Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τώρα είδα το θεματάκι αυτό...Τι λέτε για το 8ωράκι που σε βάζουν να δουλέψεις ως αξιολόγηση.Μετά από 2 interviews και 8 ωρίτσες σκούπα.μου έστειλαν ενα mail πούλου.

Μήπως έχει να κάνει με την τελευταία συνεντευξη,που ρώτησα αν είναι διατεθειμένοι να μας πληρώσουνε την δοοκιμαστική ημέρα?΄Η επειδη όλοι στο πλαίσιο (χωρίς @@κίες)είναι μελαχρινοί και αξούριστοι και εγώ καστανός και άμουσος.

Κύπριος έχει το πλαίσιο??

Ενα μπιτονι με 5 λιτρα βενζινης.

Εναν αναπτηρα, bic κατα προτιμηση.

Τις πρωτες πρωινες ωρες, γυρω στις δυο με τεσσερις.

Αν το συγκεκριμενο καταστημα ειναι στο κεντρο με κινηση τη

νυχτα, επιλεγεις ενα ποιο απομερο, το ιδιο ειναι.:devil:

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετά από 8 σελίδες posts καταλαβαίνετε φαντάζομαι για ποιο λόγο στις εταιρίες αυτές δεν βρίσκετε ποτέ άτομα σχετικά με το αντικείμενο αλλά τον κάθε ασχετίκλα που σου κάνει τα νεύρα κορδόνια μέχρι να καταλάβει τι του ζητάτε....

Δημοσ.

Οσο υπαρχουν στρατιες απο μιλουνια που πηγαινουν να δουλεψουν γι αυτην την απατη ετσι θα ειναι. Εγω θα σου πω και το αλλο ομως. Μπορει και να πεσεις σε υπαλληλο οπως τον κολλητο μου που ειναι εντελως στα @@ του και λεει "αμα δεν γουσταρουν ας με απολυσουν" και καλα κανει.

Δημοσ.
Οσο υπαρχουν στρατιες απο μιλουνια που πηγαινουν να δουλεψουν γι αυτην την απατη ετσι θα ειναι. Εγω θα σου πω και το αλλο ομως. Μπορει και να πεσεις σε υπαλληλο οπως τον κολλητο μου που ειναι εντελως στα @@ του και λεει "αμα δεν γουσταρουν ας με απολυσουν" και καλα κανει.

μετράει μέρες ο φίλος σου.....:lol::lol::lol:

Δημοσ.
μετράει μέρες ο φίλος σου.....:lol::lol::lol:

Κατα ενα περιεργο τροπο ειναι ακομα εκει και μετραει σταθερα περιπου 1 χρονο. Απλα ειναι στα @@ και κανει τη δουλεια του οπως πρεπει και δεν την "ακουει" απο κανεναν. Μερικες φορες που προσπαθησε ο υπευθυνος να του την πει για βλακωδης λογο....δεν ηταν και τοσο καλη ιδεα απο μεριας του υπευθυνου.

Μην με παιρνεις στραβα και εγω αναρωτιεμαι πως στο διαολο ειναι εκει μεσα καθως εχω ηδη εξηγησει πως ειναι η συμπεριφορα του εκει μεσα. Θα μπορουσαν να τον ειχαν διωξει 10 φορες τωρα (και λιγο λεω) αλλα δεν το εχουν κανει και απο οτι μου λεει -οχι- δεν εχει πιασει το αφεντικο του να ξενοπηδαει ετσι ωστε να τον απειλησει να τα πει στη γυναικα του :lol:

Δημοσ.

επειδη εχω δει κι εγω μια αγγελια για τεχνικο σε καταστημα Γερμανου, τι ακριβως παιζει απο λεφτα, εκπαιδευση κτλ? (ειμαι απο τει ηλεκτρονικης, 1 θεωρια μακρια απο το πτυχιο)

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, ανακτώ το θέμα γιατί πρόσφατα υπεύθυνος πωλήσεων σε κατάστημα μουλτιράμα μου ειπε να τους πάω ένα βιογραφικό γιατι θα κλείσουν το καταστημά τους και θα ανοίξει ενα αλλο μεγαλύτερο κατάστημα Public.

Περασανε 4 χρόνια από οταν έγιναν σχόλια στο τοπικ και θα ηθελα να ρωτησω εαν εχουν προβει τα συσκεκριμένα καταστήματα σε ορισμένες αλλαγές στον τρόπο διοίκησης και αντιμετώπισης υπαλλήλων.

