Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με κινητό

fastarsolid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδία εχω ένα προβλημα. Μου κόλλησε το κινητο μου και μου αναβοσβήνει όλλην την ωρα.Προσπάθησα να του κάνω up date αλλα κάθε φορά που το κάνω μου κολλαει όλο το pc. Τι να κάνω?

Το κινητό μου είναι το sony ericsson w810i.

Δημοσ.

στο service να κανουν update με αλλο τροπο... Το πιο πιθανο ειναι να ειναι απλα το λογισμικο αλλα μπορει να ειναι ακομα και απο τη μπαταρια....

Δημοσ.

Λογίκα μου κολλησε το λογισμικο γιατι την ώρα που το έπαθα μετέφερνα κάτι πράγματα απο το pc. Μπορήτε να μου πείτε τι να ΄κανω με το update?

¨οταν εννοώ οτι μου αναβωσβήνει ολην τιν ώρα εννοω οτι εκει που το ανοίγω η οθόνη γίνεται άσπρη και μετα κλείνει και ξανανίγει. Και γίνεται ολην την ώρα αυτη η δουλειά

Δημοσ.

Θα είσαι τυχερός αν καταφέρουν να στο επαναφέρουν γιατί έχω ακούσει ότι πολλά Ericsson που το παθαίνουν αυτό, δύσκολα έως αδύνατο να επανέλθουν

Δημοσ.

Το θέμα είναι οτι το έχω ξαναπάθει και το έχω δώσει και μου ειπαν οτι είχε κολληση το λογισμικό και οτι θέλει αναβάθμιση σαν format ας πούμε

Δημοσ.
Λογίκα μου κολλησε το λογισμικο γιατι την ώρα που το έπαθα μετέφερνα κάτι πράγματα απο το pc. Μπορήτε να μου πείτε τι να ΄κανω με το update?

¨οταν εννοώ οτι μου αναβωσβήνει ολην τιν ώρα εννοω οτι εκει που το ανοίγω η οθόνη γίνεται άσπρη και μετα κλείνει και ξανανίγει. Και γίνεται ολην την ώρα αυτη η δουλειά

Και το s500i μου το εκανε παααρα πολλες φορες και πηρα μια αλλη μαπταρια απο ενα w580 που ηταν ιδιες την εβαλα και εφτιαξε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...