Προς το περιεχόμενο

Energy economy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, για δέστε αυτή τη σελίδα: http://www.energyeconomy.gr

Είναι τόσο καλό όσο υποστηρίζει; Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς; Έχω φροντιστήριο και ζεσταινόμαστε με aircondition, οπότε μιλάμε για ΔΕΗ πάνω από 250-300 ευρώ το δίμηνο. Αν κάνει αυτό που υποστηρίζει μπορεί να κερδίσω εκατοντάδες ευρώ.

Ποια είναι η γνώμη σας;

Δημοσ.

Δεν κόβω το χέρι μου (οι αναμνήσεις μου από φυσική δε με βοηθάνε) αλλά μου φαίνεται πολύ telemarketing-θαυματουργή συσκευή.

Η πιστοποίηση έχει πλάκα. Όλα τα στοιχεία της σβησμένα είναι. Τι την έχουν; Από άλλο προϊόν είναι;

Επίσης πώς διάλο ονομάζει αυτό το πράμα ο κατασκευαστής του;

Προσωπικά μάλλον θα μενα (πολύ) μακρυά.

edit: Όσο πάντως το σκέφτομαι, τόσο πιο «φανταστική» μου φαίνεται :P

Δημοσ.

εμενα δε μου γεμιζει το ματι..

"Το προϊόν μας μειώνει την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος με το να αποθηκεύει στους πυκνωτές του την ενέργεια η οποία χάνεται (watts) από τις ηλεκτρικές σας συσκευές. Με αποτέλεσμα να χρησιμοποιείτε όλο αυτό το ρεύμα που θα χάνατε. Η σκέψη μας είναι απλή. Εφόσον πληρώνεται για ηλεκτρική ενέργεια, γιατί να πληρώνετε και να μην μπορείτε να την ξαναχρησιμοποιήσετε κερδίζοντας τα χαμένα σας χρήματα?"

δηλαδη αν βαλουμε 10 τετοιες συσκευες θα εχουμε 90% οικονομια?

σαν ups μου θυμιζει.... κι'ομβως τοσο μικρο! για φαντασου να αναψει θερμοσιφωνα

Δημοσ.

Παντως απο διαφημιση εχει σκιστει, το βλεπω παντου, οντως πολυ σε τελεμαρκετινγκ φερνει.

Καποιος με καλες γνωσεις φυσικης, να μας πει αν ισχυει αυτο...

Δημοσ.
Συσκευή βελτίωσης του συνημιτόνου.

Επίσης, λειτουργεί ως σταθεροποιητής ενέργειας κατα τις διακοπές ρεύματος.

Επίσης, σας βρίσκει γκόμενα.

Δημοσ.
Δεν κόβω το χέρι μου (οι αναμνήσεις μου από φυσική δε με βοηθάνε) αλλά μου φαίνεται πολύ telemarketing-θαυματουργή συσκευή.

Η πιστοποίηση έχει πλάκα. Όλα τα στοιχεία της σβησμένα είναι. Τι την έχουν; Από άλλο προϊόν είναι;

Επίσης πώς διάλο ονομάζει αυτό το πράμα ο κατασκευαστής του;

Προσωπικά μάλλον θα μενα (πολύ) μακρυά.

edit: Όσο πάντως το σκέφτομαι, τόσο πιο «φανταστική» μου φαίνεται :P

μα γιατι το λες αυτο? ενα τετοιο μαραφετι ειχανε κοτσαρει και στο Enterprise και ειχανε +50% shields-phaser energy

dilithium crystals και μαλ@#$%&

Δημοσ.
Το προϊόν μας μειώνει την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος με το να αποθηκεύει στους πυκνωτές του την ενέργεια η οποία χάνεται (watts) από τις ηλεκτρικές σας συσκευές.

