klainmaingr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Εγώ έχω μια άλλη απορία.... ΟΛΟ το ινσόμνια είναι αριστερόχειρες; Τουλάχιστον πολλά ενεργά μέλη δλδ... Νόμιζα οτι οι αριστερόχειρες (οί αυτοί που είχαν τάση να είναι αλλα τους το κόψαν για ηλίθιους λόγους) είναι μικρό ποσοστό... Μάλλον ι statistically failed.. Αντίστοιχα έχω ακούσει για πιο έξυπνους ανθρώπους και μικρότερο life span αλλα τουλάχιστον το πρώτο το καταρρίπτω απο μερικούς γνωστούς μου.. ;p
freedubus Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Kι εγώ το ίδιο, γενικά με τα πόδια συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο απ' ό,τι με τα χέρια: το αριστερό είναι το καλό, το δεξί είναι τελείως ανάπηρο. Δε μπορώ να κλωτσήσω, δε μπορώ να στηριχτώ καλά, πάντα πιάνεται, πάντα κάπου πονάει, πάντα στραβοπατάω, τώρα τελευταία έσκασε και μια ισχιαλγία και είναι και ελαφρώς μικρότερο απ' το αριστερό, το νιώθω όταν φοράω παπούτσια. Μπορώ να πώ οτι το δεξί μου πόδι και το αριστερό μου χέρι είναι βάρος για τη ζωή μου.
klainmaingr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Kι εγώ το ίδιο, γενικά με τα πόδια συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο απ' ό,τι με τα χέρια: το αριστερό είναι το καλό, το δεξί είναι τελείως ανάπηρο. Δε μπορώ να κλωτσήσω, δε μπορώ να στηριχτώ καλά, πάντα πιάνεται, πάντα κάπου πονάει, πάντα στραβοπατάω, τώρα τελευταία έσκασε και μια ισχιαλγία και είναι και ελαφρώς μικρότερο απ' το αριστερό, το νιώθω όταν φοράω παπούτσια. Μπορώ να πώ οτι το δεξί μου πόδι και το αριστερό μου χέρι είναι βάρος για τη ζωή μου. Μην ανησυχείς.. Υπάρχουν και χειρότερα ( )
freedubus Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 το δεξί είναι τελείως ανάπηρο. Δε μπορώ να κλωτσήσω Μπορώ ΠΑΝΤΑ να κάνω μια εξαίρεση για όσους μου λένε "υπάρχουν και χειρότερα" ε.
ANHLIKOS Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Kι εγώ το ίδιο, γενικά με τα πόδια συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο απ' ό,τι με τα χέρια: το αριστερό είναι το καλό, το δεξί είναι τελείως ανάπηρο. Δε μπορώ να κλωτσήσω, δε μπορώ να στηριχτώ καλά, πάντα πιάνεται, πάντα κάπου πονάει, πάντα στραβοπατάω, τώρα τελευταία έσκασε και μια ισχιαλγία και είναι και ελαφρώς μικρότερο απ' το αριστερό, το νιώθω όταν φοράω παπούτσια. Μπορώ να πώ οτι το δεξί μου πόδι και το αριστερό μου χέρι είναι βάρος για τη ζωή μου. Σε λιγο θα μας πεις, πως πριν φύγεις απο κάπου, μαζεύεις κινητά, κλειδιά και πόδι. Μην τα ξεχάσεις πίσω....
evabb Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 ειχα μια φιλη, που οταν ηταν μικρη και ενω ηξερε να γραφει, επαθε ενα ατυχημα και κοπηκαν δυο δαχτυλα του δεξιου της χεριου και δεν μπορουσε πλεον να κραταει μολυβι με το δεξι οποτε εμαθε να γραφει με το αριστερο. της πηρε βεβαια 2 χρονια περιπου με ιδιαιτερα στο σπιτι γτ που να πηγαινει σχολειο ετσι
coreygaylas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Κι εμένα το ίδιο! Βέβαια πλέον μόνο ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ εργασία εξακολουθώ να μπορώ να την κάνω μόνο με το αριστερό. Στα υπόλοιπα είναι τελείως ζαβό, ταπεινός υπηρέτης της δεξιάς. :lol::lol:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 έπρεπε να πει ότι χρειάζονται απαραίτητα και τα 2 (ταυτόχρονα) με ένα τώρα...τσκ τσκ τσκ
freedubus Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Ενώ ο θρές ο ελεφαντίασης έμαθε να χρησιμοποιεί απαραιτήτως και τα πόδια του ;ρ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 ως γνωστόν γράφω και τα πόδια...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Πεντικιούρ κάνεις;;; it's a trap!
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Παλικάρια ευχαριστώ για τις απαντήσεις, ξέρω ότι μπορεί να γίνει, το ερώτημα είναι αν είναι εντελώς ασφαλές. ινσόμνιαΚ, διάφοροι λόγοι: ... -Θα μπορώ να κάνω μια χειρονακτική εργασία εξίσου αποτελεσματικά αν κουραστεί το ένα από τα 2 χέρια -ή αν βολεύει περισσότερο λόγω γεωμετρίας/θέσης ένα από τα δύο χέρια. ... Αλλά βασικά επειδή νομίζω πως έχει πλάκα. μου κάνει εντύπωση...συνήθως κουράζεται το άλλο πρώτα παρά το χέρι... πως το κάνεις?? πάντως φίλε αριστερόχειρας γεννιέσαι, δε γίνεσαι!
slipknot Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 πάντως φίλε αριστερόχειρας γεννιέσαι, δε γίνεσαι! Και τι γίνεται στην περίπτωση ενός ανθρώπου που προοριζόταν για αριστερόχειρας αλλά γεννήθηκε χωρίς αριστερό χέρι;
pournaras Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 ως γνωστόν γράφω και τα πόδια... Για αυτο δεν καταλαβαινουμε ποτε τι γραφεις... :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα