Προς το περιεχόμενο

Γνησιο antivirus και αλλαγη δισκου

pug_f_e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την εξης ερωτηση..

Εχω αγορασμενο το γνησιο kaspersky 2010.Αν το βαλω τωρα στον υπαρχον υπολογιστη και μετα απο ενα μηνα π.χ αλλαξω δισκο, θα το δεχτει ή θα μου πει οτι δεν ισχυει η αδεια?

Η ερωτηση ειναι αν την "ταυτοτητα" του καθε υπολογιστη την βλεπει απο το δισκο..

Εγω ετσι τουλαχιστον ηξερα και σκεφτομαι οτι επειδη μπορει να αλλαξω δισκο, μη παει τζαμπα η αδεια...

Δημοσ.

Ακόμα και αν ισχύει αυτός ο έλεγχος από την karpesky, είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν κλειδί ή να σου ενεργοποιήσουν την άδεια σου για το νέο configuration του μηχανήματος σου.

Είτε Online είτε τηλεφωνικά.

Αυτό ισχύει σε όλα τα προγράμματα που δίνουν κλειδιά με βάση το Hardware configuration.

Αν έχουν ηλεκτρονική ενεργοποίηση τότε συνήθως αυτόματα απενεργοποιείται η άδεια για το παλιό hardware combination, ώστε , αν λες ψέμματα και δεν έχεις κάνει αντικατάσταση του hardware, αλλά το έχεις εγκαταστήσει σε περισσότερα μηχανήματα απ' ότι προβλέπει η άδεια σου, να κάνει updates μόνο το τελευταίο hardware combination id και όχι τα προηγούμενα (αυτό το ελέγχει την ώρα που πάει να κάνει Updates).

Αν με το ίδιο κλειδί ζητάνε να κάνουν update από τους servers τους πολλά διαφορετικά μηχανήματα, τότε το κλειδί θεωρείται ότι έχει μοιραστεί στο Internet και το απενεργοποιούν τελείως ως πειρατικό.

Και σε αυτή την περίπτωση όμως, αν επικοινωνήσεις μαζί τους (είτε με mail είτε τηλεφωνικώς), και τους ενημερώσεις για υποκλοπή του κλειδιού σου , λογικά θα σου ζητήσουν κάποια άλλα στοιχεία για να επιβεβαιώσουν ότι είσαι νόμιμος κάτοχος, και μετά θα σου δώσουν άλλο κλειδί για την ίδια άδεια.

Και πάει λέγοντας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...