Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα εγκατάστασης OPNET

Kleanthis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άλυτο μυστήριο.Απενεργοποίησα τα πάντα και ακόμα κολλάει στο αρχικό παράθυρο πριν την εγκατάσταση.Log δε βγάζει.Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να φταίει.Help!

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Χαιρετώ άπαντες.

Θα μπω κατευθείαν στο «ψητό»,γιατί κοντεύω να τρελαθώ.

Έχω win XP ( GreeK).Προσπαθώ να εγκαταστήσω το πακέτο OPNET MODELLER και μονίμως κολλάει στην αρχική εικόνα εγκατάστασης χωρίς να μου εμφανίζει κάποιο μήνυμα.

XP(SP3),Visual Studio 2005,Antivirus disabled,Firewall Disabled...Τι άλλο να κάνω;:mad:

Παρακαλώ πολύ,αν κάποιος έχει κάποια ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει...

Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου...Καμιά πασχαλινή ιδέα τι μπορεί να φταίει;Και δεύτερη έκδοση που πήγα να περάσω τα ίδια ακριβώς κάνει...Τα νεύρα μου!

Δημοσ.

Επειδή με παραξένεψε λίγο το θέμα, "βρήκα" την έκδοση 14.0.A.PL3 και ξεκίνησα να την εγκαταστήσω σε laptop με Vista 32bit.

Το αρχείο ήταν ένα exe στα ~310ΜΒ και ήταν ένα αυτοαποσυμπιεζόνμενο αρχείο. Με το winrar μπορούσα να το αποσυμπιέσω, αλλά δεν το έκανα, προχώρησα κανονικά στο setup.

Στην αρχή της εγκατάστασης μου έβγαλε το παρακάτω:

30ndljl.jpg

Έψαχνε compiler για C++ που δεν είχα. Πάτησα Ναι και προχώρησε κανονικά στην εγκατάσταση μέχρι τέλος.

Έχεις εγκατεστημένο κάποιον compiler C++ στο pc σου (π.χ. visual studio 2005/2008); Μήπως εκεί που σου σταματάει προσπαθεί να σου βγάλει το ίδιο μήνυμα αλλά για κάποιον λόγο δεν το κάνει και σταματάει εκεί;

Αυτό που είπες για τα enviroment variables χρειάζονται μετά το setup για να γίνουν recompile κάποια models.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!

Έχω ήδη εγκαταστήσει το Visual Studio 2005.Moυ βγάζει μόνο το παράθυρο που γεμίζει η μπάρα ( φτάνει ένα κουτάκι πριν το τέλος κι εκεί κολλάει η εγκατάσταση ) χωρίς να έχει κάποιο άλλο παράθυρο πίσω.Και με alt+tab που κοίταξα,δεν έχει κάτι.Ειλικρινά έχω δοκιμάσει ό,τι ξέρω.Πες καμιά ιδέα,κάτι,γιατί έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά.

Ευχαριστώ για το χρόνο σου.Καλή Ανάσταση.

Δημοσ.

Μήπως αν απεγκαταστήσεις το vs2005 να στο περάσει; Μετά το ξαναβάζεις.

Κάτι άλλο δεν μπορώ να φανταστώ. Πάντως στο σημείο που σταματάει είναι εκεί που ψάχνει για compiler. Το μήνυμα μου το βγάζει όταν η μπάρα φτάσει σχεδόν στο τέλος (δες στο screenshot).

Δημοσ.

Να το δοκιμάσω και αυτό.Για να δούμε...Ευχαριστώ για το χρόνο σου.

Tίποτα.Στο ίδιο σημείο κολλάει. :mad: :mad: Τα δοκίμασα όλα πια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...