Προς το περιεχόμενο

MSN 80020005 Error

NBestgirl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ενα προβληματάκι με το msn μου, το έκανα απεγκατάσταση, έσβησα τους κωδικούς, έκανα καθαρισμό registry μάταια.... εξακολουθεί να μου βγάζει το ίδιο error παρόλο που τα στοιχεία είναι σωστά (γιατί κάνω κανονικά login στη σελίδα). Χρειάζομαι οπωσδήποτε αυτό το msn οπότε η λύση του να κάνω νέο λογαριασμό δεν με εξυπηρετεί. Ωστόσο να πώ οτι βάζω το κωδικό και έπειτα μου βγάζει αυτό το μήνυμα και μου αλλάζει το password σε κάποιο μικρότερο.

Μπορώ λοιπόν κάπως να διορθώσω αυτό το πρόβλημα;

post-102652-129063030352_thumb.jpg

Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις login με κλειστό τον internet explorer.

Μια φορά που μου έτυχε το ίδιο...αυτό έφταιγε. (μάλιστα είχα κ ανοιχτό το Ultra serf το οποίο έκανε την ζημιά)

Δημοσ.

Έχω κάνει απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση παλιότερης και τίποτα... μόνο με το msn των windows δουλεύει που δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω αφού είναι σε "άθλια" κατάσταση (δε μπορώ να ανταλλάξω αρχεία, δε κρατάει τα offline msg, δε μπορώ να στείλω πμ σε κάποιον που φαίνεται offline κλπ κλπ) Έκανα και καθαρισμό με το cc αλλα τίποτα :(

Σε safemode μπαίνει κανονικά.

Δημοσ.

φιλε δοκιμαε να μπεις με τον messenger των windows

ενοω αυτο που ειναι εγκαταστημενο απο τα windows

εναρξη-ολα τα προγραμματα-windows messenger

Δημοσ.

Όπως είπα πιο πάνω το msn των windows δεν παλεύετε... ασε που το έκανα απεγκατάσταση αφου είχαν μείνει η κωδικοί και λέω μήπως φταίει για το πρόβλημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...