Προς το περιεχόμενο

απορια-προβλημα με link's

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συναντω ενα προβλημα σε σχεση με καποια λινκ σε ενα site που φτιαχνω.

δωστε βαση πως εχει το πραγμα.

ολα τα link οπου δουλευουν κανονικα ειναι στον πρωτο φακελο οπως το δημιουργει το dreamweaver.

απο εκει και περα λογο δομεις του site εχω ενα link οπου θελω να το βαλω σε ενα αλλο υποφακελο.

δηλαδη.

εαν εχουμε τα link home.html, contact.html κλπ το link οπου θελω να βαλω σε υποφακελο ειναι το /ergasia/ianouarios/ianouarios.html

εαν λοιπον στην home βαλω το λινκ αυτο θα δουλεψει κανονικα.

εαν ομως βαλω στην ianouarios.html link οπου να οδηγει στη home.html, δεν δουλευει !!!!!

εχει κανεις ιδεα γιατι συμβαινει αυτο ??????????

ελπιζω να εγινε κατανοητο το προβλημα

Δημοσ.

Αν εννοεις ότι βάζεις /home.html και όχι απλά home.html θα έπρεπε να λειτουργεί. Μια άλλη πιθανότητα που μπορείς να δοκιμάσεις είναι η ~/home.html

Δημοσ.

δοκιμασα και το ενα και το αλλο και δεν γινετε τιποτα.

και το περιεργο πιο ειναι, οτι οταν παταω επανω στο linl δεν με οδηγει σε μια σελιδα οπου ειναι κενη η ακυρη (που δεν ανταποκρινετε) αλλα δεν κανει τιποτα , σαν να μην εχεις συνδεση κανενα link εκει....

Δημοσ.

Δεν ελέγχεις καλύτερα τον κώδικα μήπως σου έχει ξεφύγει κανένα tag?

Για να μην ανταποκρίνεται το link ή είναι κρυμένο κάτω από κάτι άλλο (πρόβλημα z-index) ή δεν είναι link λόγω κακής σύνταξης.

Δημοσ.

αυτο ειναι που με προβληματιζει και εμενα, το πως μπορει να εχει ξεφυγει καποιο tag ?

ακολουθησα την διαδικασια του dreamweaver για τα λινκ, οπου ειναι για παιδακια.

λεω αυτο με το εργαλειο οπου το "σερνεις επανω στην .html οπου θες να γινει λινκ.

ε πως μπορει να γινει λαθος ?

ενταξει καταλαβαινω οτι καπου, κατι παιζει αλλα που ?

για να μην παιδευωμαι τσαμπα ομως , αυτο ειναι κατι που γινετε ?

το να μπορουν να μπουν λινκ σε υποφακελους και οχι μονο υποχρεωτικα στην κορυφη του site

Δημοσ.

μετα απο πολλες προσπαθειες και χωρις να γνωριζω ακριβος το πως καταφερε να δουλεψει.

αλλα σε μια αλλη σελιδα οπου ειναι και αυτη στον ιδιο υποφακελο εχει το ιδιο προβλημα.

ναι θα μπορουσα να στα στειλω να ριξεις μια ματια οταν θα ειμαι κοντα στο pc οπου εχω τα αρχεια.

να τα βαλω εδω στο thread η να στα στειλω pm ?

Δημοσ.

μαλλον το προβλημα που ειχα ξεπεραστηκε.

να σου πω καταρχην οτι τα links ηταν με το hotspot tool λογο του οτι ηταν επανω σε εικονα.

λογο του οτι ειχες μια βεβαιωτητα για το οτι υπηρχαν καποια "σκουπιδια" στη σελιδα καθησα και ειδα επιλεγοντας το καθε ενα απο τα hotspot τι μου ειχε αφησει στο κωδικα. διαπιστωσα οτι υπηρχαν πολλα πραγματα τα οποια απο απροσεξια ειχαν δημιουργηθεί. ετσι εφτιαξα τις σελιδες απο την αρχη.δεν ειχα χρονο να το δω παραπανω αλλα 1-2 που δεν μου δουλευαν τωρα παιζουν κανονικα.απο δευτερα που θα βρω χρονο θα κανω και τα υπολοιπα και εαν εχω προβλημα θα σου πω.

σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...