polistas5 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 καλησπερα παιδια...ειμαι φοιτητης και ψαχνω δουλεια!!εχω στο μυαλο μου καφετεριες και τα διαφορα, αλλα τις τελευταιες μερες σκεφτομαι για δουλεια σε εταιριες τυπου γερμανος, πλαισιο, μουλτιραμα κ.α. εχετε ιδεα τι παιζει με αυτα??? ευχαριστω...
aledjo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 γερμανος, πλαισιο, μουλτιραμα κ.α. τα χειροτερα... 1) φιλος (πτυχιο ΤΕΙ, ecdl, proficiency...) δουλευε στο γερμανο και τον απολυσανε μετα απο 1.5 μηνα επειδη δε πουλησε αρκετα κινητα. 2) γνωστος στο πλαισιο ως τεχνικος η/υ, ειχε κλεισει απειρα 10ωρα και φυσικα εφυγε απο μονος του μετα απο 14 μηνες. 3) αλλος γνωστος ως πωλητης λαπτοπ στο πλαισιο, παρετηθηκε λογο κουρασης και πρηξιμο @@ων 4) αλλος γνωστος στο πλαισιο ως τηλεφωνικη υποστηριξη χρωσταει παντου. 5) φιλος στο eshop δουλευει στην αποθηκη με τα προιοντα (καταχωρηση κτλ) και δε προλαβενει να κατουρησει! με βασικο μισθο... 6) γνωστος στο eshop δουλευε ως πωλητης (ξερεις σε point μπροστα απο τα pc) και τον απολυσανε γιατι ηταν πολλα χρονια εκει και θεωρουνταν υψηλομισθος! ετσι τον διοξανε και βαλανε χαμηλομισθο στη θεση του.... λογο κρισης! θες και αλλα? 1
freedubus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 4) αλλος γνωστος στο πλαισιο ως τηλεφωνικη υποστηριξη χρωσταει παντου. Το εξηγείς λίγο αυτό ρε αλέτζο;
aledjo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 ειρωνικα το ειπα το 4 γι'αυτο εβαλα και τη φατσουλα. απλα το ανεφερα επειδη σκεφτομουν τους γνωστους μου που κανουν τετοιες δουλειες και το πεταξα και αυτο... βασικα ειναι μια αποδειξη οτι με αυτη τη δουλεια δε προκειτε να εχει εξελιξη ή περισσοτερα λεφτα.... τεσπα εγω το 6 σκεφτομαι συνεχεια και τσαντιζομαι!
black_widow Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 ειρωνικα το ειπα το 4 γι'αυτο εβαλα και τη φατσουλα. απλα το ανεφερα επειδη σκεφτομουν τους γνωστους μου που κανουν τετοιες δουλειες και το πεταξα και αυτο... βασικα ειναι μια αποδειξη οτι με αυτη τη δουλεια δε προκειτε να εχει εξελιξη ή περισσοτερα λεφτα.... τεσπα εγω το 6 σκεφτομαι συνεχεια και τσαντιζομαι! Σχετικά με το 6 έχουν βρει πλέον τη λύση: συμβάσεις ορισμένου χρόνου, " παραιτήσεις", συμβάσεις με εταιρείες δανεισμού
ikaruga24 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Απλα μακρια. Εκμεταλευση στο max. Αν θελεις -δουλεια- απλα ΔΕΝ πας σε κανεναν απο αυτους. Αν θες -απασχοληση- τοτε μπορεις ΠΟΛΥ καλυτερα καπου αλλου. Αυτοι βασικα ειναι οι χειροτεροι απο αποψη εργασιας. Απλα σχεδον οπου αλλου και αν βρεις θα ειναι καλυτερα. Μπαρμαν, σερβιτορος, internet cafe, πωλητης σε ψιλικατζιδικα, πακετας, μοιρασμα φυλαδιων, βοηθος μαγειρα, γενικα οτιδηποτε μπορεις να εισαι ειτε ησυχα ειτε "κοσμοπολιτικα" για πρωφανης λογους και πανω απο ολα χωρις ιδιαιτερες ευθυνες σαν φοιτητης που εισαι και με σχετικα υψηλο εισοδημα (και λογο των tips). Μεινε μακρια απο Γερμανους, πλαισια κτλ αν θελεις την υγεια σου και αν θελεις να εχεις τις προοπτικες σου λιγο ανοιχτες γιατι σε αυτες τις εταιριες τις 2 μερες, τουλαχιστον, σπαστο ωραριο δεν τις γλυτωνεις.
kfyros Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δεν χρειάζονται αφορισμοί μάγκες. Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή (εκτός αν κάποιος είναι τεμπέλης). Αν οι σπουδές σου έχουν σχέση με πληροφορική, και ιδιαίτερα με hardware - λειτουργικά συστήματα, τότε μπορείς να μάθεις αρκετά σε τέτοιες δουλειές. Δεν είναι για καριέρα βέβαια, και αυτό φαίνεται και από το άθλιο επίπεδο υποστήριξης και support που υπάρχει στα περισσότερα από αυτά. Επίσης γενικός κανόνας είναι μακριά από εστίαση (καφετέριες - bar κλπ.) Τα ωράρια είναι εξοντωτικά, λόγω της φύσης της δουλειάς και δεν υπάρχουν αργίες - Σαββατοκύριακα κλπ. Τώρα, αν θες να γνωρίσεις γκομενάκια και να πίνεις και τις μπόμπες σου τσάμπα, όρμα. Τι διάολο, φοιτητής είσαι πότε θα το γλεντήσεις ?? Αλλιώς μακριά, και το ίδιο ισχύει και για καταστήματα λιανικής που είναι από το πρωί μέχρι το βράδυ. Βρες κάτι σχετικό με το αντικείμενο σου..
