zazas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να κάνω μια αγορά για ένα λαπτοπ που θα το χρησιμοποιώ για: ίντερνετ και ότι άλλο προκύψει....βασικά μόνο το ίντερνετ με ενδιαφέρει και να είναι γενικά δυνατό στις επιδόσεις,σε περίπτωση που θέλω να κάνω και κάτι άλλο. να είναι καλή η οθόνη του ΑΛΛΑ όχι πολύ μεγάλο,μέγιστο μέγεθος 15,6 μιας και είμαι της άποψης πως όταν μιλάμε για λαπτοπ μιλάμε για φορητοτητα. σκέφτομαι για αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906715 ακούω απόψεις thanks
νοθωακι Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Εγώ ένα έχω να σε συμβουλέψω! Να κοιτάξεις την Εγγύηση: 2 χρόνια άμεσης αντικατάστασης από το e-shop.gr. Πριν 1 μήνα αγόρασα laptop Acer από το e-shop και στην πρώτη μέρα έβγαλε πρόβλημα. Τον έχω στείλει 2 φορές για service και ακόμα περιμένω. Την πρώτη φορά δεν βρήκαν τίποτα ..... Δεν είχα κάνει τπτ εγκατάσταση, ούτε καν στο Διαδίκτυο είχε μπει!!
telegamesvg Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Aν ειχε ενσωματομενο και το 3G module θα ηταν ΤΕΛΕΙΟΣ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.