black_widow Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) η τακτικη του φιλου σου ειναι η μοναδικη που αρμοζει σε δουλειεσς τετοιου τυπου..!εγω δουλευω σε videoclub 6 μερες την βδομαδα με κυριακες μεσα για 500ε..ειμαι σε επαρχιακη πολυ βεβαια αλλα δεν εχει να κανει..!σε ολες τις δουλειες υπαρχει εκμεταλευση μν το ψαχνεται..αν ημουν πλουσιος θα ηταν απλα τα πραγματα..! Ο κατώτατος μισθός άγαμου υπαλλήλου χωρίς προυπηρεσία είναι 739,56 σύμφωνα με την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Ελλάδας, υπολογίζοντας ένα ποσοστό εισφορών ΙΚΑ με 16 % είναι 118,33 άρα καθαρά βγαίνουν περίπου 621,23 χωρίς να βάλω μέσα Κυριακές ε που εκεί θα ανέβει. Η' σας δίνει 500 ευρώ στο χέρι και αναγράφει τα κανονικά στις αποδείξεις μισθοδοσίας ή σας έχει δηλώσει για λιγότερες ημέρες εργασίες ή σας βάζει για πολλές ημέρες αδικαιολόγητη απουσία. Τα ένσημα σου πρόσεχε μόνο γιατί ακόμα μετανιώνω που πέρασε το χρονικό διάστημα του χρόνου και δεν μπορώ να τους καταγγείλω ( μου κόβανε πολλά ένσημα κάθε μήνα και δηλώνανε ως μικτές αποδοχές άλλα ποσά ενώ μου κάνανε κανονικά την παρακράτηση από το μισθό). Για την 6η ημέρα εργασίας δες εδώ:http://www.taxheaven.gr/acforum/index.php?showtopic=14840 Εγω μιας και εχω φιλαρακι που δουλευει στο πλαισιο και τους εχεις ολους κανονικα "γραμμενους". Αν θελουν ας τον απολυσουν, ετσι λεει. Αυτος παει κανονικα, δουλευει κανονικα, οταν του κοβουν μισθο φευγει απο το καταστημα επιτοπου και φροντιζει να "λυπει" απο τη δουλεια αναλογη των χρηματων που του εκοψαν και μαλιστα οταν τα "ακουει" απο τον υπευθυνο τον εχει κανονικα "γραμμενο". Πως δεν τον εχουν διωξει ακομα δεν ξερω και οποτε τον ρωταω πως το κανει αυτο (το να ειναι τοσο ανετος και σταρχιδιστης) μου λεει οτι δεν υπαρχει περιπτωση να τον τρελανουν αυτοι οσο αναγκη και αν εχει και δεν υπαρχει περιπτωση να τον αναγκασουν να φυγει μονος του κανοντας του ψυχολογικο πολεμο αφου ξερει οτι ετσι και αλλιως δεν προκειται να κανει "καριερα" εκει μεσα. Πόσο τους πάω τέτοιους τύπους λέμε. Από τη μέση και μετά της πρακτικής στην τράπεζα εφάρμοσα κάτι ανάλογο, το τι δουλειά τους είχαμε βγάλει στο τμήμα όλοι οι πρακτικάριοι δεν περιγράφεται και αυτοί φυσικά μόνο προσβολές, οπότε άλλαξα γραφείο και αρμοδιότητες, πέτυχα και πολύ καλούς ανθρώπους, σταμάτησα να είμαι κορόιδο και επανήλθε η ψυχική μου ηρεμία. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2010 από black_widow
liopyr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 bump. Με πήραν μόλις τηλέφωνο από πλαίσιο λόγω βιογραφικού που είχα στείλει πριν από έναν αιώνα για θέση τηλεφωνικής υποστήριξης-προώθησης (δε κατάλαβα καλά) στην Μεταμόρφωση πάνω από το stock house. Να κάνω τον κόπο να τραβηχτώ Μαγούλα αύριο πρωί για συνέντευξη ή τσάμπα θα χάσω 4 ώρες από τον πρωινό ύπνο μου; Έχει κανένας εμπειρία με το τι παίζει στην συγκεκριμένη θέση; Είναι τόσο χάλια όσο και στα υπόλοιπα πόστα; Δεδομένο είναι πως ψάχνω να την κοπανήσω σιγά-σιγά από κωλονετκαφέ που δουλεύω για πολλούς λόγους. Εξ'ίσου δεδομένο είναι πως δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου και των χρημάτων να αλλάζω δουλειά κάθε τρεις και λίγο.
