axaxouxas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 δε μπορείς να τα βάλεις έξω γιατί θα περάσει κανένα πουλί κανένα ποντίκι και θα τα ενεργοποιήσει και θα τρέχεις άσκοπα Εξαρταται τι θα βαλεις .... Συνηθως βαζουμε υπερυθρες που δεν πιανουν κινηση σε οντα κατω απο 20-25 κιλα Για ασυρματα ενα θα πω ..... ΜΑΚΡΙΑ !!!! Resital μόνο αυτό μπορεί να χαρακτηρίσει το παραπάνω πόστ!!! Αν είναι έτσι αδερφέ να μην βγαίνουμε απο το σπίτι μας!!! Άκου εκεί 1500€ για να μην μου κλέψουν 100.....αχαχαχα Ο διαρρηκτης μερικες φορες δεν ξερει, αν εχεις η δεν εχεις κατι στο σπιτι σου..... Αν εισαι μεσα και τον αντιλληφθεις ειναι οτι χειροτερο, γιατι στην απελπισια του δεν ξερεις τι μπορει να σου κανει Η θα τραπει σε ατακτη φυγη η θα σε χτυπησει..... Γενικως ειναι να μην σου τυχει..... Σφιγγουν και οι καταστασεις και η απελπισια κανει πολλα... Κατι αλλο συμμαντικοτατο.... Στο σπιτι σας φροντιζετε να μην εχετε τιποτα αλλο, εκτος απο πολυ λιγα μετρητα, ισα για να περασετε τη εβδομαδα σας Κοσμηματα, χρηματα και αλλα συναφη αξιας, καλο ειναι να τα εχετε σε θυριδα σε τραπεζα.
pournaras Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Εξαρταται τι θα βαλεις .... Συνηθως βαζουμε υπερυθρες που δεν πιανουν κινηση σε οντα κατω απο 20-25 κιλα Για ασυρματα ενα θα πω ..... ΜΑΚΡΙΑ !!!! Ο διαρρηκτης μερικες φορες δεν ξερει, αν εχεις η δεν εχεις κατι στο σπιτι σου..... Αν εισαι μεσα και τον αντιλληφθεις ειναι οτι χειροτερο, γιατι στην απελπισια του δεν ξερεις τι μπορει να σου κανει Η θα τραπει σε ατακτη φυγη η θα σε χτυπησει..... Γενικως ειναι να μην σου τυχει..... Σφιγγουν και οι καταστασεις και η απελπισια κανει πολλα... Κατι αλλο συμμαντικοτατο.... Στο σπιτι σας φροντιζετε να μην εχετε τιποτα αλλο, εκτος απο πολυ λιγα μετρητα, ισα για να περασετε τη εβδομαδα σας Κοσμηματα, χρηματα και αλλα συναφη αξιας, καλο ειναι να τα εχετε σε θυριδα σε τραπεζα. Γιατι μακρυα; Εχεις εμπειρια; Για πες να ξερουμε.
axaxouxas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Γιατι μακρυα; Εχεις εμπειρια; Για πες να ξερουμε. Θελουν παρακολουθηση για τις μπαταριες και βγαζουν αρκετα προβληματα Ποιο σιγουρος ειναι ο ενσυρματος ..... Απλα ο ενσυρματος εχει περισσοτερη μανουρα με τις καλωδιωσεις Εμπειρια δεν εχω αλλα μπηκα σε αρκετα φορουμ και ολοι μιλουσαν απαξιωτικα για τους ασυρματους Απο τις 6 προσφορες που πηρα απο εταιριες και τεχνικους (4+2) για συναγερμο οι πεντε μου ειπαν μακρια απο ασυρματα αμεσως (ηθελα να αποφυγω την μανουρα των καλωδιωσεων) και ο ενας (τεχνικος) μου ειπε να βαλω αλλα ειχε επιφυλλαξεις......
