Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με touch πλήκτρα σε HP DV6-1299ea Pavilion

Slak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα τραγικό πρόβλημα με το DV6-1299ea Pavilion. Το πήρα από πλαίσιο και τώρα βρίσκομαι εξωτερικό οπότε ιστορίες με σερβις δεν είναι εφικτές . Δεν λειτουργούν τα touch πλήκτρα , που είναι για φωνή και κάρτα wireless . Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα παρακάμψω και να τα αγνοώ τελείως ? (για τη φωνή είμαι κομπλέ προφανώς, η κάρτα wireless με απασχολεί)

Δοκίμασα :

-Drivers HP για τα quick touch

-Φορμάτ πέρασμα Vista Ultimate/Win 7 Ultimate (32 και 64) και αντίστοιχους drivers

-Επαναφορά συστήματος

-Όλα τα γνωστά "κόλπα" με βγάλσιμο μπαταρίας κλπ

Δεν λένε να δουλέψουνε με τίποτα, και το χειρότερο δεν υπάρχει και κάποιο εμφανές keyboard shortcut για να ανοίγει το wireless. (δεν είναι το fn+f2 ουτε υπάρχει κάποιο σημασμένο πλήκτρο)

Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως .

Ψάχνω απλά έναν τρόπο να τα απενεργοποιήσω πλήρως και να εκτελώ λειτουργίες ρύθμισης έντασης και άνοιγμα κάρτας wireless manually

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Καμια ιδέα ρε παιδιά για το πως να ανοίγω την κάρτα Wireless χειροκίνητα? Είναι πρακτικά άχρηστο το λάπτοπ χωρίς ίντερνετ.

Δημοσ.
Έχω ένα τραγικό πρόβλημα με το DV6-1299ea Pavilion. Το πήρα από πλαίσιο και τώρα βρίσκομαι εξωτερικό οπότε ιστορίες με σερβις δεν είναι εφικτές . Δεν λειτουργούν τα touch πλήκτρα , που είναι για φωνή και κάρτα wireless . Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα παρακάμψω και να τα αγνοώ τελείως ? (για τη φωνή είμαι κομπλέ προφανώς, η κάρτα wireless με απασχολεί)

Δοκίμασα :

-Drivers HP για τα quick touch

-Φορμάτ πέρασμα Vista Ultimate/Win 7 Ultimate (32 και 64) και αντίστοιχους drivers

-Επαναφορά συστήματος

-Όλα τα γνωστά "κόλπα" με βγάλσιμο μπαταρίας κλπ

Δεν λένε να δουλέψουνε με τίποτα, και το χειρότερο δεν υπάρχει και κάποιο εμφανές keyboard shortcut για να ανοίγει το wireless. (δεν είναι το fn+f2 ουτε υπάρχει κάποιο σημασμένο πλήκτρο)

Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως .

Ψάχνω απλά έναν τρόπο να τα απενεργοποιήσω πλήρως και να εκτελώ λειτουργίες ρύθμισης έντασης και άνοιγμα κάρτας wireless manually

Ευχαριστώ πολύ.

μην ξεχνάς ότι έχεις worldwide warranty απο την HP

Δημοσ.
μην ξεχνάς ότι έχεις worldwide warranty απο την HP

Δεν το ήξερα αυτό, σε ευχαριστώ πολύ. Θα κοιτάξω μπας και βγάλω καμιά άκρη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...