Προς το περιεχόμενο

Refresh rate σε 1920x180p ερωτηση

mastermitsos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε Guys μολις αγορασα μια 40'full hd samsung 100hz

Η Vga που εχω στο pc ειναι 9800gx2ssc της evga και απο τον πινακα ελεγχου της nvidia αλλαζω την αναλυση σε 1920χ1080p και το υψηλοτερο refresh rate που εχω ειναι 60hz, ειναι αργο για απλη εργασια και πολυ αργο για gaming. Exετε καμια λυση ρε παιδια??? :rolleyes:

Δημοσ.

καπου στο βιβλιαρακι θα γραφει τι σηκώνει η καθε εισοδος.

με ΗDMI την εχεις συνδεσει ή με απλο VGA? δοκιμασε και τις αλλες HDMI

της TV.

αλλα όταν λες αργο εννοεις κανει σπασίματα?

τότε όταν θες να "δουλεύεις"

στην TV όρισέ την ως primary και secontary το monitor.

στα παιχνίδια βάλε στα 3d settings το vertical sync force on

συνήθως τα 50-60Hz ειναι υπεραρκετα για ολα (movies,games, κλπ)

• Super Moderators
Δημοσ.

τα 100hz των τηλεοράσεων δεν έχουν σχέση με τα 100hz των οθονών...

κοινώς it's not a bug, it works as intended...

Δημοσ.

απλα τ περιεργο ειναι οτι οταν γυρναω την αναλυση σε 1440χ900 εχω μαχ 75hz refresh rate και ανταποκρινεται μια χαρα στα 60 hz δεν εχω σπασιματα αλλα εχω καθυστρερηση ανταποκρισης στο mouse και στο keyboard καπου κοντα στα 1-2 ms που για γαμινγ ειναι πολλα............ακομα ψαχνομαι

Δημοσ.
απλα τ περιεργο ειναι οτι οταν γυρναω την αναλυση σε 1440χ900 εχω μαχ 75hz refresh rate και ανταποκρινεται μια χαρα στα 60 hz δεν εχω σπασιματα αλλα εχω καθυστρερηση ανταποκρισης στο mouse και στο keyboard καπου κοντα στα 1-2 ms που για γαμινγ ειναι πολλα............ακομα ψαχνομαι

από αυτό που λες υποθέτω ότι έχεις συνδέσεις το pc και την οθόνη με vga καλώδιο.

αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο άλλαξε καλώδιο και βάλε hdmi.

προσωπικά πάντως δεν είδα καθυστέρηση όταν σύνδεσα το δικό μου pc με μια samsung 32" HD Ready που έχω αν και δούλευε στα 59 ή 60 hrz (δεν θυμάμαι).

Δημοσ.

Μια χαρά είναι η κάρτα γραφικών και η τηλεόραση. Θα βάζεις 24hz όταν βλέπεις mkv. 25 ή 50 όταν βλέπεις divx ή dvd. 60 στα παιχνίδια. Τα 100 hz της tv σου απλά διπλασιάζουν τα 50 hz. Χρησιμεύουν μόνο στο ποδόσφαιρο και γενικά στην αναλογική τηλεόραση.

Δημοσ.

Φιλε μου αυτες οι πατεντες με τα 100Hz μπορει να δημιουργησουν προβληματα... ΕΙκασιες κανω αλλα αυτες δουλευουν με double buffering δλδ σε ενα σημα 50Hz οπως ειναι της αναλογικης τηλεορασης , δειχνουν το ιδιο frame 2 φορες για μεγαλυτερη ομαλοτητα. Οταν βλεπεις τηλεοραση δεν εχει αντικτυπο αλλα οταν ελεγχεις εσυ την εικονα εχει στην αποκριση (λογικα). Ψαξε λοιπον να βρεις στο μενου εαν μπορεις να βγαλεις τα 100Ηz . Το πιο πιθανο δεν θα το αναγραφει ετσι. Θα εχει κανα φαντεζι ονομα οπως πχ TruMotion κτλπ.... Για μενα η καλυτερη συνδεση για PC ειναι τo DVI και μετα το ΗDMI. VGA σε αυτες τις τηλεορασεις και αναλυσεις απαγορευται δια ροπαλου. Δοκιμασε τα και πες μας...

Δημοσ.
Μια χαρά είναι η κάρτα γραφικών και η τηλεόραση. Θα βάζεις 24hz όταν βλέπεις mkv. 25 ή 50 όταν βλέπεις divx ή dvd. 60 στα παιχνίδια. Τα 100 hz της tv σου απλά διπλασιάζουν τα 50 hz. Χρησιμεύουν μόνο στο ποδόσφαιρο και γενικά στην αναλογική τηλεόραση.

+1000

Τωρα ο φιλος ποιο πανω πως βλεπει ταινιες με 23.976 fps στα 60hz ενας θεος ξερει.

Δημοσ.

απενεργοποιησε τα 100hz ειναι εντελως π@π@ρι..ς και δεν θα εχεις κανενα προβλημα, καμια καρτα δεν μπορει να δωσει πανω απο 60 στα 1920*1080 , τα hz της οθονης ειναι απατη.. δεν αναρωτηθηκες ποτε γιατι στις οθονες pc δεν πουλαει κανενας παραπανω hz ???

• Super Moderators
Δημοσ.

τι εννοείς ακριβώς 60hz για το κάθε μάτι? :o

ακόμα και όταν δεν χρησιμοποιείς τα 3d glasses της Nvidia η οθόνη παίζει στα 120hz :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...