Fan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Ξαφνικά μου βγάζει πρόβλημα με το True Vector Service και δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα με torrent. Προσπάθησα να το αλλάξω από το Administrive Tools αλλά μου λέει access denied όταν πάω να το βάλω να μην είναι automatic. Ξέρει κανένας τίποτα;
parsifal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Το ZoneAlarm σου είναι στην τελευταία διαθέσιμη έκδοση; Αν όχι, για κάνε ένα update. Ακόμη καλύτερα, απεγκατέστησέ το εντελώς με το σχετικό removal tool, κάνε ένα restart και μετά κατέβασε και πέρνα την τελευταία έκδοση.
Fan Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Τζίφος. Έκανα απεγκατάσταση του Zonealarm και κατέβασα το καινουριο. Το εγκατέστησα αλλά έχω πάλι τα ίδια
pp6210 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 το είχα συναντήσει και εγώ 1-2 φορές αυτό στα XP και ήταν όντως οτι σου είπε πιο πάνω ο parsifal, το ΖΑ ήθελε update... Έχεις σκανάρει για κανένα γιό ή σκώλικα?? Επίσης είναι σημαντικό να κάνεις απεγκατάσταση με το ειδικό removal tool, δοκίμασε το από safe mode αφού σκανάρεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.