VampireKiSS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Αγόρασα μια κάρτα pci (via chipset) με 4 εξόδους usb για να αυξήσω τις ήδη υπάρχουσες usb υποδοχές στο σύστημά μου. Έβαλα την κάρτα (drivers δεν είχε), εκκίνησα το σύστημα, αναγνωρίστηκε κανονικά αλλά δεν μπορώ να συνδέσω τους εξωτερικούς HDD (αυτοτροφοδοτούμενοι), το bluetooth dongle και το δέκτη ασύρματου πληκτρολογίου-ποντικιού. Δεν λειτουργούν και κολλάνε τα windows μόλις τα συνδέσω. Αν κάνω επανεκκίνηση και τα αφήσω επάνω, το σύστημα κολλάει bootάροντας την ώρα που κάνει memory test. Scanner και εκτυπωτής συνδέθηκαν και λειτουργούν κανονικά. Τι μπορεί να φταίει?
kondoras Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Προφανώς υπάρχει πρόβλημα με όποιο υλικό ζητάει ρεύμα, δηλ. ό,τι έχει δικό του τροφοδοτικό λειτουργεί κανονικά. Με προβληματίζει το γεγονός ότι κολλάει στο memory test. Παρ' όλα αυτά θα σου έλεγα να κατεβάσεις drivers για το συγκεκριμένο chipset που έχεις, να κάνεις εγκατάσταση και επανεκκίνηση χωρίς τίποτα επάνω από usb και να συνδέσεις κατόπιν τις συσκευές σου μία-μία. Για παράδειγμα εδώ υπάρχουν drivers για τα VT6202 και VT6212. Ενημέρωσέ με.
washcloud Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Τι μπορεί να φταίει? (via chipset) την Tαϊβάν τους μέσα !@^#%!@
guardianx71 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 To έχω ξαναδεί . Πρόβλημα ασυμβατότητας με μερικές mobo (την via σου μέσα). Αν μπορείς επέστρεψέ την και πάρε μία με nec chip
washcloud Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 To έχω ξαναδεί . Πρόβλημα ασυμβατότητας MONO με μερικές mobo (την via σου μέσα). Αν μπορείς επέστρεψέ την και πάρε μία με nec chip fixed .
guardianx71 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 E? Γιατί ρε washcloud ... τόσο πολύ διέφερε αυτο που έγραψα εγω, με αυτό που "διόρθωσες" εσυ? Το ένα και αυτό δεν είναι? Εκτός και αν θέλεις να τονήσεις ότι λειτουργούν με ελάχιστες μόνο Mobo οπότε πάω πάσο
washcloud Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 ...χαβαλέ έκανα κατ' αρχάς, δεν ήθελα καν να σε "διορθώσω"........ Και στην ουσία όντως να επιτείνω ήθελα αυτό που είπες, γιατί η VIA είναι για πολύ........βία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.