Quenta Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 hmm...εδω (HKEY_CURRENT_USER\Software) υπαρχουν διαφορα προγραμματα.πολλα απο αυτα τα εχω κανει install kai uninstall palia,ετσι σκαλωσα και αναρωτιεμαι..ειναι λιστα προγραμματων που εχω κανει install sto παρελθον και παραμενουν ή ειναι λιστα με προγραμματα τα οποια εχουν στην registry τα XP? και αν ειναι λιστα με παλια προγραμματα και εχουν γινει uninstall γιατι παραμενουν?και βασικα αν παραμενουν πως καθαριζω την registy απο αυτα? αν και μαλλον μου φαινεται οτι απλα υπαρχουν μεσα θεωρησα οτι καλο θα ειναι να το επαληθευσω.. ετσι αν καποιος γνωριζει σιγουρα ας μου λυσει την απορια πλζ
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 hmm...εδω (HKEY_CURRENT_USER\Software) υπαρχουν διαφορα προγραμματα.πολλα απο αυτα τα εχω κανει install kai uninstall palia,ετσι σκαλωσα και αναρωτιεμαι..ειναι λιστα προγραμματων που εχω κανει install sto παρελθον και παραμενουν ή ειναι λιστα με προγραμματα τα οποια εχουν στην registry τα XP? Απαντησες μονος σου στην απορια σου.Μιλαμε για προγραμματα τα οποια εχεις κανει εγκατασταση καποια στιγμη.Για οτι δεν εχεις κανει εγκατασταση ή δεν ξερεις τι ειναι πολυ απλα μην το σβηνεις. και αν ειναι λιστα με παλια προγραμματα και εχουν γινει uninstall γιατι παραμενουν?και βασικα αν παραμενουν πως καθαριζω την registy απο αυτα? Γινεται συχνα το παραπανω,δηλαδη το uninstall να αφηνει αρκετα σκουπιδια στην registry.Μπορεις ειτε να δοκιμασεις καποιο registry cleaner και να δεις αν κανει δουλεια(με προσοχη παντα και backup),ειτε να τα σβησεις manually μονος σου.Οτι και αν κανεις,παντα με προσοχη και backup καθως μιλαμε για την registry και μπορει να μπεις σε μπελαδες αν κατι παει στραβα.
madsc Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Καλύτερα να αφήσεις τον καθάρισμο της registry με το χέρι. Κατέβασε ένα Registry Easy, κάνε το back up που σου προτείνει και βάλτο να καθαρίσει το pc σου. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.