα ουτε καν αδρανοποιηση. Ειναι σαν να του βγαζεται αποτομα την μπαταρια. Μετα αν το αναψω αναβει κανονικα σαν να μην εχει τιποτα.... Μηπως εχει καποιο ειδος antishock μηχανισμο ή εχει προβλημα???? Παντως σε κανονικη χρηση δουλευει για ωρες απλα μου το εκανε 2-3 φορες...
ALTUSGR Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 ΟΚ, θα το κοιταξω... Ααααα και ευχαριστω!
ALTUSGR Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Παιδια ελεγξα την μπαταρια ηταν καλα στερεωμενη. Αλλα... το ξανακανε!!! Μολις το ειχα για κανενα 5 λεπτο με 10λεπτο ακινητο αλλα αναμμενο και μολις πηγα να το σηκωσω διαπιστωνω οτι εχει σβησει τελειως. Δεν ξερω αν εσβησε ομως πιο πριν. Ενα αλλο που σκεφτομαι ειναι μηπως στην διαχειρηση ασφαλειας φταιει που εχω να σβηνει ο σκληρος μετα απο 5 λεπτα. Αραγε να ειναι τοση η συμπτωση και να σβηνει ακαριαια (αυτο ειναι το θεμα το ακαριαια) μολις δεν το χρησιμοποιω (ποντικι προγραμματα) και να φτανει στο 5 λεπτο για τους σκληρους και να το σβηνει ετσι....??? Βοηθεια χριστιανοι!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.