Οσον αφορα το θέμα των μισθων επεσαν καθόλου από τότε;

Δωστε μου τα φωτα σας. Ειμαι φοιτητης σε ΤΕΙ πληροφορικης με πολλες γνωσεις σε hardware ολων των κατηγοριών και ασχολουμαι και ενημερωνομαι διαρκως για ολες τις εξελιξεις πανω σε αυτον τον τομεα.

Εχετε να μου δωσεται καποια συμβουλή η κάτι;

Δημοσ.

Φοιτητής πληροφορικής με πολλές γνώσεις σε hardware ολων των κατηγοριών που ασχολείται και ενημερώνεται διαρκώς για όλες τις εξελίξεις πάνω σε αυτόν τον τομέα και θες να πας στα Public; 

Γιατί; 

Γιατί δεν προσπαθείς για κάτι άλλο; 

Δημοσ.

Καλησπέρα, ανακτώ το θέμα γιατί πρόσφατα υπεύθυνος πωλήσεων σε κατάστημα μουλτιράμα μου ειπε να τους πάω ένα βιογραφικό γιατι θα κλείσουν το καταστημά τους και θα ανοίξει ενα αλλο μεγαλύτερο κατάστημα Public.

Περασανε 4 χρόνια από οταν έγιναν σχόλια στο τοπικ και θα ηθελα να ρωτησω εαν εχουν προβει τα συσκεκριμένα καταστήματα σε ορισμένες αλλαγές στον τρόπο διοίκησης και αντιμετώπισης υπαλλήλων.

Δωστε μου τα φωτα σας. Ειμαι φοιτητης σε ΤΕΙ πληροφορικης με πολλες γνωσεις σε hardware ολων των κατηγοριών και ασχολουμαι και ενημερωνομαι διαρκως για ολες τις εξελιξεις πανω σε αυτον τον τομεα.

Έχεις πάει στρατό; Στα public ζητάνε εκπληρωμένη στρατιωτική θητεία για να σε πάρουν.

Δημοσ.

Έχεις πάει στρατό; Στα public ζητάνε εκπληρωμένη στρατιωτική θητεία για να σε πάρουν.

Λογο διαφορετικης καταγωγης δεν εχω θεματα με στρατο.

Φοιτητής πληροφορικής με πολλές γνώσεις σε hardware ολων των κατηγοριών που ασχολείται και ενημερώνεται διαρκώς για όλες τις εξελίξεις πάνω σε αυτόν τον τομέα και θες να πας στα Public; 

Γιατί; 

Γιατί δεν προσπαθείς για κάτι άλλο;

εχεις να μου προτεινεις κατι;

Επισκευαζω κατα καιρους διαφορους υπολογιστης και λαπτοπ αλλα επειδη μενω σε μικρη επαρχιακη πολη δεν βρισκεις ευκολα κοσμο για να επισκευασεις.

Δημοσ.

Λογο διαφορετικης καταγωγης δεν εχω θεματα με στρατο.

εχεις να μου προτεινεις κατι;

Επισκευαζω κατα καιρους διαφορους υπολογιστης και λαπτοπ αλλα επειδη μενω σε μικρη επαρχιακη πολη δεν βρισκεις ευκολα κοσμο για να επισκευασεις.

Στα κραξίματα ειναι πρώτος ο Τιμον. Αγαπημένο χομπι   :P

Δημοσ.

Μην το βλέπεις μόνο για επισκευές σε σπίτια. Ψάξου λίγο. 

Τρόποι και διέξοδοι υπάρχουν αλλά δεν πρόκειται να μάθεις κάτι τέτοιο μέσα από ένα forum. Όσοι σου πουν "λύσεις" δεν ξέρουν (είτε είναι άνεργοι, είτε δουλεύουν σε άλλοι αντικείμενο, είτε τους έκατσε και είναι εξαίρεση) και όσοι ξέρουν δεν θα σου πουν γιατί θα κάνουν έναν ακόμα ανταγωνιστή. 

Δημοσ.

Προτεινω να συζητησεις με κάποιον καλο εργατολογο πριν πας για συνέντευξη. Μην δεχθείς να δουλέψεις χωρις συμβαση και ένσημα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...