vitriolis1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Καλησπερα! Πηρα σημερα μια καρτα μνημης 4GB (συγκεκριμενα αυτην) για ενα psp. Την περασα στο psp και το συνεδεσα με το pc μου, αλλα εκει εμφανιστηκε το προβλημα. Αναγνωριζει μεν την καρτα, αλλα λεει οτι "η δισκετα στη μοναδα δισκου δεν ειναι διαμορφωμενη". Και το χειροτερο, οταν παταω να εμφανισει την καρτελα διαμορφωσης μου λεει οτι η χωρητικοτητα θα πεσει στο 1,61 GB!!! Ξερει καποιος τι μπορω να κανω????? Ευχαριστω
nick#18 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Κανε διαμορφοση στην καρτα και θα φτιαξει. Αν οχι δες εκει που λεει προκαθορισμενος χωρος και καντο 4gb αν εχει λιγοτερο (δεν θ αεχει 4 gb θα εχει κατι λιγοτερο)
vitriolis1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μα εκει ειναι το θεμα, οτι η μονη επιλογη ειναι το 1,61GB. Αν παω ομως απο τη διαχειρηση δισκων εχω το παρακατω παραθυρο. Και εκει υπαρχουν 2 ερωτηματα. 1. Τι συστημα πρεπει να βαλω? FAT ή FAT32? 2. Στο μεγεθος εκχωρησης να αφησω το προεπιλογη? (μηπως αυτο το παει στο 1,61 GB?) Και εκει βρηκα μια επιλογη 4092 (υποθετω mb) Και φοβαμαι μηπως υπαρξει προβλημα στην καρτα και φυσικα μηπως χαθει η εγγυηση.
vitriolis1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Πατησα να κανει διαμορφωση με 4092 και FAT και επελεξε απο μονο του το 1,61 και μολις εφθασε στο 100% εβγαλε αυτο το μηνυμα :confused: Τωρα δοκιμαζω με FAT32 και βλεπω... Σε ευχαριστω για τις απαντησεις φιλε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.