NBestgirl Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Έχω ενα προβληματάκι με το msn μου, το έκανα απεγκατάσταση, έσβησα τους κωδικούς, έκανα καθαρισμό registry μάταια.... εξακολουθεί να μου βγάζει το ίδιο error παρόλο που τα στοιχεία είναι σωστά (γιατί κάνω κανονικά login στη σελίδα). Χρειάζομαι οπωσδήποτε αυτό το msn οπότε η λύση του να κάνω νέο λογαριασμό δεν με εξυπηρετεί. Ωστόσο να πώ οτι βάζω το κωδικό και έπειτα μου βγάζει αυτό το μήνυμα και μου αλλάζει το password σε κάποιο μικρότερο. Μπορώ λοιπόν κάπως να διορθώσω αυτό το πρόβλημα;
cosmos000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δοκίμασε να κάνεις login με κλειστό τον internet explorer. Μια φορά που μου έτυχε το ίδιο...αυτό έφταιγε. (μάλιστα είχα κ ανοιχτό το Ultra serf το οποίο έκανε την ζημιά)
user12 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Κατεβασε ενα registry cleaner και τρεξτω μια . Αν δεν εχεις βαλε αυτο ειναι δωρεαν http://www.ccleaner.com/download
NBestgirl Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Έχω κάνει ήδη καθαρισμό στη registry me regcure, έκανα και με το CCleaner αλλα πάλι τα ιδια...
user12 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Το registry στο cc ειναι το δευτερο tab προς τα κατω οχι το πρωτο που βγαινει. Με safe mode σου κανει τα ιδια?
cosmos000 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση και εγκατάσταση μιας παλιότερης έκδοσης πχ αν εχεις την 9 δοκίμασε με την 8,5.
NBestgirl Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Έχω κάνει απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση παλιότερης και τίποτα... μόνο με το msn των windows δουλεύει που δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω αφού είναι σε "άθλια" κατάσταση (δε μπορώ να ανταλλάξω αρχεία, δε κρατάει τα offline msg, δε μπορώ να στείλω πμ σε κάποιον που φαίνεται offline κλπ κλπ) Έκανα και καθαρισμό με το cc αλλα τίποτα Σε safemode μπαίνει κανονικά.
virus33 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 φιλε δοκιμαε να μπεις με τον messenger των windows ενοω αυτο που ειναι εγκαταστημενο απο τα windows εναρξη-ολα τα προγραμματα-windows messenger
NBestgirl Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Όπως είπα πιο πάνω το msn των windows δεν παλεύετε... ασε που το έκανα απεγκατάσταση αφου είχαν μείνει η κωδικοί και λέω μήπως φταίει για το πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.