Προς το περιεχόμενο

Αποστολή δώρου στο εξωτερικό

Zephyros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν,την καλημέρα μου σε όλους! :-)

Και μπαίνω στο θέμα.Έχω μια αδερφή που σπουδάζει στο εξωτερικό (συγκεκριμένα στο Swansea/Ουαλία) και θέλω να της στείλω ένα δώρο.Μένει σε δικό της σπίτι,όχι σε εστία.Οι απορίες μου είναι οι εξής :

1)Το δώρο που θέλω να της κάνω είναι ένα Playstation 2 και αναρωτιέμαι αν θα ήταν καλύτερο να το αγοράσω μέσω internet από κάποιο τοπικό μαγαζί στην Ουαλία και να ζητήσω να το στείλουν ή να το αγοράσω πχ. από το Πλαίσιο και να το στείλω εκεί?Τα λεφτά δεν είναι τόσο μεγάλο θέμα,απλά θέλω να...φτάσει! :lol:

2)Αν το στείλω,θα μπορούσε κάποιος να με ενημερώσει τι ενέργειες πρέπει να κάνω για να το στείλω?Δεν ξέρω από που να αρχίσω μιας και δεν έχω στείλει τίποτα ποτέ μου.Θέλω κάτι ασφαλές και προπαντώς...γρήγορο!

3)Αν έχει στείλει κάποιος στο παρελθόν,θα μπορούσε να μου πεί στο περίπου πόσες μέρες χρειάζεται και γιατί ποσό μιλάμε?

Σας κούρασα το ξέρω,αλλά που να ρωτήσω καλύτερα από εδώ? :-)

Ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε βοήθεια!

Δημοσ.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια πιστωτική ή χρεωστική και να βρείς ενα eshop στην Ουαλλία για να κάνεις τη παραγγελία σου. Εκει θα βάλεις τη διεύθυνση της αδερφής σου και τέλος.

Μπορείς να το αγοράσεις απο amazon.co.uk or ebay.co.uk , εδώ υπάρχει πολύ καλή και γρήγορη εξυπηρέτηση και πάρα πολύ μικρή χρέωση για τα μεταφορικά αφού είναι εντός χώρας.

Δημοσ.
Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια πιστωτική ή χρεωστική και να βρείς ενα eshop στην Ουαλλία για να κάνεις τη παραγγελία σου. Εκει θα βάλεις τη διεύθυνση της αδερφής σου και τέλος.

Μπορείς να το αγοράσεις απο amazon.co.uk or ebay.co.uk , εδώ υπάρχει πολύ καλή και γρήγορη εξυπηρέτηση και πάρα πολύ μικρή χρέωση για τα μεταφορικά αφού είναι εντός χώρας.

Καταρχήν σε ευχαριστώ για την απάντηση!

Απλά,ήθελα να της το κάνω έκπληξη (και καλά της στέλνουμε κάτι πράγματα και τα σχετικά για να μην το ψιλιαστεί) αλλά άμα είναι μεγάλος κόπος,δεν πειράζει.Απλά ρε παιδιά,για καινούργιο,πρέπει να έχει πωλητή την Amazon?Δυστηχώς είμαι χαμένος στο διάστημα!Να με συνχωρείτε για τις ηλίθιες απορίες.:X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...