Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
nick[;2945056']Lucifer είσαι γράφεις σαν[/strike'] τρελός!

...fixed...sad_smile.gif

νταξ, όχι ακριβώς "τρελλός" - διχασμένη προσωπικότητα σίγουρα...

...υπάρχουν και άλλα αποδεικτικά στοιχεία στο θρεντ με τις άγνωστες λέξεις tongue_smile.gif

...σοβαρά όμως, άμα το κάνεις αυτό με το δέσιμο της δεξιάς, πχ για κα'να μήνα, θα έχεις εκπληκτική πρόοδο...Αλλιώς θα κωλοβαράς

...με το δεξί

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λούσιφερ, τσ τσ τσ, χρειάζεται επίμονη και επίπονη άσκηση. Τι; Πήραμε το χαρτί και το στυλό κι αρχίσαμε να αραδιάζουμε μουτζαλιές; Σα να πάτησε μια κότα στο μελάνι και μετά πέρασε απ' το τετράδιό σου είναι αυτά που έγραψες. Σιγά μη γράψεις και τα απομνημονεύματά σου κατευθείαν με το αριστερό. Θα πρέπει να μάθεις να γράφεις όπως ένα μικρό παιδί, από την αρχή.

Αγόρασε από εκείνα τα τετράδια ορθογραφίας που σε κάθε σελίδα πάνω έχουν τα γράμματα της αλφαβήτας κι από κάτω γραμμές οριζόντιες που ανάμεσά τους πρέπει να αντιγράφεις πολλές φορές το γράμμα μέχρι να βγεί τέλειο.

Και μόλις λιώσεις άπειρα μολύβια και περάσεις αυτό το στάδιο και γράφεις πλέον τέλεια και καλοσχηματισμένα και συμμετρικά όλα τα 48 γράμματα (κεφαλαία+μικρά) θα περάσουμε στο δεύτερο τετράδιο, αυτό με τις μικρές προτασούλες, και θα σου πάρουμε δώρο παγωτό καραμπόλα και αυγουλάρα.

Μπρααάβο το παιδί μας.

Δημοσ.

Εγώ λέω να δέσω τη μπλακ γουήντο και να τελειώνουμε.

Ταυτόχρονα.

Σιχτίρ, μου ματώσατε τα όνειρα.

Δημοσ.

Εγώ είπα να κάνω τον άγγελο στο διάβολο αλλά αυτός δε θέλει.

Κλείδωμα τόπικ, νέος ευγενής στόχος τα μπιντιεσεμηλίκια.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Με άνοιξε την όρεξη το θέμα και έπιασα λίγο να θυμηθώ τα παλιά..

Το χέρι μου πήγε πιό εύκολα απο ότι περίμενα.

Αρκεί όλα τα γράμματα να τα γράφεις με αντίθετη φορά απο ότι συνήθως..

Τουλάχιστον σε μένα αυτό δουλεύει και μόλις έγραψα μια σχετικά αξιοπρεπή άλφα βήτα με την πρώτη προσπάθεια..

Το ίδιο και στους αριθμούς και σε όλα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:00 ----------

Κάτι που έχω παρατηρήσει είναι οτι οι αριστερόχειρες δεν φημίζονται για την καλλιγραφία τους..

Ίσως και να είναι ιδέα μου..

Καλά αριστερόχειρας σε σπίτι με δεξιόχειρες, δεν θες να δεις τα scripta μου..θα φρίξεις..ειδικά όταν βιάζομαι χειρότερα από ιερογλυφικά..

Και ναι μονικαλλιγραφία ίσως...καλλιγραφία μπαχ..!

Καλά οι αριστερόχειρες δουλεύουμε καλύτερα της χειρωνακτικές εργασίες (χενς μαστουρμπέϊσιον ιτισι:Ρ) κ το κατσαβίδι.

Τώρα όσο για την μακροβιότητα που είπες παραπίσω δεν γνωρίζω αν ισχύει η πορεία μου θα δείξει!

Δημοσ.

Τελικά είμαστε πολλοί οι αριστερόχειρες που πήραμε μεταγραφή ε? :-)

Με το αριστερό έχω αρκετό καιρό ακόμα και να προσπαθήσω να γράψω (ίσα με 20 χρόνια!) και τη μετάβαση στο δεξί ούτε που τη θυμάμαι πια..Το μόνο που μου έχει μείνει αμυδρά στη μνήμη είναι πως κάποτε έγραφα με το αριστερό..Μεχρι εκεί όμως..Στην καθημερινότητα πολλά πράγματα τα κάνω και με το αριστερό..Πηρούνι μπορώ να κρατήσω με αριστερό πχ ασχετο αν δεν το προτιμώ.Κιθάρα δεν θα μπορούσα σε καμμία περίπτωση να παίξω ανάποδα πιστεύω..Στο πόδι παραμένω σταθερά αριστερός κατα βάση αλλά και το δεξί δεν είναι εντελώς κουλό..Μπορώ να σουτάρω σχετικά καλά και με δεξί αλλά δεν είναι τόσο δυνατό και ακριβές όπως το αριστερό (το αριστερό μου είναι διαβήτης..και εδώ γελάμε!)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...