Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προειδοποίηση: Ακολουθεί τεράστιο ποστ με προσωπικές μου εμπειρίες σε κατάστημα netcafe.

1)To κλασικο με τους ταμίες σε εταιρικό κατάστημα αλυσίδας netcafe που δούλευα ( για ένα 3μηνο , συνήθως ήμουν σε franchise καταστήματα) ήταν ενώ σου είχανε κάνει πρόσληψη ως υπάλληλος γραφείου σου βγάζαν ελλείμματα στο ταμείο τα οποία σου κόβανε από το μισθό ( φυσικά δεν έπαιρνες επίδομα ταμειακών λαθών). Έβαζε ο καθένας τα λεφτά του ταμείου της βάρδιας του σε έναν φάκελο σε χρηματοκιβώτιο και πριν πληρωθούμε κάθε μήνα μας υπολογίζανε τα μείον, τα " μαγειρεύανε " δηλαδή. Το πρόγραμμα δε σου έβγαζε στο τέλος της βάρδιας πόσα έπρεπε να έχεις ταμείο και καθόμουνα με ένα Excel και τα υπολόγιζα μη με κλέψουν στα μείον( όσες μέρες μπορούσα να το κάνω, αν έχεις πολύ δουλειά δεν προλαβαίνεις).Μαντέψτε βγήκα μείον τους πρώτους 2 μήνες που δεν είχα βγει ποτέ μου μείον. Φυσικά στις αποδείξεις μισθοδοσίας έβγαζε τα κανονικά ποσά που ήταν να πάρουμε.

2)Επίσης αν μας πιάνανε να καθόμαστε σε σκαμπό, ή να χαζεύουμε internet ( και χωρίς να έχουμε δουλειά ) μας κόβανε 20 ευρώ πρόστιμο. Δεν έχω φάει τέτοια πρόστιμα, γιατί τους διαμήνυσα ότι αυτά είναι παράνομα και αν μου κάνουν κάτι τέτοιο θα πάω στην Επιθεώρηση Εργασίας και ο διευθυντής καταστημάτων συμφώνησε μαζί μου όταν το είπε αυτό , " δίκιο έχεις, είναι παράνομα αυτά, δε ρίχνω πρόστιμα εγώ".

3) Μας χρεώνανε 20 + ευρώ τη μπλούζα του καταστήματος που έπρεπε υποχρεωτικά να φοράμε ενώ αυτά τα έξοδα "ομοιόμορφης ενδυμασίας προσωπικού"( κάπως έτσι λέγεται) εκπίπτουν ( άρθρο 31 2238/94 νόμος αν θυμάμαι καλά). Φυσικά δε παίρναμε απόδειξη για την μπλούζα.Σε ένα παιδί του είχανε αφαιρέσει μισό μισθό γιατί τον κατηγορήσανε ότι έκλεψε τα λεφτά του ταμείου ( δε βρήκανε φάκελο στο χρηματοκιβώτιο λέει, δεν είχαμε κλειδιά για το χρηματοκιβώτιο)

4) Τον πρώτο μήνα που ήμουνα εκεί ο λογιστής τους εξ Αγγλίας ( bachelor +master παρακαλώ) έκανε λάθος υπολογισμό των μισθών μας. Στα παιδιά που κάνανε βραδινά ( εγώ δεν έκανα) αντί να τους προσμετρήσει τα βραδινά στο μισθό τα αφαιρούσε από το μισθό ( λάθος του προγράμματος όπως είπε εκ των υστέρων). Του λέγανε τα παιδιά " πάρτο λογικά, αν υπολογίζεις τις αμοιβές μας χωρίς τα βραδινά βγαίνουν περισσότερα από αυτά που μας έχει υπολογίσει" και να τους λέει " όχι είναι και τα μείον σας μέσα για αυτό" και διάφορα άλλα τραγελαφικά, του λέγανε " φτιάξε ένα excel να μας δείξεις πώς έβγαλες τις αμοιβές", να λέει " τόσα βγάζει το πρόγραμμα, μη με αμφισβητείτε". Το " λάθος " το βρήκε η γραμματέας τελικά όταν με ρώτησε " πώς και δεν διαφωνείς για την αμοιβή σου, σωστά τα βρήκες τα λεφτά ότι βγαίνουνε", "ναι , σωστά" και μετά είπε" κάτι με τα βραδινά τότε δεν έχει υπολογιστεί σωστά). Σημειωτέον ο λογιστής τους μου την είχε πει που σπουδάζω σε ΤΕΙ και όχι στην ΑΣΣΟΕ και του είπα " τουλάχιστον έδωσα πανελλήνιες και πέρασα, δεν πλήρωσα για το πτυχίο."

