g3orgi0 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 γεια σας...εχω για antivirus to avg 8.5 και πριν βαλω τα windows 7 ειχα για internet sexurity το zonealarm...αλλα δν ειναι συμβατο με τα 7....μηπως μπορειτε να μ προτεινετε ενα καλο internet security?
parsifal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Αν και μάλλον η ακόλουθη πληροφορία δε βοηθάει αν το χρειάζεσαι «εδώ και τώρα», στη σελίδα της Zone Labs αναφέρει ότι με το επίσημο launch των Win 7 (είναι αργότερα μέσα στον Οκτώβριο), θα κάνουν διαθέσιμο σχετικό compatibility update για download. Το αναφέρω απλά για να μη μείνεις με την εντύπωση ότι η άδεια χρήσης σου για το ZoneAlarm έχει πάει στράφι...
giannis6219 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 hi έχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου κάθε φορά που τον ανοίγω μου βρίσκει πάντα μόνο ένα ασύρματο δίκτυο.Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω (αυτό μου γίνεται εδώ και μία εβδομάδα.Ο υπολογιστής είναι netbook ευχαριστώ
kotsaris03 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 hi έχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου κάθε φορά που τον ανοίγω μου βρίσκει πάντα μόνο ένα ασύρματο δίκτυο.Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω (αυτό μου γίνεται εδώ και μία εβδομάδα.Ο υπολογιστής είναι netbook ευχαριστώ Αυτο τι θα πει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.