Προς το περιεχόμενο

Εορτολογιο σε excel, μεταφορα σε outlook

stormrain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπερα, απο χτες ταλαιπωρω τον εαυτο μου με ενα excel αρχειο το οποιο περιεχει ολες τις γιορτες μεχρι το 2020.

Προσπαθω να το εισαγω στο outlook με την επιλογη Εισαγωγη/Εξαγωγη, φτανω στο σημειο που διαλεγω το αρχειο, επιλεγω να το στειλει στο Ημερολογιο και μετα πεταγεται ενα παραθυρακι που εχει τιτλο Αντιστοιχηση Προσαρμοσμενων Πεδιων.

Αυτο που μπορω να κανω εγω ειναι να παταω συνεχεια Επομενο.

Κατα τα φαινομενα πρεπει να γινει αυτο για ΟΛΑ τα ονοματα που θελω να περασω. Δεν εχω ιδεα απο outlook για να ειμαι ειλικρινης, αλλα το να κατσω να περασω εκατονταδες (αν οχι χιλιαδες, αφου πρεπει να γινει για ολα τα ετη) ονοματα με αυτον τον τροπο μου φαινεται παραλογο.

Αρα κανω εγω κατι λαθος λογικα.

Αν μπορεσει καποιος ας το αποσαφηνισει αυτο, διοτι οσες οδηγιες βρηκα για το εν λογω εορτολογιο σταματουν στο σημειο που επιλεγεις το αρχειο απο το outlook.

Εχω office 2003 παρεμπιπτοντως..

• Moderators
Δημοσ.

Ναι αυτο θελω! Σε ευχαριστω πολυ για τον συνδεσμο, θα το δοκιμασω το απογευμα και θα ποσταρω feedback για Future reference :)

EDIT: Δεν εβγαλα ακρη. Ετρεξα το εξε, αλλα λεει πως καποιο αρχειο δεν βρεθηκε, και δεν λειτουργησε. Ποσταρα και στο θεμα εκει, αλλα αν καποιος γνωριζει ας μου πει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...