5) Σε πολλούς ταμίες τους ξεκινάγανε εκπαίδευση για 4 μέρες αμισθί και μετά τους κάνανε πρόσληψη ( δεν μου έτυχε κάτι τέτοιο , έχω γίνει πολύ ευαίσθητη με αυτά τα θέματα, δεν τα αφήνω πλέον έτσι)

6) Είχανε κάμερα πίσω από το ταμείο " για λόγους ασφαλείας" και πολλές φορές σου τη λέγανε " ότι είδα από τη κάμερα ότι χαζεύεις και δε δουλεύεις"

7) Φυσικά προσλαμβάνανε κυρίως φοιτητές που όσο να ναι ως νεοεισερχόμενοι στην αγορά εργασίας δεν είναι πολύ καλά ενημερωμένοι για συμβάσεις, ένσημα και όλα τα συναφή.

8) Άδειες οποιουδήποτε τύπου δεν υπήρχανε για αυτούς ούτε για αστείο. Υπέγραφες συμβάσεις ορισμένου χρόνου και πριν να αναγκαστούν να σου κάνουν τη σύμβαση αορίστου όλως τυχαίως δήλωνες παραίτηση

Άλλο η τεμπελιά και άλλο η απαίτηση για αξιοπρεπείς δουλείες με αξιοπρεπείς μισθούς ( δε γίνεται να ζούμε για πάντα με τους γονείς μας) και με αξιοκρατία ( καλό αυτό, ε;). Δεν είναι δυνατόν να είσαι καλός στη δουλειά σου, με όρεξη και όλα τα συναφή και μόλις διεκδικήσεις κάποιο δικαίωμά σου να γίνεσαι μετά το μαύρο πρόβατο.

Είχα ζητήσει μία 3 ωρη άδεια απουσίας όταν έκανα πρακτική, την δεχτήκανε με τα χίλια ζόρια όταν τους είπα ποιό προεδρικό διάταγμα λέει για τους εργαζόμενους σπουδαστές, μου λέγανε " δεν υπάρχουν αυτά που λες, δε δικαιούσαι 3 ωρη για να πας να δώσεις". Επίσης με κατηγόρησε κάποιος υπάλληλος ότι δεν ρουφιάνευα άλλους πρακτικάριους γειτονικών γραφείων ότι λείπουν συχνά από τη θέση τους και ότι δεν τους έκανα κάποια σύσταση να μην αργούν, " μα είμαι πρακτικά ασκούμενη, όχι προιστάμενος τους". Βέβαια όταν τους πρώτους 2 μήνες δούλευα σαν σκυλί και δε μίλαγα, ήμουνα καλή. Όταν πήγα σε γραφείο με νορμάλ συνθήκες και σχετικά απομονωμένο μετά δεν ήμουνα καλή πλέον, ντροπή μου που έκανα διάλλειμμα, ανεπίτρεπτα πράγματα. Ευτυχώς που ο άμεσα προιστάμενος μου μου υπέγραψε το βιβλίο, δεν μου υπογράφανε το βιβλίο πρακτικής.

Δε νομίζω, ότι θα διαβάσει κανείς όλο αυτό το μακρυνάρι που έγραψα:-D

Επεξ/σία από black_widow
  • Like 4
  • Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

black_widow, παίζει και όλα όσα σας έκαναν να είναι παράνομα.

Μεταξύ μας, εσείς φταίτε που δεν τους βάλατε κάνα mouse εκεί που πρέπει την ημέρα των πληρωμών.

Επίσης, πες μας και ποια αλυσίδα είναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
black_widow, παίζει και όλα όσα σας έκαναν να είναι παράνομα.

Μεταξύ μας, εσείς φταίτε που δεν τους βάλατε κάνα mouse εκεί που πρέπει την ημέρα των πληρωμών.