antonl Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 bump. Με πήραν μόλις τηλέφωνο από πλαίσιο λόγω βιογραφικού που είχα στείλει πριν από έναν αιώνα για θέση τηλεφωνικής υποστήριξης-προώθησης (δε κατάλαβα καλά) στην Μεταμόρφωση πάνω από το stock house. Να κάνω τον κόπο να τραβηχτώ Μαγούλα αύριο πρωί για συνέντευξη ή τσάμπα θα χάσω 4 ώρες από τον πρωινό ύπνο μου; Έχει κανένας εμπειρία με το τι παίζει στην συγκεκριμένη θέση; Είναι τόσο χάλια όσο και στα υπόλοιπα πόστα; Δεδομένο είναι πως ψάχνω να την κοπανήσω σιγά-σιγά από κωλονετκαφέ που δουλεύω για πολλούς λόγους. Εξ'ίσου δεδομένο είναι πως δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου και των χρημάτων να αλλάζω δουλειά κάθε τρεις και λίγο. Επίσης να τον ενημερώσει κάποιος για τη δυνατότητα ελεύθερης χρήσης Internet και MSN από τη συγκεκριμένη θέση.
μοσκίτω Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 bump. Με πήραν μόλις τηλέφωνο από πλαίσιο λόγω βιογραφικού που είχα στείλει πριν από έναν αιώνα για θέση τηλεφωνικής υποστήριξης-προώθησης (δε κατάλαβα καλά) στην Μεταμόρφωση πάνω από το stock house. Να κάνω τον κόπο να τραβηχτώ Μαγούλα αύριο πρωί για συνέντευξη ή τσάμπα θα χάσω 4 ώρες από τον πρωινό ύπνο μου; Έχει κανένας εμπειρία με το τι παίζει στην συγκεκριμένη θέση; Είναι τόσο χάλια όσο και στα υπόλοιπα πόστα; Δεδομένο είναι πως ψάχνω να την κοπανήσω σιγά-σιγά από κωλονετκαφέ που δουλεύω για πολλούς λόγους. Εξ'ίσου δεδομένο είναι πως δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου και των χρημάτων να αλλάζω δουλειά κάθε τρεις και λίγο. Διαλογίσου σοβαρά και τσέκαρε τι αντοχές θα παίζουν με τα τηλέφωνα όλη την ώρα να χτυπάνε.
limplixos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δεδομένο είναι πως ψάχνω να την κοπανήσω σιγά-σιγά από κωλονετκαφέ που δουλεύω για πολλούς λόγους. Ααααα! Προβλέπεται κενή θέση! Και σε ίντερνετ καφέ! Τέλεια! Λοιπόν φίλε μου, επειδή ψάχνω και εγώ δουλειά, αν τελικά αποφασίσεις να φύγεις, ειδοποίησέ με αν μπορείς για την θέση σου και αν μπορείς πες στον εργοδότη σου πως έχεις άτομο να σε αναπληρώσει και αν τελικά εργαστώ εκεί, θα σου πάρω ένα δώρο με τον πρώτο μου μισθό! Υ.Γ. Οι λόγοι έχουν σχέση με τη συμπεριφορά του εργοδότη. Γιατί τότε αλλάζουν τα πράγματα...
liopyr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Διαλογίσου σοβαρά και τσέκαρε τι αντοχές θα παίζουν με τα τηλέφωνα όλη την ώρα να χτυπάνε. Με τα τηλέφωνα νομίζω θα την παλέψω, και γενικά έχω αντιμετωπίσει άπειρη ηλιθιότητα καθώς οι περισσότερες δουλειές που έχω κάνει μέχρι τώρα είχαν άμεση επαφή με πελάτες, και συνήθως όχι ιδιαίτερα εξελιγμένους νοητικά. Το μόνο που δεν παλεύω για κανένα λόγο είναι οι σχέσεις μεταξύ υπαλλήλων-εργοδοτών, η επιβολή υποτιθέμενης ιεραρχίας από τους μεν στους δε, το ρουφιανιλίκι από τους μεν στους μεν, και γενικά το κλίμα ευδοκιμεί σε κάποιες καταστάσεις. Προφανώς όσο μεγαλυτερη είναι μία εταιρία τόσο πιο τυπική και απρόσωπη είναι η φάση, αλλά άλλο τόσο τυπικές θα είναι και οι πληρωμές-δώρα-ένσημα ξερωγω. Ααααα! Προβλέπεται κενή θέση! Και σε ίντερνετ καφέ! Τέλεια! Λοιπόν φίλε μου, επειδή ψάχνω και εγώ δουλειά, αν τελικά αποφασίσεις να φύγεις, ειδοποίησέ με αν μπορείς για την θέση σου και αν μπορείς πες στον εργοδότη σου πως έχεις άτομο να σε αναπληρώσει και αν τελικά εργαστώ εκεί, θα σου πάρω ένα δώρο με τον πρώτο μου μισθό! Υ.Γ. Οι λόγοι έχουν σχέση με τη συμπεριφορά του εργοδότη. Γιατί τότε αλλάζουν τα πράγματα... Θα έπαιρνα σοβαρά την προσφορά σου, αλλά άμα περιμένω να πληρωθείς για να μου κάνεις δώρο, fuck it man.
limplixos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Θα έπαιρνα σοβαρά την προσφορά σου, αλλά άμα περιμένω να πληρωθείς για να μου κάνεις δώρο, fuck it man. Κατάλαβα....
μοσκίτω Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Με τα τηλέφωνα νομίζω θα την παλέψω, και γενικά έχω αντιμετωπίσει άπειρη ηλιθιότητα καθώς οι περισσότερες δουλειές που έχω κάνει μέχρι τώρα είχαν άμεση επαφή με πελάτες, και συνήθως όχι ιδιαίτερα εξελιγμένους νοητικά. Το μόνο που δεν παλεύω για κανένα λόγο είναι οι σχέσεις μεταξύ υπαλλήλων-εργοδοτών, η επιβολή υποτιθέμενης ιεραρχίας από τους μεν στους δε, το ρουφιανιλίκι από τους μεν στους μεν, και γενικά το κλίμα ευδοκιμεί σε κάποιες καταστάσεις. Προφανώς όσο μεγαλυτερη είναι μία εταιρία τόσο πιο τυπική και απρόσωπη είναι η φάση, αλλά άλλο τόσο τυπικές θα είναι και οι πληρωμές-δώρα-ένσημα ξερωγω. Πρόσθεσε στην άπειρη ηλιθιότητα και τη στερημένη νοήση το ντριν ντριν.Φάταλ κόμπο.´Οσο για το απρόσωπο της φάσης, οκ, στα πλαίσια ενός καταστήματος, δεν πιστεύω ότι υφίσταται τόσο πολύ. Απλά το γεγονός ότι είναι αναλώσιμες οι θέσεις σε τέτοιες αλυσίδες, δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για πολλά γούτσου γούτσου μεταξύ υπαλλήλων και αφεντικών.
ChocoBanana Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δουλευα σε παρομοιο καταστημα με αυτα που αναφερεις φιλε..Θα συμφωνησω με αυτα που λενε τα παιδια. Μεινε οσο πιο μακρια μπορεις..! Σπασιμο @@ων στο μεγιστο, παραλογες απαιτησεις οσο δε παει, απειρες ωρες.. Ε δε θες κατι παραπανω.. Δεν ειναι αυτη η δουλεια που θα φτιαξει το μελλον σου, βρες κατι αλλο λιγοτερο σπασταρχιδικο Μήπως είσαι εσύ που χρωστάς παντού?
aledjo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 liopyr αν εχεις χρονο πηγενε απο περιεργια.... και πες μας εντυπωσεις.
black_widow Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Με τα τηλέφωνα νομίζω θα την παλέψω, και γενικά έχω αντιμετωπίσει άπειρη ηλιθιότητα καθώς οι περισσότερες δουλειές που έχω κάνει μέχρι τώρα είχαν άμεση επαφή με πελάτες, και συνήθως όχι ιδιαίτερα εξελιγμένους νοητικά. Τι μου θυμίζεις... Εντάξει δεν τους έκανα και τεστ I.Q. αλλά ένα αρκετά μεγάλο πρόβλημα συνεννόησης το είχαμε ( είμαι πολύ ευγενική σήμερα ). Σε γενικές γραμμές φίλοι και γνωστοί που δουλεύανε σε call- center δεν περνούσαν και πολύ καλά, οι κλήσεις μου λέγανε ότι ήταν τόσο πολλές που συνήθως το διάλλειμμα ήταν πολυτέλεια. Για Πλαίσιο δε ξέρω, κάποτε που είχα στείλει βιογραφικό, με το που μου είπανε που βρίσκεται το τηλεφωνικό κέντρο, τους είπα όχι κατευθείαν, πολύ μακριά για μένα, θυμάμαι ότι μου είχανε πει ότι περνάς κάποιο τεστ, τι τεστ θα σε γελάσω. Οι περισσότεροι δεν έχουμε την πολυτέλεια να αλλάζουμε δουλειά κάθε τρεις και λίγο αλλά οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου και η "κλεψιά" εκ μέρους των εργοδοτών μας αναγκάζει πολλές φορές να το κάνουμε.
