Προς το περιεχόμενο

Compiler για C

fermat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά ήθελα να ρωτήσω αν ξερετε κάποιον compiler για τη γλώσσα C;Θα ήθελα να είναι αρκετά καλός.Συγκεκριμενα ψάχνω αυτό που γράφεις σε γλώσσα C και μετα το διορθώνει και επειτα τρέχεις το προγραμμα.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Μιλάς μάλλον για περιβάλλον, όχι για compiler.

Το Dev-C++ είναι αρκετά καλό περιβάλλον για να αρχίσεις, λόγω του ότι είναι αρκετά απλό για να μη σε απογοητεύσει. Όταν στρώσουν λίγο τα νεύρα σου, μπορείς να κοιτάξεις το Visual Studio ή το NetBeans.

Δημοσ.

Θα συμφωνησω με τον τεο. Dev-c++.

Τα αλλα δυο (ms visual studio & netbeans) ναι μεν ειναι πολυ καλα... ειναι ομως πολυ βαρια. Ειδικα το ms, θελει και πολυ καλυ καρτα γραφικων...:-(

Δημοσ.

Το έκανα εγκατάσταση το dev-C++ απο το site που μου έδωσε ο derasto,όταν το τρέχω στην αρχή μου βγάζει ότι:"There doesnt seem to be GNU make file in PATH or in dev-C++".Τελοςπαντων μπαίνω στο περιβάλλον και μετα όταν πάω να τρέξω κάποιο πρόγραμμα μου βγάζει το πηγαιο αρχείο δεν έχει δημιουργηιεί.Τι μπορεί να φταίει?;Exω windows vista στον υπολογιστή μου.Και αν δεν είναι συμβατό μπορείτε να μου πείτε κάποιο συμβατό με vista;

Δημοσ.

Compiler για C υπάρχουν πολλοί. Για το dev-c++ μπορείς να δεις εδώ μήπως και μπορέσεις να λύσεις το πρόβλημα σου:

http://sourceforge.net/projects/dev-cpp/forums/forum/48211/topic/1520380?message=4156252

Θα σου πρότεινα όμως να χρησιμοποιήσεις κάποιον άλλο μεταγλωττιστή από αυτούς που αναφέρθηκαν παραπάνω με ποιο εύχρηστο το code::blocks. Επίσης καλός συνδυασμός είναι το netbeans με το cygwin. Μάλιστα σου εμφανίζει τα σφάλματα στην στιγμή κάτι που μου έκανε θετική εντύπωση, αλλά είναι απαιτητικό σε πόρους το περιβάλλον του. Η επιλογή δική σου.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...