evilnanouk Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Γεια και χαρα! Εχω το εξης προβλημα : ο υπολογιστης ανοιγει μονο που ο ηχος απο τις μνημες δεν ακουγεται και στην οθονη δεν εμφανιζεται εικονα. Ιστορικο: Ο υπολογιστης εφυγε για επισκευη 4 φορες οπου οι τεχνικοι δεν διαπιστωσαν κανενα προβλημα. Ουσιαστικα τους ειχα αναφερει οτι ενω ανοιγει η κεντρικη μοναδα δεν υπαρχει εικονα, και αυτο ειναι ενα προβλημα το οπιο εμφανιστηκε 1 χρονο αφου αγοραστηκε. Τεσπα τον παρελαβα πριν 1 βδομαδα και μεχρι πριν 2 ωρες ηταν ΟΚ μεχρι που παλι τα ιδια. Και εντελως τυχαια ανακαλυψα που οφειλεται το προβλημα. Οταν εχω επανω στην κεντρικη μοναδα το usb για το wireless πληκτρολογιο και ποντικι ή το Stick για wifi συνδεση εμφανιζεται το προβλημα. Οταν δεν ειναι κανενα απο τα 2 συνδεδεμενο τοτε ανοιγει κανονικα! Τι μπορει να φταιει? Βραχυκυκλωνει κατι? Και αν ναι..τι μπορω να κανω? Μηπως το τροφοδοτικο 650ς δεν φτανει?? Βοηθηστε παρακαλω αν μπορειτε. Ευχαριστω
liopyr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δεν νομίζω πως είναι θέμα τροφοδοσίας, είναι αστείες οι απατήσεις ρεύματος των usb. Μάλλον bug / ελλάτωμα ελεγκτή τους είναι κατά την boot διαδικασία. Δοκίμασε ένα bios update, αν υπάρχει κάποια νεότερη έκδοση για αρχή.
evilnanouk Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δεν νομίζω πως είναι θέμα τροφοδοσίας, είναι αστείες οι απατήσεις ρεύματος των usb.Μάλλον bug / ελλάτωμα ελεγκτή τους είναι κατά την boot διαδικασία. Δοκίμασε ένα bios update, αν υπάρχει κάποια νεότερη έκδοση για αρχή. του εχω κανει / καμια αλλη ιδεα?
evilnanouk Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 ναι...αλλα το προβλημα μου ειναι οτι το συγκεκριμενο προβλημα παρουσιαζεται μονο οταν κουμπωνω επανω wirelles usb's ... με ολες τις υπολοιπες usb συσκευες που δοκιμασα δεν παρουσιαζεται προβλημα... Θα μου λυσει το προβλημα το hub ?
liopyr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Ιδέα δεν έχω για την ιδέα μου. Λογικά από την στιγμή που έχει δικό του controller, (δεδομένου πως φταίει ο controller-μπορεί και να μην φταίει), θα δουλέψει. Αλλά μη σε πάρω και στο λαιμό μου...
vasman15 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 στην διαχειρηση συσκευων σου εμφανιζει καποιο ερωτηματικο? εγω χρησιμοποιω ενα εξωτερικο usb hub και εχω συνδεσει πανω ενα wifi stick και ενα usb stick για το wireless mouse.για δοκιμασε να τα συνδεσεις ενα-ενα οχι και τα δυο μαζι.αλλιως βαλε ενα εσωτερικο usb hub.
evilnanouk Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 μολις αγορασα ενα...θα το τσεκαρω και θα επανελθω
evilnanouk Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 τελικα @@ ... καποια στιγμη σε ενα restart τα windows εμειναν στην οθονη που δειχνει το logo και αναγκαστικα να καταληξω να κανω φορματ το οποιο καποια επισης καποια στιγμη εκανε τον υπολογιστη μου ( τον οποιο αγορασα περυσι 1900 ευρω / hie end system ) να μενει στασιμος με μια μαυρη οθονη οπως πριν που δεν εκανε post. Σημερα κιολας τον πηγα για 6η φορα στο eshop οπου ζητησα αλλαγη της Αsus μητρικης με μια MSI...και ο θεος βοηθος..
guardianx71 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 To κόλλημα κατά την εγκατάσταση στο έκανε με την Pci usb πάνω? Μήπως είναι η Usb με chip VIA ? Aν ναι ...διάβασε εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=337430
evilnanouk Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 To κόλλημα κατά την εγκατάσταση στο έκανε με την Pci usb πάνω? Μήπως είναι η Usb με chip VIA ? Aν ναι ...διάβασε εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=337430 Νομιζω ναι γτ ειχε οδηγους για via & nec / / αλλα οπως και να εχει ειχε προβλημα μητρικη για να τρωει κολλημα με τα συγκεκριμενα usb sticks....και δε μ αρεσει να κανω υποχωρησεις απο τη στιγμη που εχω πληρωσει κατι για να λειτουργει κανονικα / μιλαω σωστα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.