jimarass Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Ειχα παει και εγω μαζι με μια φιλη μου πριν αρκετο καιρο και ειχα φυγει τις πρωτες 2 μερες ενω η φιλη μου εμεινε και εφυγε 3 μηνες μετα. Απο νωρις καταλαβαινεις για τι προκειται να περασεις εκει μεσα χωρις φυσικα να σε πληρωνουν οπως πρεπει. Δεν ειναι τυχαιο που ζητανε νεαρους και νεαρες -εως- και 28 ετων. Οι απαιτησεις επισης ειναι εντελως παραλογες και γενικα ΔΕΝ πας σε τετοια "δουλεια" (ο Θεος να την κανει) αν θες την υγεια σου. Το σχόλιο αυτό κράτησέ το σε παρακαλώ και ανάκτησέ το μετά από 3-4 χρόνια. Δε θα πιστέυεις στα μάτια σου κοιτώντας το ΔΕΝ.......!!
liopyr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Τελικά έκανα τον κόπο να τραβηχτώ μέχρι την Μαγούλα, με fuckin terrible hangover και 2 ώρες ύπνου. Αναμενόμενα τα έκανα πουτάνα στην συνέντευξη, ούτε τις ημερομηνίες που είχα στις προηγούμενες δουλειές γραμμένες στο βιογραφικό δε θυμόμουν, στάνταρ ο άνθρωπος των 69 τυποποιημένων ερωτήσεων/λεπτό θα πιστεύει πως έχω γράψει ότι μου κατέβηκε στο βιογραφικό. Τουλάχιστον έκανα αίτηση για τεχνικός τελικά που είναι πιο ενδιαφέρων, αλλά περισσότερες πιθανότητες έχει να πάρει διπλό η ΑΕΚ αύριο, παρά να με πάρουν για δουλειά.
kariolikos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Τώρα είδα το θεματάκι αυτό...Τι λέτε για το 8ωράκι που σε βάζουν να δουλέψεις ως αξιολόγηση.Μετά από 2 interviews και 8 ωρίτσες σκούπα.μου έστειλαν ενα mail πούλου. Μήπως έχει να κάνει με την τελευταία συνεντευξη,που ρώτησα αν είναι διατεθειμένοι να μας πληρώσουνε την δοοκιμαστική ημέρα?΄Η επειδη όλοι στο πλαίσιο (χωρίς @@κίες)είναι μελαχρινοί και αξούριστοι και εγώ καστανός και άμουσος. Κύπριος έχει το πλαίσιο??
limplixos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Τώρα είδα το θεματάκι αυτό...Τι λέτε για το 8ωράκι που σε βάζουν να δουλέψεις ως αξιολόγηση.Μετά από 2 interviews και 8 ωρίτσες σκούπα.μου έστειλαν ενα mail πούλου.Μήπως έχει να κάνει με την τελευταία συνεντευξη,που ρώτησα αν είναι διατεθειμένοι να μας πληρώσουνε την δοοκιμαστική ημέρα?΄Η επειδη όλοι στο πλαίσιο (χωρίς @@κίες)είναι μελαχρινοί και αξούριστοι και εγώ καστανός και άμουσος. Κύπριος έχει το πλαίσιο?? Δε νομίζω πως έχει σχέση με αυτό... Εγώ , για παράδειγμα , δεν ρώτησα κάτι όπως εσύ. Το ότι βέβαια εκμεταλλεύονται έτσι ένα μεγάλο ποσοστό υποψήφιων εργαζόμενων στο Πλαίσιο, με το να τους βάζουν να κάνουν εργασίες στα καταστήματά τους, είναι γεγονός. Έξυπνος τρόπος για δωρεάν εργασία από μέρους μας... Δυστυχώς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα