Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Θα ενεργοποιησω δηλαδη αυτο για τους drivers και οταν ξανακολλησει θα μου δειξει σε τι drivers εχει προβλημα.Οκ θα το κανω οταν κολλησει και θα σου πω..Thanks.. Οχι,οχι.Αυτο θα σου δειχνει καθε φορα οταν ξεκιναει ο υπολογιστης τι drivers φορτωνονται και στην συνεχεια θα μπαινει στα windows.Δεν αλλαζει κατι ουσιαστικα,απλα αντι να σου δειχνει το logo των windows κατα το boot,σου εμφανιζει τι τρεχει απο πισω. Σ αυτη τη λιστα λοιπον παρατηρησε τι ακριβως τρεχει,πριν κανει restart ο υπολογιστης.Ετσι ισως παρουμε πληροφοριες για το τι ακριβως παει να φορτωσει την στιγμη που κολλαει.
apoxa2 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Τωρα καταλαβα..:mrgreen:Οκ θα το κανω και θα σου πω... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:50 ---------- Τωρα που τον ανοιξα τον υπολογιστη ανοιξε με την πρωτη δεν κολλησε...Αντε να δω και αυριο και ειμαστε ΟΚ..!!
apoxa2 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Ξανα τα ιδια εφαγε κολλημα στην αρχη,φορτωνει κανονικα τους drivers ολους χωρις προβλημα και αμεσως μετα εχει μια μαυρη οθονη και δεν προχωρουσε...Μετα κανει restart και μπαινει κανονικα(οπως παντα)...:mad::Ευτυχως εχει minidump..Το ποσταρω.. 101609-26566-01.zip
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Το dumps βγαζει ακριβως το ιδιο bug code με πριν. Να ρωτησω κατι αλλο,τα 7 που εχεις ειναι RC,η εκδοση 7137?
apoxa2 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Ελα Gi0 τα δοκιμαστικα ειναι(rc νομιζω τα λενε) αλλα με κωδικο τα εχω σαν γνησια..Παντως για τους drivers που λεγαμε δεν κολλαει σε κανεναν..Nα παω για format λες?Σε ευχαριστω παντως για τον χρονο σου..!
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Ελα Gi0 τα δοκιμαστικα ειναι(rc νομιζω τα λενε) αλλα με κωδικο τα εχω σαν γνησια..Παντως για τους drivers που λεγαμε δεν κολλαει σε κανεναν..Nα παω για format λες?Σε ευχαριστω παντως για τον χρονο σου..! Μαλλον αδικα το ψαχνουμε τοσες μερες ψαχνοντας προβληματα στην rc.Eπρεπε να το πεις απο την αρχη ρε συ Η rc δεν ειναι final προιον με αποτελεσμα να μιλαμε για καποια bugs-γνωστα ή αγνωστα-τα οποια μπορει να εχουν σαν αποτελεσμα κολληματα,bsod κλπ.Χωρις συζητηση πας γι format και φροντισε να βαλεις την rtm και οχι καποια rc(=release candidate). Αν εχεις και εκει προβληματα,επανερχομαστε.
apoxa2 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Sorry ρε Gi0 που να το ξερω τσαμπα σε παιδευω...Αφου κανονικα παιζανε για αυτο μου εκανε εντυπωση που μια ωραια μερα σταματησαν...Καποια στιγμη αυτη την βδομαδα θα κανω format..Ευχαριστω για οοολα...!
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Sorry ρε Gi0 που να το ξερω τσαμπα σε παιδευω...Αφου κανονικα παιζανε για αυτο μου εκανε εντυπωση που μια ωραια μερα σταματησαν...Καποια στιγμη αυτη την βδομαδα θα κανω format..Ευχαριστω για οοολα...! Να σαι καλα boy,τουλαχιστον εισαι απο αυτους που λενε ενα ευχαριστω
ripperakos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Και εμένα τα ίδια κάνει με ATI και Windows 7. Την πρώτη φορά που ξεκινάει ο υπολογιστής κολάει και κάνει restart και μετά όλα ΟΚ, αλλά δεν βρίσκει την HDTV που έχω συνδέσει με dvi (το μονιτορ είναι με vga).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.