Επίσης, πες μας και ποια αλυσίδα είναι.

Κοίτα αν υπήρχε κάποιος τρόπος να αποδείξω κάποια πράγματα θα πήγαινα στην επιθεώρηση, αφού άλλα υπογράφαμε ότι παίρναμε και άλλα πραγματικά παίρναμε τι ακριβώς να έκανα, τα ένσημα μου τα βάλανε κανονικά( θαύμα!). Το περίεργο είναι ότι κάποιοι κάθονται και δουλεύουν ακόμα σε αυτήν την αλυσίδα, σε άλλα καταστήματα, αυτό που δούλευα έκλεισε. Εννοείται ότι εμείς οι εργαζόμενοι φταίμε για αυτά, σου λένε " φύγε", θα βρώ άλλον στη θέση σου πιο "ανεκτικό"( κοινώς κορόιδο). Αν δεν υπήρχανε κορόιδα να προσλάβουν και όλοι διεκδικούσανε τα αυτονόητα ποιον θα έπαιρναν; Το να πω ποιά αλυσίδα είναι δε νομίζω ότι θα ήταν σοφό, ας πούμε ότι έχει καποια νομικά μπλεξίματα με κάποια εταιρεία πολύ μεγαλύτερου βεληνεκούς από αυτήν.

Κάτι που ξέχασα να πω, κάποιοι υπάλληλοι καταστημάτων που έκλεισαν είναι απλήρωτοι για κάποιους μήνες πριν κλείσουν τα καταστήματα. Το αν έχουν κάνει κάποια ενέργεια να διεκδικήσουν τους μισθούς τους δεν το ξέρω.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:12 ----------

Τα Inspot κανουν κατι τετοια :lol::lol::lol:

Λίγο πολύ διάφορα τέτοια γίνονται στις περισσότερες, σε άλλες πιο πολύ σε άλλες πιο λίγο . Καλά είναι να δουλεύεις σε netcafe που να μην είναι κάποιας αλυσίδας.

Επεξ/σία από black_widow
  • Moderators
Δημοσ.

Μια δυο παρατηρησεις. Οσον αφορα αυτο που ειπε ο φιλος παραπανω πως ο εργοδοτης αφαιρεσε χρηματα απο τον μισθο του εργαζομενου γιατι εχασε πιθανη πωληση, λυπαμαι αλλα δεν μπορω να το δεχτω, εκτος αν εγινε στο μπακαλικο του Κυρ Γιωργη. Και για να αποσαφηνισω κατι, το ειπε απλα ή το επραξε κιολας?

black_widow Μια ερωτηση σχετικα με το νετ καφε, μετα απο ολα αυτα τα προστιμα, τις αγορες των εμφανισεων του καταστηματος κλπ κλπ. δεν βρεθηκε κανενας να παρει 1 και 2 και ν φορες την επιθεωρηση εργασιας και το ΙΚΑ?

Δεν αμφισβητω κανεναν, και σε καμια περιπτωση δεν λεω πως οι εργοδοτες τετοιων καταστηματων ειναι οι καλοι τυποι, ισα ισα που ειμαι σιγουρος πως παιζει τρελλη εκμεταλευση, απλα οχι τοσο απροκαλυπτα.

Φιλος μου που ηταν στην Βοντα μεχρι πριν ενα μηνα θεωρουσε αρκετα δυσκολη και πιεστικη την κατασταση εκει, αλλα οχι τραγικη. Εγω παντως μαλλον θα το απεφευγα, και για να γυρισω στο τοπικ, αφου ειναι φοιτητης το παλικαρι, καλυτερα να μην μπλεξει με πωλησεις γιατι τα ωραρια ειναι τοσο περιεργα, που και τελειος να ειναι ο εργοδοτης απλα δεν θα εχει χρονο για διαβασμα...

ΕΝΤΙΤ: Ειδα πως μολις ειπες οτι αλλα υπογραφατε και αλλα παιρνατε. Και παλι στεκει καταγγελια.

Δημοσ.
"αυτον τον πελατη που τελικα δεν κρατησες θα τον αφαιρεσω απο τον μισθο σου γιατι αν τον εδινα στον Γιωργο θα τον πουλουσε και θα τον αγοραζε ενω εσενα σου εφυγε και αρα πρεπει να πληρωσεις για την απωλεια" .

