mpamphs2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα Έχω ένα μικρό πρόβλημα όταν παίζω παιχνίδια στον υπολογιστή εκεί που παίζω μου κατεβαίνει το παράθυρο του παιχνιδιού ελαχιστοποίηση αν θυμάμαι καλά λέγετε αυτό μου το κάνει στο need for speed και στο sim3….γιατι μπορεί κανείς να μου λύση αυτό το προβληματάκι… Ευχαριστώ
sarakinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Λογικά κάποιο πρόγραμμα θα τρέχει στο background και θα προσπαθέι να σου εμφανίσει κάποιο notification...Κλείσε λίγο τα προγράμματα που τρέχουν απο πίσω (όχι όλα!οχι αυτά των windows) και δοκίμασε ξανά..
mpamphs2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Πήγα στο msconfig.exe τα απενεργοποίησα όλα αλλά τα ίδια κάνει…. Το χειρότερο είναι ότι εκεί που έχεις πωρωθεί και κάνεις πρόπερσι σε καμία στροφή σου κατεβάζει το παράθυρο και όταν ξαναμπαίνεις κάνεις παρέα με τον τύχω….
subdee Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 εκεί που έχεις πωρωθεί και κάνεις πρόπερσι σε καμία στροφή σου κατεβάζει το παράθυρο και όταν ξαναμπαίνεις κάνεις παρέα με τον τύχω…. wat? Τέλος πάντων, αν παίζεις απο το πληκτρολόγιο, κοίτα μήπως πατάς κατα λάθος κανένα Win+D ή το κουμπί των Windows.
Hom3sick Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 :lol: Έλιωσα! Μάλλον εννοεί προσπέραση και τοίχος και παίζει κάποιο racing game.
mpamphs2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 οχι δεν παιζω με πληκτρολόγιο....τελος παντον θα το βρω τι φτεει...αν ξερει κανεις μου λεει....ευχαρισω παντος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.