Vole Maulder Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 10 εκατοστά σίγουρα είναι πάρα πολλά. Η DF GT δεν ανοίγει τόσο. Βασικά, γιατί δεν κοιτάς να πάρεις κανένα φτηνό πτυσσόμενο τραπεζάκι. Είναι λεπτά και σχετικά φαρδιά, οπότε το κέντρο βάρους είναι εντάξει γι' αυτό που το θες, και το βάζεις και στην άκρη αφού παίξεις. Εγώ σε αυτή τη λύση έχω καταλήξει για όποτε παίζω μπροστά στην τηλεόραση. Κατά τ' άλλα, η logitech έχει ένα profiler μέσα από το οποίο μπορείς να ρυθμίσεις τα πάντα. Πόσες ακριβώς μοίρες θες (προσωπικά παίζω στις 540), πόσο FFB, αν και πόσο δυνατά θες να κάνει center το τιμόνι κλπ. Οπότε κι εγώ θα σου πρότεινα την Driving Force GT. Ειδικά στην τιμή που την έχει το πλαίσιο είναι απλά κρίμα να μην την πάρεις. Edit: Δυσκολία στήριξης δε θα έλεγα ότι έχει. Αν και δεν ξέρω τη Momo, οπότε μπορεί όντως να έχει καλύτερη στήριξη. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι "χάνει" σε στήριξη η DFGT. Στο Πλαίσιο αν θυμάμαι καλά τις έχει ανοιχτές, αν θες να τις δεις από κοντά. Ρίξε και μια ματιά στις κριτικές αυτών των τύπων. http://www.youtube.com/user/simracingtonight
activex Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 ο φιλος iced πιο πανω γιατι παραπονεθηκε για την momo και το ffb ?δεν ηξερε οτι ρυθμιζεται η ενταση, ή κατι αλλο εννοουσε ? εγώ ρυθμίζω την ένταση κλπ πάντα μέσα από το παιχνίδι. να σου πω δεν ασχολήθηκα με τις περαιτέρω ρυθμίσεις από τον driver καθώς πάντα τα Options των παιχνιδιών με κάλυπταν. ίσως να μην ρυθμίζει το ffb από driver! αν θες το βλεπω και σου λέω.. (αλλά και πάλι δεν θα έχεις πρόβλημα)
warewolf Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 εχω windows 7 64bit οτι κι αν αυτο σημαινει για drivers κ.τ.λ. αν υποθεσουμε οτι καμια απο τις δυο παραπανω δεν κανει για το τραπεζακι και βαλω ενα ειδικα για την τιμονιερα, οποτε το θεμα στηριξης δεν μας ενδιαφερει πλεον (με ενδιαφερει βεβαια να ΜΗΝ σπασει η στιρηξη ευκολα), τοτε συζηταμε για τα υπολοιπα πλεονεκτηματα-μειονεκτηματα αυτων των δυο. πρεπει να προσεξω κατι αλλο που εχει, ή δεν εχει καποια απο τις παραπανω ? παρατηρησα π.χ. στα reviews πιο πανω, οτι το ενα ειναι του 2002 και το αλλο του 2008. δηλαδη η momo ειναι 6-7 χρονων τιμονιερα σαν κατασκευη ? μηπως τα μοτερ και τα αλλα ηλεκτρομηχανικα συστηματα που απαρτιζουν μια τιμονιερα ειναι ξεπερασμενα σε αυτην ? ακουγεται λιγο γελοιο αλλα καταλαβαινετε τι εννοω. μηπως μια τιμονιερα νεοτερη εχει καλυτερα-προηγμενα υλικα κ.λ.π. ? στην τιμη απο εκει που σκοπευω να αγορασω τις βρισκω με 20 ευρω διαφορα την μια απο την αλλη αλλα επειδη ειναι μεσα στο οριο που εθεσα, ας μην εξετασουμε καθολου τον παραγοντα τιμη. ας θεωρησουμε οτι κοστιζουν το ιδιο. υπαρχει νικητης σε αυτες τις δυο, ή τελικα να μην το ψαχνω αλλο και να επιλεξω μια απο τις δυο σαν ισαξιες ?
activex Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 χμ..το Driving Force GT όπως το βλέπω έχει ελαφρός μεγαλύτερο και πιο λεπτό τιμόνι... ( ; ) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:21 ---------- υπαρχει νικητης σε αυτες τις δυο, ή τελικα να μην το ψαχνω αλλο και να επιλεξω μια απο τις δυο σαν ισαξιες ? Λοιπών για να μην τα πολύ λέμε από έμενα...ψάξε την διαθεσιμότητα / τιμή αν η διαφορά είναι μικρή να προτιμήσεις το GT. είναι ένα θέμα που και πόσο θα τα βρεις! οι διαφορές πάντως δεν είναι μεγάλες και παίζονται στη λεπτομέρεια (κυρίως η έλλειψη 900 μοιρών από το Mοmo). πέρα από αυτό αν δε σε απασχολεί, ότι και να πάρεις θα είσαι ευχαριστημένος.
Vole Maulder Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Σαφώς και υπάρχει διαφορά λόγω της παλαιότητας της Momo. Και από την DFP (και αυτή αρκετά παλιά) έχει διαφορά η GT. Απ' όσο ξέρω είναι αρκετά κοντά στην G25 όσον αφορά το FFB. Επίσης νιώθω πως η μεγαλύτερη διάμετρος σου δίνει μια κάπως πιο ρεαλιστική αίσθηση.
activex Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 ναι για 20Ε διαφορά και από εμένα σε GT πας.
warewolf Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 επειδη μαλλον θα αγορασω ενα τραπεζακι για να βαλω την τιμονιερα θα ηθελα να μου πειτε εκ πειρας ποιο ειναι το σωστο υψος της τιμονιερας για να μην κουραζονται τα χερια. αν την εβαζα στο ηδη υπαρχον δηλαδη επειδη ειναι κοντο φοβαμαι οτι ισως εσκυβα ή θα ειχα τα χερια μου αρκετα προς τα κατω. ποιο ειναι το υψος της Logitech Driving Force GT απο το τραπεζι ωστε να υπολογισω το υψος του τραπεζιου ? το καθισμα του καναπε εχει υψος 40 εκατοστα. αρα ποσο υψος πρεπει να εχει ενα τραπεζι ωστε οταν κουμπωσει η τιμονιερα επανω, το τιμονι να ειναι σε ενα σωστο υψος για οδηγηση ?
activex Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 ύψος είναι το αυτονόητο. δηλαδή στην προέκταση των χεριών σου (περίπου στο ύψος του στήθους) υπολόγισε καμιά 30εκ που πιάνει το τιμόνι βιδωμένο συν το ύψος του τραπεζίου ώστε να έχεις σε καθιστή θέση το εν λόγο αποτέλεσμα.
M@ROUD@S Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 15 με 20 ποντους εχει υψος.Για τα υπολοιπα δεν ειναι δυνατον να σου απαντησει καποιος...Ο καθενας βολευεται διαφορετικα.Για να μην μιλησω για σωματοτυπους...
warewolf Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 οση ωρα ελειψα, πηγα και αγορασα την Logitech Driving Force GT (πορωση ???) οποτε, το θεμα επιλογη τιμονιερας εφτασε στο τελος του. καλοριζικη μου και καλα παιχνιδια. οσον αφορα το τραπεζι, τωρα που την εχω θα κανω τις αναλογες μετρησεις. θελω να σας ευχαριστησω για την βοηθεια σας, ηταν σημαντικη. αν προκυψει θεμα (εγκατασταση, ρυθμισεις, συμβουλες, αποριες) θα επανελθω για εκ νεου βοηθεια. τωρα αποσυρομαι να αρχισω τις συνδεσεις κ.τ.λ.
activex Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 καλορίζικη λοιπόν και όλα να πάνε καλά! στην αρχή θέλει εξάσκηση να συνηθίσεις...μην το βάζεις κάτω και εννοείτε θα σε αποζημίωση. το τιμόνι είναι άλλη αίσθηση και θα σου γίνει συνώνυμο του racing
warewolf Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 την δοκιμασα προχειρα στο nfs shift και προσπαθησα και στο grid αλλα δεν την βλεπει, μαλλον δεν υποστηριζεται. οποτε τωρα ανακαλυπτω οτι μια τιμονιερα δεν παιζει ολα τα παιχνιδια εκτος κι αν ειναι g25 μου φαινεται. (μαλλον πριν αγορασω, επρεπε να μαθω πιο πολλα για τις τιμονιερες)
esertas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 οση ωρα ελειψα, πηγα και αγορασα την Logitech Driving Force GT(πορωση ???) οποτε, το θεμα επιλογη τιμονιερας εφτασε στο τελος του. καλοριζικη μου και καλα παιχνιδια. οσον αφορα το τραπεζι, τωρα που την εχω θα κανω τις αναλογες μετρησεις. θελω να σας ευχαριστησω για την βοηθεια σας, ηταν σημαντικη. αν προκυψει θεμα (εγκατασταση, ρυθμισεις, συμβουλες, αποριες) θα επανελθω για εκ νεου βοηθεια. τωρα αποσυρομαι να αρχισω τις συνδεσεις κ.τ.λ. Από πιο μαγαζί την πήρες και πόσο;
warewolf Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Από πιο μαγαζί την πήρες και πόσο; απο cosmodata στουρναρη στα 89 ευρω. αλλα δεν προλαβα να παιξω NFS μιση ωρα και το τιμονι δεν παει καλα. για να πηγαινει ευθεια, πρεπει να ειναι ελαφρως στριμενο δεξια.
Mvpgr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δεν έχει κανα προγραμματάκι η logitech για calibration; Για δες στο site...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.