tsomoloko Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Γεια σας. Υπαρχει μηπως καποιο ετοιμο προγραμμα ή script που να του δινω μια σειρα απο γραμματα και να μου τα μετατρεπει σε προκαθορισμενους αριθμους? Δηλαδη για παραδειγμα του δινω... ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟΣ και αφού του εχω ορισει πως οταν διαβαζει Δ θα δινει 011 , Ο θα δινει 035 , Κ θα δινει 032 κοκ...στο τελος να μου δινει σε μια νεα γραμμη το αποτελεσμα ως... 011 035 032 και παει λεγοντας... ?
bnvdarklord Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Οταν λες ετοιμο πρόγραμμα, θες τον κώδικα, ή ενα exe που να κανει αυτή τη δουλειά? Αν θες στο γράφω σε C++.
parsifal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Αυτό εδώ το utility φαίνεται να κάνει αυτό που ζητάς. Προσοχή όμως, δεν κατόρθωσα να το τρέξω σε Vista x64. Είναι γραμμένο σε Visual Basic και μου πετάει κατά την έναρξη μήνυμα για "missing comdlg32.ocx or a dependency" κλπκλπ, παρ' ότι έχω εγκατεστημένο το VB6 runtime. Ίσως αν έχεις Windows XP, να είσαι πιο τυχερός.
tsomoloko Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Αυτό εδώ το utility φαίνεται να κάνει αυτό που ζητάς. Προσοχή όμως, δεν κατόρθωσα να το τρέξω σε Vista x64. Είναι γραμμένο σε Visual Basic και μου πετάει κατά την έναρξη μήνυμα για "missing comdlg32.ocx or a dependency" κλπκλπ, παρ' ότι έχω εγκατεστημένο το VB6 runtime. Ίσως αν έχεις Windows XP, να είσαι πιο τυχερός. Ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που εψαχνα! Σε ευχαριστω παρα πολυ parsifal !! Παιζει κανονικα σε Xp , και ειναι super ! bnvdarklord και μονο που προσφερθηκες , για μενα μετραει πολυ! Μιας ομως που τελικα υπαρχει ετοιμο προγραμμα (χαρις τον parsifal που το εντοπισε και το μοιραστηκε μαζι μας) ειναι ολα ok !
parsifal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Κακώς ανοίχτηκε στον Προγραμματισμό πάντως, αφού έψαχνες για κάτι έτοιμο. Μόλις μεταφέρθηκε στην αρμόζουσα ενότητα.
tsomoloko Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Parsifal η αληθεια ειναι οτι δεν γνωριζα πως υπαρχει κατι τετοιο ετοιμο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.