crawler Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 καλησπερα γινεται να συνδεσεις καρτα γραφικων με hdmi εξοδο σε οθονη που εχει hdmi εισοδο. γιατι ενω την συνδεω με hdmi συνδεση απλα δεν λαμβανει σημα. το hdmi στις καρτες γραφικων τι σκοπο εχουν.......?
liopyr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Πιθανόν να θεωρεί πως το hdmi θα παίξει ως δεύτερο monitor, και να έχει default το DVi. Ξεκίνα με DVi, και από το control panel της κάρτας όρισε το hdmi ως primary display. (αν και δεν υπάρχει λόγος νομίζω να κάνεις την όλη ιστορία, εκτός και αν θες να μεταφέρεις ήχο σε πιθανά ηχεία της οθόνης)...
crawler Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 απο που ρυθμιζεται απο που θα βγαζει σημα η καρτα γραφικων, εχω μια ati4850, οσο εψαξα δεν βρηκα τιποτα.
liopyr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Από το control center της ATi κάπου λογικά, τώρα ακριβώς δεν θυμάμαι να σου πω, πάνε και χρόνια που είχα ATi...
crawler Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 δυστηχως δεν βρηκα πουθενα κατι τετοιο. την συνδεσα με dvi και ειδα ενα νεο μενου που αφορα τις ρυθμισεις του. υπαρχει ομως νοημα, θα βλεπω κατι καλυτερο αν κανω συνδεση hdmi απο dvi που εχω τωρα. και αν οχι, το hdmi της καρτας που χρησιμευει. μονο για συνδεσει σε τηλεοραση αλλα σηματα δινει το pc και αλλα ενα dvd player οταν και τα δυο ειναι hdmi, κατι δεν καταλαβαινω μαλλον
cabdik Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 αν εννοεις να συνδεσεις την κυρια οθονη σου με HDMI, δεν αξιζει τον κοπο, εκτος αν θες να μεταφερεις ΚΑΙ ηχο στο μονιτορ. αν δεν....,αστο!! μην ταλαιπωρεισαι αδικα. το dvi μεταφερει την ιδια εικονα που θα μεταφερει και το HDMI. η διαφορες εγκειται στο οτι, το μεν DVI μεταφερει μονο εικονα, το δε HDMI σου δινει τη δυνατοτητα να μεταφερεις ΚΑΙ ηχο με το ΙΔΙΟ καλωδιο. και αναλογα με την εκδοση HDMI, μπορεις να μεταφερεις μεχρι και 7.1 ηχο! ετσι, γλυτωνεις καλωδια και φασαρια. ελπιζω να τα ειπα σωστα!!!!!!!!!!!!!!!
liopyr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 υπαρχει ομως νοημα, θα βλεπω κατι καλυτερο αν κανω συνδεση hdmi απο dvi που εχω τωρα. Δεν υπάρχει καμία διαφορά στην ευκρίνεια μεταξύ hdmi και DVi. Μείνε με το DVi λοιπόν.
crawler Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 μαλιστα, οκ καταλαβα τι παιζει με τα δυο. οποτε και το hdmi θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει μονο για να δεις ταινια σε μια τηλεοραση, η μηπως μπορει να χρησιμοποιηθει και με καποιον αλλο τροπο στον υπολογιστη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.