pournaras Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Θελουν παρακολουθηση για τις μπαταριες και βγαζουν αρκετα προβληματα Ποιο σιγουρος ειναι ο ενσυρματος ..... Απλα ο ενσυρματος εχει περισσοτερη μανουρα με τις καλωδιωσεις Εμπειρια δεν εχω αλλα μπηκα σε αρκετα φορουμ και ολοι μιλουσαν απαξιωτικα για τους ασυρματους Απο τις 6 προσφορες που πηρα απο εταιριες και τεχνικους (4+2) για συναγερμο οι πεντε μου ειπαν μακρια απο ασυρματα αμεσως (ηθελα να αποφυγω την μανουρα των καλωδιωσεων) και ο ενας (τεχνικος) μου ειπε να βαλω αλλα ειχε επιφυλλαξεις...... Α ενταξει, προς στιγμην με λαχταρησες Προφανως και ο ενσυρματος ειναι πιο σιγουρος. Απο κει και περα ομως, αν εισα πχ σε νεο σπιτι, η δε βολευει να περασεις καλωδια, ειναι ενα σοβαρο προβλημα. Επισης καποια DIY πιο ακριβα απο τα τελειως φτηνιαρικα (κινεζικα κι εκεινα αλλα με πιο πολλες λειτουργιες), εχουν ελεγχο μπαταριων των επαφων και σε ειδοποιουν απο μονοι τους.
axaxouxas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Ερωτηση για οποιον εχει συναγγερμο.... Εχει τυχει σε κανεναν, να σας παρουν απο το κεντρο φυλαξης σεκιουριτι χωρις να χτυπησει ο συναγγερμος 2-3 φορες σε εναν μηνα ?
Alxnks Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 οχι. τι σου λενε οταν σε παιρνουν; οτι ελαβαν σημα για παραβιαση η κατι αλλο; αν δεν σου λενε..ρωτα να σου πουν, αφου βλεπουν τον κωδικο του σηματος.
axaxouxas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 οχι. τι σου λενε οταν σε παιρνουν; οτι ελαβαν σημα για παραβιαση η κατι αλλο; αν δεν σου λενε..ρωτα να σου πουν, αφου βλεπουν τον κωδικο του σηματος. Mου ζητανε τον κωδικο και ρωτανε αν ειναι ολα καλα.....
sot87 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Φίλε axaxouxas, Δημοσιεύθηκε 21 Μάρτιος 2012 - 04:05 μμΕρωτηση για οποιον εχει συναγγερμο.... Εχει τυχει σε κανεναν, να σας παρουν απο το κεντρο φυλαξης σεκιουριτι χωρις να χτυπησει ο συναγγερμος 2-3 φορες σε εναν μηνα ? Δημοσιεύθηκε 21 Μάρτιος 2012 - 10:24 μμAlxnks, στις 21 Μάρτιος 2012 - 05:13 μμ, έγραψε: οχι. τι σου λενε οταν σε παιρνουν; οτι ελαβαν σημα για παραβιαση η κατι αλλο; αν δεν σου λενε..ρωτα να σου πουν, αφου βλεπουν τον κωδικο του σηματος. Mου ζητανε τον κωδικο και ρωτανε αν ειναι ολα καλα..... Το πιο πιθανό είναι να έχει προγραμματιστεί λάθος το κέντρο του συναγερμού ή είναι ελλατωματικό και στέλνει σήματα "απειλής" ή "κινδύνου" και γι αυτό το λόγο σε παίρνουν και τηλέφωνο και σε ρωτάνε αν είναι όλα καλά. Αν η εταιρεία που σου εγκατέστησε το σύστημα συναγερμού έχει και δικό της κέντρο λήψης σημάτων όπου είσαι πελάτης τους, κάλεσε τους και πέστους να σου λύσουν το πρόβλημα χώρις να σε χρεώσουν γιατί είναι δικό τους το λάθος! Πολύ πιθανόν να σου πουν ότι φταίει ο ΟΤΕ κλπ. Εκεί να είσαι προετμασμένος και να τους ζητήσεις να σου πουν ακριβώς το πρόβλημα. Αν όμως έχεις άλλον εγκαταστάτη και άλλο κλσ τότε είναι δύσκολα τα πράγματα. Ο ένας θα ρείχνει τις ευθύνες στον άλλον και τελικά θα πληρώσεις εσύ. Εκεί μπορείς να πάρεις το ρίσκο να το αφήσεις έτσι και να σε παίρνουν τηλέφωνο αλλά δεν θα ξέρεις τι πρόβλημα έχει το σύστημα σου και τι θα σου βγάλει στο μέλλον και αν δουλέψει σωστά τι στιγμή που θα το χρειαστείς. Πάντως το καλύτερο είναι να ρωτήσεις κάποιον δικό σου άνθρωπο που να ασχολείται ή να απευθυνθείς στις μεγάλες εταιρείες του χώρου.