+1000000

σε πιστευω 1000%

ακου παρομοια

1)θα το πληρωσεις εσυ γιατι ΕΣΥ εβαλες το τροφοδοτικο και μετα απο 1 βδομαδα χαλασε!

2) για πρωτη φορα επερνα για 3 μερες συνεχομενες ενα απο τα αυτοκινητα (με 500.000 χιλιομετρα) της "εταιριας" για να παω στα ραντεβου με τους πελατες του.

καθως προχωρουσα και πηγα να στριψω, εσπασε ο μπροστινος αξονας (δε θυμαμαι πως λεγεται ισως μπιλιοφορος) που κραταει τη δεξια ροδα.

ευτυχως ημουν σε στενακι και πηγενα με 5χιλ. φυσικα επεσε το αυτοκινητο κατω και ακινητοποιήθηκε.

περνω τηλεφωνο και το αναφερω στην "εταιρια".

με περνει τηλεφωνο το βοσσ και μου λεει "πηγες ολα τα ραντεβου? τις εκανες τι δουλειες? στελνω φορτηγο."

στην επιστροφη στην εδρα μου λεει "εισαι καταστροφη! δε πηγες σε ολα τα ραντεβου, δεν εφερες λεφτα και μου χαλασες και το αυτοκινητο! θα σου κρατησω απο το μισθο την επισκευη του αυτοκινητου!"

σας ερωτω εγω τωρα, τι θα κανατε στη θεση μου?

αυτο που εκανα εγω δε θα το σκεφτοτανε κανενας....:devil:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:20 ----------

εναν εργαζομενο να του βγαζει δουλεια, να ειναι καλος κλπ, πιο πολυ θα σκεφτει την αυξηση του μισθου μελλοντικα, παρα την απολυση. Χωρια οτι αν τον κοψει για τσακαλακι μπορει να τον ανεβασει ποστο. Και φυσικα θα υπαρχει και πολυ διαφορετικη μεταχειριση λογω της αναγκης που θα σε εχει ο μπαρμπα-Γιωργος το αφεντικο..

εισαι λαθος!

αυτο δε γινεται σε καμια περιπτωση για αν ειναι καποιος τοσο πολυ τσακαλι, δε θα κατσει να βγαζει εκατομυρια για το αφεντικο του και αυτος να περνει 3κ60.

θα κανει δικια του δουλεια.....

επισης σε αυτο τον κυκλο, αυτα τα τσακαλια τα φοβατε το αφεντικο διοτι αν ειναι τοσο καλος, φυσικα καποτε θα φυγει.

αφου ομως μπορει και βγαζει τοση δουλεια με τους πελατες, τοτε οι πελατες θα πηγενουν στο μαγαζι αποκλειστικα λογου υπαλληλου.

οταν λοιπον φυγει, θα παρει μαζι και του πελατες του βοσσ....

μην ανησυχητε, τα εχουν σκεφτει πριν απο σας!

τα αφεντικα θελουν υπαλληλους (δουλους) που να κανουν ακριβως οτι λενε αυτοι.

δηλαδη μια προεκταση του εαυτου τους!

λενε θεωριες και ραραπιες εντελως δικες τους! μπορει ο γαιδαρος να πεταει και ο υπαλληλος θα πρεπει να πει ναι!

Δημοσ.

black widow αναφερεσαι σε αλυσιδα netcafe που διατηρουσε server lineage2?

Αν μιλαμε για την ιδια αλυσιδα, εχω ακουσει πολυ πολυ χειροτερα απο οσα περιγραφεις. Για απειλες κατα ζωης προς εργαζομενους με θεση κλειδι στην εταιρεια, για εκβιασμους, για 1000δυο.

Δημοσ.
σας ερωτω εγω τωρα, τι θα κανατε στη θεση μου?

αυτο που εκανα εγω δε θα το σκεφτοτανε κανενας....:devil:

Τι έκανες δηλαδή;

black widow αναφερεσαι σε αλυσιδα netcafe που διατηρουσε server lineage2?