dismemberer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δουλευα σε παρομοιο καταστημα με αυτα που αναφερεις φιλε.. Θα συμφωνησω με αυτα που λενε τα παιδια. Μεινε οσο πιο μακρια μπορεις..! Σπασιμο @@ων στο μεγιστο, παραλογες απαιτησεις οσο δε παει, απειρες ωρες.. Ε δε θες κατι παραπανω.. Δεν ειναι αυτη η δουλεια που θα φτιαξει το μελλον σου, βρες κατι αλλο λιγοτερο σπασταρχιδικο
Cue Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Καλά δεν είπε ότι πάει για καριέρα, για part time δουλειά το καταλαβαίνω από την στιγμή που είναι και φοιτητής.
polistas5 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 για part time ψαχνω οντως....καριερα προς το παρων δεν σκεφτομαι!!! παντως σας ευχαριστω ολους..... Υ.Γ. μαλλον για καφετερεια με κοβω...!!!
dismemberer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Αυτο λεω, εφοσων δε παει για καριερα αλλα για κατι ετσι ωστε να βγαζει ενα χαρτζιλικι δεν υπαρχει λογος να μπλεξει σε κατι τετοιο. Καλυτερα καφετερια imo
subdee Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 ΜΑ-ΚΡΙ-Α απο αυτές τις εταιρίες, ιδιαίτερα απο Πλαίσιο και Γερμανό. Οι συνθήκες εργασίας είναι κάκιστες. Προσωπική εμπειρία. Μου έχει μείνει ψυχολογικό σημάδι....
ikaruga24 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Ειχα παει και εγω μαζι με μια φιλη μου πριν αρκετο καιρο και ειχα φυγει τις πρωτες 2 μερες ενω η φιλη μου εμεινε και εφυγε 3 μηνες μετα. Απο νωρις καταλαβαινεις για τι προκειται να περασεις εκει μεσα χωρις φυσικα να σε πληρωνουν οπως πρεπει. Δεν ειναι τυχαιο που ζητανε νεαρους και νεαρες -εως- και 28 ετων. Οι απαιτησεις επισης ειναι εντελως παραλογες και γενικα ΔΕΝ πας σε τετοια "δουλεια" (ο Θεος να την κανει) αν θες την υγεια σου.
black_widow Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μultirama είχα στείλει βιογραφικό μία εποχή που είχανε βάλει αγγελία και μας μαζέψανε σε μία αίθουσα για τεστ προεπιλογής με ερωτήσεις σχετικά με hardware, εξυπηρέτηση πελατών. Είχα δηλώσει για ταμίας και μου λέει αυτός που μου πήρε την συνέντευξη μετά το τεστ, ότι πήγα καλά στο τεστ και γιατί δε πάω για πωλήσεις Η/Υ , δεν έχουν το θεό τους λέμε, εγώ σε "πώληση Η/Υ" που για να αγοράσω Η/Υ είχε δεινοπαθήσει ο Dark_son Του είπα του ανθρώπου ότι δεν μου ταιριάζει η θέση και ότι θέλω για ταμίας.Mετά όταν με πήρανε τηλέφωνο για να πιάσω δουλειά είχα βρει αλλού Πλαίσιο είχα στείλει βιογραφικο για ταμίας και μου είπανε ότι δεν παίρνουνε φοιτητές σε αυτή τη θέση, φοιτητές μόνο για τηλεφωνικό κέντρο ( στη Μεταμόρφωση) και πάλι είχε τεστ. Είπα, όχι ευχαριστώ. Φτηνά την έχω γλυτώσει τελικά...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Φιλος πηγε στο Γερμανο πωλητης και εφυγε μετα απο 1 βδομαδα. Τα παντα ολα αγγιζανε τα ορια της τρελας εκει μεσα. Πλαισια και λοιπες τετοιες εταιρειες απο μακρια κι αγαπημενοι. Καλυτερα ψυχικα υγιης και χωρις παπουτσια, ρουχα, καφεδςς, παρα ψυχικα και σωματικα αρρωστος για 800 ευρω και ΑΝ...Καλυτερα και χαραμοφαης μη πω... Παιζει να μην υπαρχουν χειροτερες συνθηκες εργασιας σε αυτου του ειδους τις δουλειες. Σερβιτορος imo η κανενα netcafe αν σαρεσει αυτο το αντικειμενο. Βεβαια με το netcafe θα γονατισεις απο το ωραριο, αλλα οκ θα παιζεις και κανενα online mmorpg και αμα κολησεις κιολας, δε θα βλεπεις την ωρα να πας για δουλεια, μη σου πω οτι θα ζητας και υπερωριες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα