Προς το περιεχόμενο

cambridge proficiency

botis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

nop, den nomizw na upaxei site.<BR>ta apotelesmata pantws sta stelnoune spiti, twra to pote peripou vgainoun, eksartatai.<BR>emena mou eixan erthei peripou 4 mines meta :/

Δημοσ.

Λοιπόν...<P>Μετά από επισταμένη έρευνα στα χαρτιά που έχω φυλάξει, διαπίστωσα τα εξής:<P>Για το proficiency (περίοδος Ιουνίου), δυστυχώς δεν έχω φυλάξει το φάκελο του ειδοποιητηρίου frown.gif" border="0 frown.gif" border="0 frown.gif" border="0<BR>το πτυχίο όμως μου ήρθε 4,5 μήνες αργότερα.<P>Επειδή η σύγκριση μπορεί να βοηθήσει: για το lower μου έστειλαν ειδοποίηση στο σπίτι μετά από 2 μήνες και το πτυχίο ύστερα από 4 μήνες (είχα δώσει Δεκέμβριο). <P>Βέβαια πάνε αρκετά χρόνια από τότε (5 και 7 αντίστοιχα)... δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι...<P>Ελπίζω να βοήθησα.... rolleyes.gif" border="0 <P>Φιλικά,<BR>Νάντια smile.gif" border="0

Δημοσ.

Φίλε μου, τα αποτελέσματα βγαίνουν μετά το Δεκαπενταύγουστο. Εγώ τα είχα πάρει γύρω στις 25 Αυγούστου, πρίν 8 χρόνια... στο Advanced και το First Certificate, είχα δώσει Δεκέμβρη και ήρθαν περι τον Φλεβάρη. Καλή επιτυχία!<P>Προς Nadia: μπορείς να μου εξηγήσεις τι σου αρέσει απο την Πάτρα;<P><BR><B>Live long and prosper...</B>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...