Αν μιλαμε για την ιδια αλυσιδα, εχω ακουσει πολυ πολυ χειροτερα απο οσα περιγραφεις. Για απειλες κατα ζωης προς εργαζομενους με θεση κλειδι στην εταιρεια, για εκβιασμους, για 1000δυο.

Κι εγώ αυτό κατάλαβα από τα λεγόμενα της black widow, απλά υπάρχουν δύο αλυσίδες. Εσύ ποια εννοείς; Εγώ κατάλαβα ιγκλόμπαλ.

Δημοσ.
Τι έκανες δηλαδή;

Κι εγώ αυτό κατάλαβα από τα λεγόμενα της black widow, απλά υπάρχουν δύο αλυσίδες. Εσύ ποια εννοείς; Εγώ κατάλαβα ιγκλόμπαλ.

εγω καταλαβα την αλλη.

Δημοσ.
Οχι δεν γινεται σε ολες. Σε ολες τις δουλιες -μπακαλικα- (ή εκμεταλευσης) γινεται και σε δουλειες νυχτας. Ειδικα αν μπεις στο τρυπακι να σε χρεωνουν -τα παντα- ομως ε καπου χανεται το μετρο.

Δεν νομίζω. Ό,τι χάνεις από το ταμείο σου το βάζεις από την τσέπη σου, τουλάχιστον αυτό ξέρω και σαν επίσημη πρακτική. Αν είναι μικρό ποσό, η κανένα τεράστιο οκ ίσως γίνει κάποια παραχώρηση αλλά για τα υπόλοιπα είναι ευθύνη σου να παραδίδεις σωστά. Γι' αυτό εξάλλου υπάρχει και το επίδομα ταμείου, αν δουλεύεις σε θέση που απαιτεί δοσοληψίες, αν και δεν ξέρω πολλούς που το παίρνουν.

Δημοσ.
μα δεν εχω ακουσει εστω και 1 ατομο να λεει καλα λογια ή οτι του αρεσει αυτη η δουλεια που κανει.

ολοι κουσουρια εχουν?

Στο έχουν πει αρκετοί εδώ μέσα, αλλά δεν προσέχεις απ' ότι φαίνεται.

Φαντάζομαι θα στο έχουν πει και άλλοι απ' έξω, αλλά τους αγνόησες.

Δημοσ.

@black_widow διαβασα το μεγαλο ποστ που εκανες και για ακομα μια νιωθω καλυτερα τεμπελης!

παιδια μια ειναι η λυση αλλα κανεις δε το κανει πραξη.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ!

εχετε σκεφτει τι θα γινοταν αν καναμε αποχη απο αναζητηση εργασιας?

φυσικα για καποιους ακουγεται τραγικο γιατι χρωστανε τη δοση απο το mazda rx, το πανακριβο κινητο και παει λεγοντας!

σκαβουμε το λακο μας!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:30 ----------

Στο έχουν πει αρκετοί εδώ μέσα, αλλά δεν προσέχεις απ' ότι φαίνεται.

Φαντάζομαι θα στο έχουν πει και άλλοι απ' έξω, αλλά τους αγνόησες.

μαλλον εσυ δε διαβασες καλα.

γραφω ΑΥΤΗ τη δουλεια που συζηταμε τωρα, σε καταστηματα πλαισιο, γερμανο και ολα αυτα.....

δε ειπα γενικα για ολες τις δουλειες.

βρες μου ενα ποστ που καποιος ειπε καλα λογια σε αυτο τοπικ ή σε αλλο γι΄αυτες τις δουλειες!

Δημοσ.
για ακομα μια νιωθω καλυτερα τεμπελης!

παιδια μια ειναι η λυση αλλα κανεις δε το κανει πραξη.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ!

εχετε σκεφτει τι θα γινοταν αν καναμε αποχη απο αναζητηση εργασιας?

φυσικα για καποιους ακουγεται τραγικο γιατι χρωστανε τη δοση απο το mazda rx, το πανακριβο κινητο και παει λεγοντας!

σκαβουμε το λακο μας!

:lol::lol::lol:

Οι ιδέες που πετάς ώρες ώρες γίνονται όλο και πιο ...ριζοσπαστικές, για να μην πω μια πιο ακατάλληλη λέξη. Από εκεί που η καλύτερη δουλειά για κάποιον είναι deliverάς και σκουπιδιάρης τώρα η λύση είναι η μαζική απεργία. Είσαι πολύ μπροστά τελικά...

