koulouri Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδια βαζω τις ρυθμισεις στο schedule download.. επιλεγω και τα αρχεια να κατεβουν σαν schedule download.. αλλα δεν ξεκινανε ΠΟΤΕ το εχω ρυθμισει ετσι ωστε να ξεκιναει ΚΑΘΕ μερα στις 3 και να τελειωνει στις 11 σωστα δεν το εχω?
accipio Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Να πω ότι τη συγκεκριμένη δυνατότητα δεν την έχω δοκιμάσει στον Orbit, αν και τον χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά. Αλλά έχω μια ερώτηση: Όταν εισάγεις στον Orbit τα αρχεία που θέλεις να κατεβάσεις, επιλέγεις στο πεδίο Start το Schedule; EDIT: Δεν διάβασα καλά το μήνυμά σου ότι όντως επιλέγεις να κατέβουν scheduled - sorry! Οπότε δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Πάντως η συγκεκριμένη δυνατότητα λειτουργεί άψογα στον Flashget (classic version) που επίσης χρησιμοποιώ.
koulouri Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Ναι.. αλλα μπορεις να πατησεις Manual Η immediately και μετα να το αλλαξεις σε schedule
talisman Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δεν το εχω κανει ποτε αλλα θα το κοιταξω.Εγω εχω το εξης προβλημα που μαλλον δημιουργηθηκε απο το Orbit.Στον Firefox οταν δεν μπορει να ανοιξει μια σελιδα μολις βγαζει error με πεταει σε σελιδα του orbit και μου λεει να ξαναπροσπαθησω να ανοιξω την σελιδα.Κατι αλλο τωρα οταν του λετε να κατεβασει τα αρχεια σε διαφορετικο folder απο αυτο που εχεται δηλωσει σαν βασικο σας εχει τυχει να κατεβασει αυτα και στα δυο σημεια (το καινουργιο και το δηλωμενο) και το ενα απο αυτα να μην λειτουργει(και να μην ξερετε πιο ειναι το σωστο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.