Προς το περιεχόμενο

κατατακτηριες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Συντομα τελειωνω νοσηλευτικη στο τει και σκεφτομαι να δωσω κατατακτηριες για ιατρικη. Γενικα ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολα και μπαινουν ελαχιστη αλλα ειμαι καλως μαθητης. Αξιζει να δωσει κανεις που δεν εχει ακρες, μεσον, κτλ η συμφερει περισσοτερο εξωτερικο?

Δημοσ.
...ειμαι καλως μαθητης...

fail... μπορεις να δοκιμασεις παντως αλλα να ξερεις οτι πρεπει να γραψεις απλα ΤΕΛΕΙΑ σε καποια μαθηματα του α' εξαμηνου ιατρικης. στο ΤΕΙ εγραφες συχνα 10αρια; γιατι σιγουρα θα πρεπει να γραψεις μερικα για να μπεις στην ιατρικη

• Like 1
Δημοσ.

το ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολα. Εγω ρωτω για το πριν. Σχετικα με τις εξετασεις. Εχω ακουσει για τους 8 απο τους δεκα οτι μπαινουν απο πλαγια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έγω ξέρω ότι μπαίνουν ελάχιστοι και (3-4 το χρόνο) και δίνουν αρκετοί. Εν τέλει μπαίνουν αυτοί που γράφουν άριστα σχεδόν σε όλα τα μαθήματα.

Μια γνωστή μου ήταν ακριβώς ίδια περίπτωση με εσένα, έδωσε τέσσερις χρονιές μέχρι να τα παρατήσει. Φυσικά σου λέω να δοκιμάσεις, αλλά μου δίνει την εντύπωση πως είναι πιο εύκολο να γράψεις 20 στα 6 μαθήματα στις πανελλήνιες παρά να μπεις με κατατακτήριες...

Επεξ/σία από Mvpgr
Ορθογραφία
Δημοσ.

Βασικά, αυτό το τελευταίο. Αφού θα διαβάσεις που θα διαβάσεις, κάτσε δώσε πανελλήνιες έτσι όπως έχουν μειωθεί και τα μαθήματα.

Δημοσ.

Άλλωστε αν έχεις βγάλει νοσηλευτική, η βιολογία και η χημεία του λυκείου θα σου φαίνονται της πλάκας. Το ίδιο ισχυει για μαθηματικά και φυσική για οποιον έχει βγάλει οποιαδήποτε θετική σχολή. Όσο για την έκθεση, σίγουρα θα έχεις λιγότερο άγχος από την πρώτη φορά...

Δημοσ.

Ναι, βέβαια. Συμφωνώ κι εγώ με τους προλαλήσαντες.

Θα δυσκολευτείς περισσότερο με τις κατατακτήριες. Τα μαθήματα που πρέπει να δώσεις είναι ζόρικα και δεν πιστεύω ότι έχεις τη δυνατότητα να τα δώσεις με προόδους.

Ξανασκέψου το.

Δημοσ.
Γεια σας παιδια. Συντομα τελειωνω νοσηλευτικη στο τει και σκεφτομαι να δωσω κατατακτηριες για ιατρικη. Γενικα ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολα και μπαινουν ελαχιστη αλλα ειμαι καλως μαθητης. Αξιζει να δωσει κανεις που δεν εχει ακρες, μεσον, κτλ η συμφερει περισσοτερο εξωτερικο?

Φιλε μου θα σου πω για την Αθηνα που ξερω .διοτι ειμαι φοιτητης Ιατρικης και τελειωνω.Εαν και μπηκα με πανελληνιες εχω φιλους που ηρθαν στην σχολη με την κατακτηριες.Βασικα δινεις τα μαθηματα του 1ου ετους,Βιολογια,φυσικη,χημεια και ενα αλλο ,αλλα δεν το θυμαμαι.Πρεπει να γραψεις πολυ καλα για να μπεις και οι θεσεις ειναι μετρημενες.Ισχυει οτι καποιοι μπανουν στο φλου αλλα ειναι ιδιαιτερες περιπτωσεις....καταλαβεινεις πιστευω.Παντως γνωμη μου ,εαν δεν το εχεις μεσα σου για αυτην τηνν σχολη μην το ψαχνεις.Η κατασταση στην Ελλαδα ειναι μπαχαλο και σε πολλα κρατη της Ευρωπης τεινει να γινει ετσι.Θα απογοητευτεις πληρως.Δεν μπορω να σου εξηγησω περαιτερω γιατι εαν δεν τα δεις με τα ματια σου δεν θα καταλαβεις....

Δημοσ.

Με λίγα λόγια αν δε γουστάρεις σάρκες, αίματα και μπλιαχ καταστάσεις γενικότερα μείνει μακρυά.