Απ όσο ξέρω η ενέργεια που δεν χρησιμοποιείται χάνεται με την μορφή θερμότητας ή

ακτινοβολίας και δεν κάνει βόλτες σπίτι-ΔΕΗ, ΔΕΗ-σπίτι. Μάπα το καρπούζι μάλλον,

μην τσιμπάτε.. Μια σταλιά είναι πόσους πυκνωτές να χωρέσει το καημένο..

Δημοσ.

Βασικα γιατι δεν εξηγει πως το κανει και μας εχει μονο γενικοτητες.

Το thread που δωσατε υποθετουν οτι εχει μεσα πυκνωτες αντισταθμισεις και τα εχουν μπερδεψει και λιγο.

Δημοσ.
Βασικα γιατι δεν εξηγει πως το κανει και μας εχει μονο γενικοτητες.

Το thread που δωσατε υποθετουν οτι εχει μεσα πυκνωτες αντισταθμισεις και τα εχουν μπερδεψει και λιγο.

αμα εξηγουσε τοτε θα το αντιγραφε αλλη εταιρια και ισως να το φτιαχνανε καλυτερο!

ελα ομως που δε γινεται ολο αυτο που λεει....

βασικα δε το λεει γιατι δεν εχει κατι να πει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η διόρθωση συνημιτόνου υφίσταται και οι "μεγάλοι" καταναλωτές (όπως οι βιομηχανίες) το λαμβάνουν υπ' όψιν. Τα νοικοκυριά δε νομίζω πως έχουν ιδιαίτερο όφελος απ' αυτό [edit], πιθανόν δε χρεώνεται καν όπως λένε και τα παιδιά στο λινκ που δόθηκε πριν (τώρα το είδα). Αν και άκουσα σήμερα, χωρίς να κόβω το κεφάλι μου, ότι και οι "μεγάλοι" καταναλωτές, το "μικρό" συνημίτονο το πληρώνουν με τη μορφή προστίμου από τη ΔΕΗ, παρά με "κανονική" χρέωση.

Αυτά για το κόνσεπτ της διόρθωσης συνημιτόνου, όχι για τη συγκεκριμένη συσκευή.

Επεξ/σία από teo64x
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σας παραθέτω ένα ποστ που βρήκα σε μια άλλη σελίδα σχετικά με αυτο.

"Δεν είναι μούφα απλά το μονο που κάνει είναι να μειώνει τα αμπέρ του ξεκινήματος των ερκοντίσιον και γενικά σε μοτόρια που θέλουν πολλά αμπέρ στο ξεκίνημα, για αντιστάσεις και για τις υπόλοιπες συσκευές δεν κάνει τίποτα, το έχω ψάξει με έναν φίλο μου ηλεκτρολόγο αγοράζοντας ένα δοκιμαστικά, και διαπιστώσαμε ότι μετά από το ξεκίνημα τα αμπέρ επανέρχονται στο κανονικό τους!!!!!

Και φυσικά σε λάμπες φούρνους και θερμοσίφωνες δεν κάνει απολύτως τίποτα!!!!"

---------- Προσθήκη στις 10:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:48 ----------

Επίσης, την ίδια συσκευή την έχει άλλο site πιο φθηνά http://www.ebuy-shops.gr/product_info.php?cPath=645&products_id=6370 . Οπότε αν θέλει κανείς να πάρει το ρίσκο και να την αγοράσει καλύτερα να κάνει μια ηλεκτρονική έρευνα αγοράς πρώτα.

Επιπροσθέτως υπάρχουν παρόμοιες συσκευές από κινέζικα και μή sites κτλ που νομίζω πως θα είναι φθηνότερες (δεν μπόρεσα να βρω τιμές εκεί αλλά τα παραθέτω για κάθε ενδιαφερόμενο).

http://intelliworksnow.com/

http://www.tradekey.com/selloffer_view/id/4370211.htm

http://www.made-in-china.com/showroom/macroplus/product-detailUAzxklpPFQub/China-Intelliworks-Energy-Saver-Plus-JS-001-.html

• 4 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...