paylidis Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Α ενταξει, προς στιγμην με λαχταρησες Προφανως και ο ενσυρματος ειναι πιο σιγουρος. Απο κει και περα ομως, αν εισα πχ σε νεο σπιτι, η δε βολευει να περασεις καλωδια, ειναι ενα σοβαρο προβλημα. Επισης καποια DIY πιο ακριβα απο τα τελειως φτηνιαρικα (κινεζικα κι εκεινα αλλα με πιο πολλες λειτουργιες), εχουν ελεγχο μπαταριων των επαφων και σε ειδοποιουν απο μονοι τους. στα δικα μου τα ασυρματα, οταν τελειώνουν οι μπαταρίες, ξεκινάει να βαραει ο συναγερμος με το που τον οπλίσεις ή κανένα 3λεπτο μετα οπότε καταλαβαίνω και πάω τις κοιτάω... Μια χαρα δουλεύουν εδω και 4 χρονια κατα τα αλλα...
johnnyy Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 . Mου ζητανε τον κωδικο και ρωτανε αν ειναι ολα καλα..... Φιλε axaxouxa, Κλασικη περίπτωση παραπλάνησης. Μεγάλη προσοχή ! Οταν σε καλούνε και σου ζητάνε κωδικό επιβεβαίωσης απο τη Security : 1. Κοιτάζεις πιο νούμερο σε καλεί. Αν δεν ειναι απο τα γνωστά τηλέφωνα της Security ειδοποιείς άμεσα τη Security σου ότι κάποιος προσπαθεί να σου υποκλέψει το κωδικό επιβεβαίωσης. 2. Παντα ζητάτε απο τη Security την αλλαγή του κωδικού επιβεβαίωσης με κάποιο δικό σας κωδικό, ώστε να μη φέρει ευθύνη ο εγκαταστάτης που σας τον προγραμμάτισε. Το πιο πιθανό φίλε μου είναι ότι επειδή ξέρουν απο τα αυτοκόλλητα της σειρήνας σου ποια εταιρία στον τοποθέτησε, κάποιοι κακοπροαίρετοι προσπαθούν να σε ψαρέψουν.. Μεγάλη προσοχή.
liakjim Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Επαναφερω λιγο το θεμα. Εχω σπιτι με υπαρχουσα καλωδιωση , 17 ανοιγματα, 2 πορτες , 5 δωματια. Πηρα προσφορα για Κινεζιά με 600Ε και για Paradox 800Ε. Η αληθεια ειναι οτι ειμαι λιγο πιεσμενος κ ψαχνω για αγορα κινεζιας απο ebay. Ψαχνω κατι με gsm πχ http://www.ebay.com/itm/Wireless-Wired-Home-Alarm-GSM-SMS-MMS-TEXT-Pictures-Camera-Security-System-4AR-/150834293415?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item231e6caaa7#ht_7384wt_1396 Το ξερω οτι ειναι ασυρματα. Μηπως να παρω μια κεντρικη μοναδα κ τα παρελκομενα (για καλωδιο) ξεχωριστα? Βασικες ηλεκτρολογικες ικανοτητες εχω λογω δουλειας. Καμια προταση? Ευχαριστω
Highlander Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Να βάλεις Paradox. Ότι πληρώσεις παίρνεις. GSM μπορείς να βάλεις ότι ώρα θέλεις και μάλιστα μπορείς να πάρεις ένα μαραφέτι από τη Vodafone που το δίενι 45 ευρώ και να το βάλεις να σε καλεί αν δεν έχεις τηλέφωνο.
yannis27gr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Ότι κι αν πάρεις, μην ξεχάσεις να βάλεις και εσωτερική σειρήνα.
ΝικήταςΤ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Παιδιά ερώτηση, και ιδίως για τον φίλο εγκαταστάτη johnnyy. Γιατί και στην αρχή του παρόντος θέματος έχετε απορρίψει τους Bosch; Στο σπίτι έχω έτοιμη καλωδίωση και σκέφτομαι να τοποθετήσω ο ίδιος τον cc408 ή τον 488. Υπάρχει θέμα εύκολης παραβίασης ή κάτι αντίστοιχο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Highlander Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Οι Bosch δεν φέρουν την αξιοπιστία paradox κλπ. Για bosch μόνο ανιχνευτές κίνησης, κάποιες σειρές τους, είναι αρκετά καλές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις