ababapanos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Εχω προβλημα με τον @$#%&%$#$ υπολογιστη μου. εχω win 7 και 3 σκηρους δισκους. εχω σαν download manager το flashget . καθε τοσο μου πεταει μηνυμα οτι ο δισκος ειναι γεματος και το flashget σταματαει να κατεβαζει. το θεμα ειναι οτι ο δισκος που του εχω βαλει να αποθηκευει τα αρχεια εχει 260 GB αδεια ακομα... οπως και ολοι μου οι δισκοι κανεις δεν ειναι γεματος. Οταν κανω επανεκινηση τον υπολογιστη λειτουργει μια χαρα για κανα 30 λεπτο και μετα παλι τα ιδια. επισης το ιδιο μηνυμα οτι ο δισκος ειναι γεματος πεταει και το skype. τι στο @^%$&(&**#$ μπορει να συμβαινει πριν κανω το 1000στο φορματ?
ababapanos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 ναι το εχω... λες να κανει κατι αυτο?
johnny21a Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Ναι αυτο φταιει, εχει memory leak και στα 7 τους αλλαζει τα φωτα. Δυστυχως δεν φτανει να το απενεργοποιησεις, πρεπει η να το βγαλεις εντελως η να απενεργοποιησεις τα service του και να κανεις restart πραγμα που σημαινει οτι δε θα εχεις προστασια απο ιους. Δεν ξερω αν εχουν βγαλει καινουργια εκδοση που να διορθωνει το προβλημα αλλα προσφατα που ειχα κοιταξει δεν ειχα βρει κατι
ababapanos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 αρα το διαγραφω και εγκαθηστω καποιο αλλο... κανα avast! ισως?
xolloth Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 τι να το κανεις το avast,βαλε αυτο που σου ειπα και θα με θυμηθεις.
ababapanos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 οκ το εκανα delete , ομως ενα προβλημα που το εκανε και πριν εξακολουθει να υπαρχει ακομα, με firefox καποιες σελιδες αργουν υπαρβολικα η δεν ανοιγουν, αυτο το εχω παρατηρησει στο facebook και στο google, αφου εχει κανει την αναζητηση και πας να ανοιξεις καποιο απο τα αποτελεσματα.... ενω στον Internet Explorer λειτουργουν ολες οι σελιδες κανονικα...
xolloth Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 αυτα τα κολπα τα κανει σε πολλους και κατα την γνωμη μου εχουν σχεση με τον παροχο του καθενος μας.
johnny21a Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 εχεις κανενα plugin εγκατεστημενο ? ψαξε λιγο google "make firefox faster" θα βρεις μπολικα... Επισης αν εχεις την εκδοση 3.5 ειναι σκετη απογοητευση απο θεμα ταχυτητας
liopyr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Εγώ έχω εγκαταστήσει σε 3 Pc μέχρι τώρα win7 με nod32 και δεν έχω αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα πάντως. johnny21a, μπορείς αν θες να εξηγήσεις λίγο παραπάνω τι συμβαίνει με nod & memory leak; ababapanos, χαζή ερώτηση, αλλά πρέπει να την κάνω. Ο δίσκος που αποθηκεύονται τα downloads είναι σε ntfs έτσι;
mohic4n Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Πανω απο 10 pc μεχρι τωρα με Win 7 και Nod32 (χ32 και χ64 bit) χωρις καποιο προβλημα... Μηπως κατι αλλο συμβαινει ?
StavrosD Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μήπως ο δίσκος στον οποίο κατεβάζεις είναι σε Fat32 και το αρχείο στο οποίο κολλάει είναι πάνω από 2GB ή 4GB;
ababapanos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 οχι ntfs ειναι οι δισκοι... οπως και να εχει τελεικα ειχε δικιο ο φιλος. εβγαλα το NOD 32 και ολλα εφτιαξαν ξαφνικα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.