tsitourman Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μπορειτε να μου πειτε κανενα σιτε να κατεβασω κανενα προγραμα (οτιδηποτε αρχειο) για να τεσταρω την γραμμη μου??(κατεβασμα με τερμα τα γκαζια εννοειτε) .... χτες με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι την εκαναν αναβαθμιση. πριν ειχα 2mbps και τωρα 8mbps connex... thks..
PaNtZ0 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Από την HOL μου είχαν προτείνει το site της nvidia στο section για τα drivers..check there
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μπορειτε να μου πειτε κανενα σιτε να κατεβασω κανενα προγραμα (οτιδηποτε αρχειο) για να τεσταρω την γραμμη μου??(κατεβασμα με τερμα τα γκαζια εννοειτε) .... χτες με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι την εκαναν αναβαθμιση. πριν ειχα 2mbps και τωρα 8mbps connex... thks.. http://ftp.ntua.gr/pub/
atrias Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 κι εγώ προτείνω nvidia , ntua ftp και επίσης microsoft από αυτά θα πιάσεις σίγουρα το μέγιστο δυνατό
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 να προτείνουμε όμως και κάνα site εκτός Ελλάδας το οποίο ξέρουμε ότι είναι καλό για να testάρουμε πως τα πάει με εξωτερικό ο ISP μας? γιατί Nvidia, NTUA, Forthnet, ATI, Microsoft παίζουν με Akamai και ουσιαστικά είναι Ελλάδα...
fragment_ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 να προτείνουμε όμως και κάνα site εκτός Ελλάδας το οποίο ξέρουμε ότι είναι καλό για να testάρουμε πως τα πάει με εξωτερικό ο ISP μας? γιατί Nvidia, NTUA, Forthnet, ATI, Microsoft παίζουν με Akamai και ουσιαστικά είναι Ελλάδα... akamai?????????????????????????????
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 akamai????????????????????????????? http://en.wikipedia.org/wiki/Akamai_Technologies χοντρικά mirrors σε servers εσωτερικού στις συγκεκριμένες περιπτώσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.