Δεν μπαίνω καν στον κόπο να απαντήσω σοβαρά τι θα γίνει αν κάνουμε όλοι στάση εργασίας, ελπίζω να το έλεγες ως αστείο. Κρατάω όμως και μια επιφύλαξη γιατί σε έχει φοβηθεί το μάτι μου, έχεις αμολήσει κι άλλα.

Δημοσ.

Το ωραίο θα ήταν οι συγκεκριμένες εταιρείες να μην μπορούσαν να βρουν προσωπικο, να μην καταδεχόταν κανείς να πάει να δουλέψει εκεί , κάτι το εξωπραγματικό δηλαδή. Έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια που δούλευα στην εν λόγω αλυσίδα και υπάρχουν πολλοί που δουλεύουν ακόμα εκεί, για μένα είναι το πιο θλιβερό αυτό, άτομα που είναι φοιτητές όχι που ζουν οικογένειες.

Έχω δουλέψει σε τρία καταστήματα συνολικά ( 2 αλυσίδων), ένα franchise και δύο εταιρικά, πουθενά δεν ήταν στα πάντα νόμιμοι. Ήταν να δουλέψω ως υπεύθυνη καταστήματος τρίτης αλυσίδας και προτίμησα να μη δουλέψω. Πείτε με τεμπέλα, πείτε με ότι θέλετε, όχι να πρέπει να παραμυθιάζω τους υπαλλήλους περί ενσήμων, μισθών και να τους συμπεριφέρομαι χάλια επειδή έτσι θέλει η εταιρεία.

Τελικά βοήθησα συγγενή μου να φτιάξει netcafe και δούλεψα τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του εκεί . Βέβαια σε πολλά πράγματα με ακούει εκ των υστέρων...:devil:

Δημοσ.
:lol::lol::lol:

Οι ιδέες που πετάς ώρες ώρες γίνονται όλο και πιο ...ριζοσπαστικές, για να μην πω μια πιο ακατάλληλη λέξη. Από εκεί που η καλύτερη δουλειά για κάποιον είναι deliverάς και σκουπιδιάρης τώρα η λύση είναι η μαζική απεργία. Είσαι πολύ μπροστά τελικά...

Δεν μπαίνω καν στον κόπο να απαντήσω σοβαρά τι θα γίνει αν κάνουμε όλοι στάση εργασίας, ελπίζω να το έλεγες ως αστείο. Κρατάω όμως και μια επιφύλαξη γιατί σε έχει φοβηθεί το μάτι μου, έχεις αμολήσει κι άλλα.

μιλησε αλλος για μενα και οπως βλεπεις συμφωνει μαζι μου...

Το ωραίο θα ήταν οι συγκεκριμένες εταιρείες να μην μπορούσαν να βρουν προσωπικο, να μην καταδεχόταν κανείς να πάει να δουλέψει εκεί , κάτι το εξωπραγματικό δηλαδή. Έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια που δούλευα στην εν λόγω αλυσίδα και υπάρχουν πολλοί που δουλεύουν ακόμα εκεί, για μένα είναι το πιο θλιβερό αυτό, άτομα που είναι φοιτητές όχι που ζουν οικογένειες.

Έχω δουλέψει σε τρία καταστήματα συνολικά ( 2 αλυσίδων), ένα franchise και δύο εταιρικά, πουθενά δεν ήταν στα πάντα νόμιμοι. Ήταν να δουλέψω ως υπεύθυνη καταστήματος τρίτης αλυσίδας και προτίμησα να μη δουλέψω. Πείτε με τεμπέλα, πείτε με ότι θέλετε, όχι να πρέπει να παραμυθιάζω τους υπαλλήλους περί ενσήμων, μισθών και να τους συμπεριφέρομαι χάλια επειδή έτσι θέλει η εταιρεία.

Τελικά βοήθησα συγγενή μου να φτιάξει netcafe και δούλεψα τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του εκεί . Βέβαια σε πολλά πράγματα με ακούει εκ των υστέρων...:devil:

ειναι εξωπραγματικο και εξηγω τους λογους.

αν θελουν ομως μπορουν να το κανουν....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...