Δημοσ.
Φιλε μου θα σου πω για την Αθηνα που ξερω .διοτι ειμαι φοιτητης Ιατρικης και τελειωνω.Εαν και μπηκα με πανελληνιες εχω φιλους που ηρθαν στην σχολη με την κατακτηριες.Βασικα δινεις τα μαθηματα του 1ου ετους,Βιολογια,φυσικη,χημεια και ενα αλλο ,αλλα δεν το θυμαμαι.Πρεπει να γραψεις πολυ καλα για να μπεις και οι θεσεις ειναι μετρημενες.Ισχυει οτι καποιοι μπανουν στο φλου αλλα ειναι ιδιαιτερες περιπτωσεις....καταλαβεινεις πιστευω.Παντως γνωμη μου ,εαν δεν το εχεις μεσα σου για αυτην τηνν σχολη μην το ψαχνεις.Η κατασταση στην Ελλαδα ειναι μπαχαλο και σε πολλα κρατη της Ευρωπης τεινει να γινει ετσι.Θα απογοητευτεις πληρως.Δεν μπορω να σου εξηγησω περαιτερω γιατι εαν δεν τα δεις με τα ματια σου δεν θα καταλαβεις....

Eννοείς ότι είναι πολύ δύσκολα,ε?Δεν υπάρχει η απαραίτητη εργαστηριακή υποδομή και οι καθηγητές μόνο αυξάνουν και αυξάνουν την ύλη μπας και ανέβει το επίπεδο του πανεπιστημίου...

Δημοσ.

Aν το θες πραγματικα δωσε κατακτηριες και μην ακους τον καθενα που απλα εχει τυχει να ακουσει για αυτες τις εξετασεις.Σου μιλαω εχοντας κανει σχεδον παρομοια πορεια(απλα ειμαι αποφοιτος νοσηλευτικης αει) και τωρα ειμαι σχεδον αποφοιτος ιατρικης.

Θελει ενα χρονο εντατικο διαβασμα στα τρια μαθηματα που καλεισαι να εξεταστεις.

Γραφεις ενα μεσο ορο 6-7 ,κατα πασα πιθανοτητα περνας.Δεν γραφεις,κοβεσαι.

Τοσο απλα.

Δημοσ.
;2956641']Aν το θες πραγματικα δωσε κατακτηριες και μην ακους τον καθενα που απλα εχει τυχει να ακουσει για αυτες τις εξετασεις.Σου μιλαω εχοντας κανει σχεδον παρομοια πορεια(απλα ειμαι αποφοιτος νοσηλευτικης αει) και τωρα ειμαι σχεδον αποφοιτος ιατρικης.

Θελει ενα χρονο εντατικο διαβασμα στα τρια μαθηματα που καλεισαι να εξεταστεις.

Γραφεις ενα μεσο ορο 6-7 ' date='κατα πασα πιθανοτητα περνας.Δεν γραφεις,κοβεσαι.

Τοσο απλα.[/quote']

Δίκιο έχει το παιδί τελικά.

Ρώτησα κι έμαθα.

Αν δώσεις, καλή επιτυχία να έχεις. :)

Δημοσ.
Eννοείς ότι είναι πολύ δύσκολα,ε?Δεν υπάρχει η απαραίτητη εργαστηριακή υποδομή και οι καθηγητές μόνο αυξάνουν και αυξάνουν την ύλη μπας και ανέβει το επίπεδο του πανεπιστημίου...

μεσα εισαι γενικα ενα μπ@@@λο

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Τι εννοεις ακολουθησες παρομοιο δρομο;; υπαρχει αλλος τροπος ;; εγω τελειωνω τει νοσηλευτικης σε 1.5 χρονο κ τ ονειρο μου ειναι να γινω γιστρος..σκεφτηκα καναδσ κ αυστραλια αλλα θελουν εισαγωγικες εξετασεις σε φυσικη μαθηματικα κ χημεια.. μ τ χημεια οκ με τ 2 επρωτα δεν το εχω..αλλα ετσι οπως παει η ελλαδα δεεν ξερω τι ειναι πιο σωστο να κανω..

Δημοσ.

Έδωσε η αδερφή μου αφού τελείωσε νοσηλευτική, αφού έκανε μεταπτυχιακό και αφού δούλεψε αρκετά μέσα σε νοσοκομεία.

Νομίζω πως είχαν πάρει μόνο 9 άτομα.

Σου προτείνω να το κάνεις, αφού το θες.

Αν διαβάσεις πάρα μα πάρα πολύ θα το πετύχεις :)

και αν δεν το πετύχεις την πρώτη φορά, θα το πετύχεις την δεύτερη.

Καλύτερα κατατακτήριες παρά πανελλήνιες, γιατί θα μπεις στο 3ο έτος (εκείνη στο 3ο είχε μπει).

Τώρα είναι στο 5ο.

Και μετά το αγροτικό της σκέφτεται να φύγει έξω για να πάρει ειδικότητα γιατί εδώ πρέπει να περιμένει 10 χρόνια......

Καλή επιτυχία να έχεις! :) είμαι σίγουρη ότι θα το θες περισσότερο από αυτούς που πέρασαν ιατρική επειδή αυτό θέλαν οι δικοί τους και τώρα είναι απλοί δημόσιοι υπάλληλοι που φακελώνονται, οπότε θα το πετύχεις σίγουρα και θα είσαι και καλός γιατρός! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...