>>Morpheus>> Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Αριστεροχεροι πως νιωθετε οταν χρησιμοποιητε εργαλεια που φτιαχτηκαν για δεξιοχειρες?
status Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μπορεί κάποιος να είναι αριστερόχειρας και δεξιοπόδαρος ή το αντίθετο νομίζω ε? Καλά αυτό το ότι είναι αγένεια, ποιος μπορεί να το σκέφτηκε?!??! Αυτό που θυμάμαι από το σχολείο πάντως είναι ότι συνήθως οι αριστερόχειρες δεν έκαναν ωραία γράμματα! Αυτό το mirroring ισχύει σε πολλές περιπτώσεις. 1
BadBoy Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 http://www.razerzone.com/gaming-mice/razer-deathadder-left-hand-edition Μου έχει λύσει τα χέρια. Και παιχνίδια και απ' όλα πολύ καλύτερα.
vagsid Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Εγώ είμαι δεξιόχειρας αλλά είμαι αριστεροπόδαρος όταν κλοτσάω.Παραξενο αυτό ε? Συμβαίνει και σε κανέναν άλλον αυτό ή είμαι μοναδική περίπτωση? Δεν το βρίσκω τόσο παράξενο. Είμαι αριστερόχειρ αλλά δεξιοπόδαρος,αν και λέγεται ότι οι περισσότεροι αριστερόχειρες είναι και αριστερόποδοι. Ποτέ δεν ήμουν αριστεροπόδης..μου είναι τελείως φάλτσο το αριστερό.
j0hnn1e Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Υπάρχουν θέσεις στις εργασίες για το μετρό Θεσσαλονίκης, στείλε ενα μήνυμα
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Έρευνα: Στα δύσκολα μαθηματικά οι αριστερόχειρες υπερέχουν http://www.lifo.gr/now/tech_science/148807
theoritikos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 ^ είμαι αριστερόχειρας αλλά δεν τα πάω καθόλου καλά με τα μαθηματικά προβλήματα 1
StefEf Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Σήμερα είχα πολύ ελεύθερο χρόνο υποθέτω και έπιασα και εγώ να γράφω με το αριστερό ενώ είμαι δεξιόχειρας και το αριστερό μου είναι αρκετά κουλό. Το χειρότερο είναι η ταχύτητα γραψίματος που δεν συμβαδίζει με την ταχύτητα σκέψης. Υπήρξε όμως γρήγορη βελτίωση αλλά θέλει συνεχή εξάσκηση. 12 χρόνια μετά την πρώτη ανάρτηση😝 1
StamTheMan Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 51 λεπτά πριν, StefEf είπε 12 χρόνια μετά την πρώτη ανάρτηση😝 Εχουμε δει και χειροτερα Αλλα οκ,μετραει η τελευταια αναρτηση,αρα εισαι μονο 4 χρονια αργοπορημενος !
mary Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 @StefEf Είσαι θεός που ανακάλυψες αυτό το θέμα και το ξαναεφερες στην επιφάνεια. Άρχισα να το διαβάζω από την αρχή. Ανατρίχιασα και συγκινήθηκα από τους θρύλους του ινσομνια που συχναζαν κάποτε στο φόρουμ. 😓 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα