klainmaingr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Με φραπέ δεν πας εύκολα τουαλέτα Μίλκο με μπουγάτσα δρα άμεσα Τσεκαρισμένα πράγματα... Κόκο μπλόκο..
Lucifer Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Θα έχει ανάλογες επιπτώσεις στον κόσμο με αυτή της γαλλικής, μην είσαι ρηχός. Τι χειρότερο να κάνουμε στην Αθήνα;! Να βάλετε περισσότερα intercity για Θεσσαλονίκη.
Garnele Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Πιάσαμε το αγαπημένο σου θέμα ε; Ωραία κέρδισες, όλοι ενδόμυχα ονειρευόμαστε να αλλάξουμε τον κόσμο βάζοντας μερικά ιντερσίτι για Θεσσαλονίκη. Μιλήστε τώρα για ποδήλατα πάλι.
Lucifer Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Που λέτε, στην Αθήνα έχουμε μετρό και δε χρειαζόμαστε ποδήλατα.
kosmasgr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Αθήνα έχετε και τρελή κίνηση που δεν θα μπορούσαν να κόψουν από το οδόστρωμα για να κάνουν ποδηλατόδρομο
Sellers Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Που λέτε, στην Αθήνα έχουμε μετρό και δε χρειαζόμαστε ποδήλατα. Αν πατήσω για καταγγελία το ποστ, που θα έρθει? Σε σένα? Μην πατάω τζάμπα δηλαδής. (Η ορθότερα: μην επατάω τσάμπα δηλαδής) Στο θέμα μας... Αυτό με το ποδηλατόδρομο ήταν μια πολύ καλή κίνηση. Δηλαδή εντάξει, σε μια πόλη που δεν έχει μετρό (), ας πούμε ότι ήταν καλή κίνηση. Αλλά ως συνήθως οικοδομήθηκε λανθασμένα. Κλείσαν οι μαλάκες καμιά 500αριά θέσεις για πάρκινγκ. Βρε ζώα, μέσα στο Αριστοτέλειο παρκάρει κάθε αρχιδιάς αρχίδι. Γνωστοί αυτοί που βγάζουν τα αυτοκολητάκια για τα αυτοκίνητα, γνωστοί αυτοί που φυλάν την είσοδο, γνωστοί κάποιοι καθηγητές μέσα στα πανεπιστήμια, το 50% του Αριστοτελείου έχει καταληφθεί απο εξωπανεπιστημιακά αυτοκίνητα. Που θα παρκάρει ΟΛΟ το υπόλοιπο πανεπιστήμιο? Κλείσανε και την Αγ.Δημητρίου τώρα, χωρίς ΦΥΣΙΚΑ να μεριμνήσουν να φτιάξουν μέρος για πάρκινγκ και παρκάρετέ το στις πλάτες σας τώρα (αν φυσικά δεν έχει προλάβει να το βάλει κάποιος και εκεί).
Whiteyez Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Εφόσον δεν υπάρχει parking κανονικό γύρο από το πανεπιστήμιο (κακώς), δεν σημαίνει ότι παρκάρεις σαν γάιδαρος το αμάξι σου πάνω στο πεζοδρόμιο. Πάρε λεωφορείο η ταξί στην τελική, η ποδήλατο
Sellers Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Εφόσον δεν υπάρχει parking κανονικό γύρο από το πανεπιστήμιο (κακώς), δεν σημαίνει ότι παρκάρεις σαν γάιδαρος το αμάξι σου πάνω στο πεζοδρόμιο. Πάρε λεωφορείο η ταξί στην τελική, η ποδήλατο Αυτήν ΔΕΝ είναι λύση. Εφόσον δεν υπάρχει πάρκιγνκ, έπρεπε να υπάρχει. Για να πάρουν ταξί, φοιτητές που πρέπει να ανεβοκατεβαίνουν δυο και τρεις φορές στην σχολή δεν συμφέρει. Το λεοφωρείο είναι μια λύση, αλλά υπάρχει ακόμα μια λύση. Να φτιάξουν πάρκινγκ. Δεν θέλω να μου προτείνουν λύσεις, θέλω να μου δημιουργήσουν μερικές. Έβλεπα το προηγούμενο εξάμηνο σχεδόν κάθε εβδομάδα την τροχαία να παίρνει πινακίδες απο τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα πάνω στην Αγ. Δημητρίου. Αυτό ξέραν να το κάνουν. (Όχι η τροχαία, ο δήμος) Να το λύσουν το θέμα, γιατί δεν ξέρουν ?
Whiteyez Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Ναι η λύση σίγουρα είναι το parking αλλά τι να κάνουμε αφού δεν φτιάχνουν πρέπει να πάμε σε εναλλακτικές, και μέσα σε αυτές ο Ελληνάρας έχει βάλει το "παρκάρω πάνω στο πεζοδρόμιο και ενοχλώ τους πεζούς".
De@th L0rd Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Αυτήν ΔΕΝ είναι λύση. Εφόσον δεν υπάρχει πάρκιγνκ, έπρεπε να υπάρχει. Για να πάρουν ταξί, φοιτητές που πρέπει να ανεβοκατεβαίνουν δυο και τρεις φορές στην σχολή δεν συμφέρει. Το λεοφωρείο είναι μια λύση, αλλά υπάρχει ακόμα μια λύση. Να φτιάξουν πάρκινγκ. Δεν θέλω να μου προτείνουν λύσεις, θέλω να μου δημιουργήσουν μερικές. Έβλεπα το προηγούμενο εξάμηνο σχεδόν κάθε εβδομάδα την τροχαία να παίρνει πινακίδες απο τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα πάνω στην Αγ. Δημητρίου. Αυτό ξέραν να το κάνουν. (Όχι η τροχαία, ο δήμος) Να το λύσουν το θέμα, γιατί δεν ξέρουν ? Δηλαδή θεωρείς σωστό να παρκάρουν κάθετα πάνω στο πεζοδρόμιο το αυτοκίνητο και να κατεβαίνουν οι πεζοί στο δρόμο; Καλά κάνουν κ κόβουν κώλους οι δημοτικοί.Και ακόμα περισσότερο θα έπρεπε,γιατί δε νομίζω να σταμάτησαν να παρκάρουν.Πρεπει να μπει και το παράνομο παρκάρισμα στο πόιντ σύστεμ.
Sellers Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδιά δεν είναι όλα τόσο απλά και ωραία. Ναι εντάξει, είναι κακό να μην έχουν που να περπατήσουν οι πεζοί. Δεν είναι κακό και σε μια ολόκληρη πόλη να μην έχουν που να παρκάρουν οι αυτοκινούμενοι (ή όπως τους λένε)? Αναγκάζονται όλοι είτε να κινηθούν με τα ΜΜΜ (και ειδικότερα στην Θεσσαλονίκη δεν θα έπρεπε να τα λένε ΜΜΜ αλλά λεοφωρείο) είτε να αγοράσουν μηχανάκια γιατί δεν έχουν που να παρκάρουν. Και μπορεί κάποιοι για χίλιους δύο λόγους που τουλάχιστον οι μισοί είναι σωστοί λόγοι να μην θέλουν να μετακινηθούν με λεοφωρείο αλλά με το αμάξι τους, που στο κάτω κάτω για αυτό το αγόρασαν.Θα τους πείτε εσείς, ''ναι αλλά φάτην τώρα που δεν έχεις που να το παρκάρεις?'' Κλείσαντην Αγ Δημητρίου τώρα, που ας μην γελιόμαστε, απο το Πανεπιστήμιο και μετά δεν είναι και η πιο πολυσύχναστη οδός. Στο κάτω κάτω θα μπορούσαν οι πεζοί να περπατήσουν και μέσα απο το πανεπισήμιο.
Whiteyez Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μάλιστα και κάποιοι οδηγοί έχουν και θράσος, πρόσφατα η μητέρα μου έτυχε να περνάει στην Αγίου Δημητρίου με τα πόδια και είδε ότι κάποιοι δημοτικοί αστυνομικοί γράφαν κοσμό που είχε παρκάρει στο πεζοδρόμιο, έτυχε ένας κάτοχος αυτοκινήτου να πηγαίνει να πάρει το αμάξι του εκείνη την στιγμή και άρχισε και έβριζε έναν απο αυτούς, και ότι δεν είναι κανονικός αστυνομικός και ότι δεν μπορεί να γράφει, μάλιστα τον απείλησε ότι θα τον δείρει κιόλας, στην συνέχεια δεν ξέρω τι έγινε.
Garnele Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Ναι ρε συ σέλλερζ οι μισοί αυτοί που έχουν χίλιους δυο λόγους, αυτοί δηλαδή με τους 501 λόγους, ας πάρουν το αμαξάκι τους. Οι υπόλοιποι όμως να πάρουν τα υπέροχα ΜΜΜ, που πολύ βολεύουν και έχουν και αναγγελία στάσεων και υπέροχο πίνακα σε κάθε στάση που σε ενημερώνει σε πόση ώρα θα περάσει το λεωφορείο και γενικά να το φάνε το αμάξι τους, μου φαίνεται παραλογισμός ένα επιχείρημα "ναι αλλά γι' αυτό το αγόρασαν" διότι θα έρθω εγώ μετά και θα πω χέστηκα που πήρες δάνειο για να το αγοράσεις, γιατί είναι άχρηστο αν μένεις μέσα στη Θεσσαλονίκη. Και εκνευρίζομαι το πρωί που πρέπει να πάω στο κέντρο και βλέπω τον κάθε καθυστερημένο να είναι μέσα στο αμάξι του για να πάει από τη Μαρτίου στη δουλειά του στο κέντρο, γιατί έχει λεωφορεία που υπάρχουν ακριβώς γι αυτό το λόγο, για να βολεύουν άτομα που μένουν στη Μαρτίου να πάνε στο κέντρο και τούμπαλιν. Ακόμη, είναι παράλογο το ότι φτιάχνουμε ένα μετρό πιο άχρηστο από το 4ο αυτοκίνητο σε μια τριμελή οικογένεια, μιας που κατ' εμέ ιδανικό θα ήταν να σκάψουν όλη την πόλη και να κάνουν ένα υπόγειο σχεδοντζαμπα παρκινγκ. Επειδή όμως δε θα γίνει πάρκινγκ και θα γίνει μετρό, κόψτε τα κεφάλια σας και βρείτε κάπου να αφήνετε το αμάξι που αποτελεί περιττή πολυτέλεια στο κέντρο της πόλης. Και το ότι "δε μένω Μαρτίου αλλά Περαία" δεν αποτελεί επιχείρημα επίσης, διότι αν δεν βολεύεται κάποιος να πάρει δυο λεωφορεία, ας πάει με το αμαξάκι του στο ΙΚΕΑ και από κει να πάρει το 3. Αλλιώς να πάει πίσω στο χωριό του, να μεγαλώσει ένα μποστάνι, αυτά είναι τα κακά της μεγάλης πόλης: δεν μπορείς να παρκάρεις ΠΑΝΤΑ έξω από το Θερμαϊκό γιατί έξω από το Θερμαϊκό χωράνε μόνο δυο αυτοκίνητα, πιο δίπλα θα παρκάρουν οι δυο του Ελβις. Για τους υπόλοιπους υπάρχει το ΜΜΜ λεωφορείο. Και για πιο αργά το ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ λεωφορείο και το πάμφθηνο -σε σχέση με τις Βιέννες και τα Βερολίνα που τόσο μας αρέσει να αναφέρουμε σε κάθε ποστ- ταξί.
arxaggelos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Τι έγινε ρε παιδιά πήγα 2 ωρίτσες για καφέ και γράφτηκαν 40+ ποστς! Στο θέμα μας, και όταν λέω θέμα μας ΔΕΝ εννοώ να τα βγάλουμε με την Αθήνα να δούμε ποιά πόλη την έχει μεγαλύτερη Για αυτό και εδω Που λέτε, στην Αθήνα έχουμε μετρό και δε χρειαζόμαστε ποδήλατα. απαντάω σε σπόιλ, εύλογα και με καμία διάθεση σαρκασμού, ότι στην αθήνα δεν έχετε ποδήλατα γιατί μια βόλτα με ποδήλατο στο κέντρο ειναι death wish, για να μην πω ότι στα 20' έχεις ήδη καρκίνο στους πνέυμονες θέλω να πιστεύω ότι θα πάει καλά, απλά για την ώρα το δείγμα είναι απογοητευτικό με τα μηχανάκια, τους τεράστιους κάδους απορριμάτων παρατημένους από τον Δημο (!!!) πάνω στο ταρτάν, τις φορτοεκφορτώσεις τύπου "σε-10-έχουμε-τελειώσει-μη-μας-πρήζεις-τα-@@-ρε-φίλε-κι-έχουμε-κι-αλλο-δρομολόγιο-για-Εγνατία-μετά-μπάτσος είσαι-να-πούμε?", κλπ κλπ κλπ. Άντε να δούμε πότε θα αλλάξει αυτή η ρημάδα η "νοοτροπία". Πάντως δύο πράγματα είναι σίγουρα: 1ον, χάρηκα πολύ που είδα ποδηλάτες να βγαίνουν από το καβούκι τους, ειδικά όσο έχει καλό καιρό, και 2ον, μην αντιοπαραθέτετε τα πάρκιγκ με τη χρήση ποδηλάτων. Το ένα δεν αποκλείει το άλλο, χρειαζόμαστε και τα δύο.
De@th L0rd Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Ναι με τη διαφορά οτι τα πεζοδρόμια δεν είναι πάρκινγκ.Δεν έχεις κανονικό χώρο για να παρκάρεις; Μη παίρνεις αυτοκίνητο.Οι δικαιολογίες είναι επιεικώς γελείες.Αν για μια μέρα έπαιρναν οι μισοί το αυτοκίνητο,θα έβλεπες άλλη πόλη.Τα λεωφορεία θα έφταναν στην ώρα τους,δε θα υπήρχε κίνηση κ.ο.κ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.