Προς το περιεχόμενο

περί δικτυακού δίσκου με ethernet

assaya

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν..

θέλω να αγοράσω έναν δικτυακό δίσκο για το γραφείο για να συνδεόμαστε 4-5 άτομα..

απαιτήσεις του στυλ 500G και ethernet.. βρήκα κάποιους αλλά επειδή είχαν και wifi etc η τιμή εκτοξευόταν στα 250ε.. έχει κανείς κάποιον υπόψην του;

δεν χρειαζόμαστε να είναι απλά με ethernet αλλά από όσο έχω καταλάβει το concept να δίνει και ip..

Δημοσ.
λοιπόν..

θέλω να αγοράσω έναν δικτυακό δίσκο για το γραφείο για να συνδεόμαστε 4-5 άτομα..

απαιτήσεις του στυλ 500G και ethernet.. βρήκα κάποιους αλλά επειδή είχαν και wifi etc η τιμή εκτοξευόταν στα 250ε.. έχει κανείς κάποιον υπόψην του;

δεν χρειαζόμαστε να είναι απλά με ethernet αλλά από όσο έχω καταλάβει το concept να δίνει και ip..

WESTERN DIGITAL WDH1NC10000E MY BOOK WORLD EDITION NETWORK DRIVE 1TB

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303509

Στα 159E

LACIE 301387EK 500GB NETWORK SPACE

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.304151

99E

Φυσικά πιο της εμπιστοσύνης ακούγεται το πρώτο

Δημοσ.

οκ μαν! ευχαριστώ! θα τον παραγγείλω σύντομα...

τον είχα ήδη δει αλλά αφού μου το προτείνει και άλλος...

κάνω την παραγγελιά.

Δημοσ.
οκ μαν! ευχαριστώ! θα τον παραγγείλω σύντομα...

τον είχα ήδη δει αλλά αφού μου το προτείνει και άλλος...

κάνω την παραγγελιά.

Άντε ... με το καλό!

Δημοσ.

να ξερεις παντως ειναι οτι αρκετα αργες λυσεις. αν εχεις σκοπο να κανεις πολλες μεταφορες μεγαλων αρχειων δεν θα βολεψει πολυ.

και σε καθε περιπτωση αν πρεπει να κρατας γενικα backup με τετοιους σκληρους ειναι κατι παραπανω απο απαραιτητο αν δεν θες εκπληξεις (δυσαρεστες συνηθως)

Δημοσ.

Αγόρασα τον πρώτο πριν ένα μήνα περίπου.1 gbit σύνδεση, όχι και αισθητά πιο αργός. Είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Δημοσ.

Πόσο αργός μαν;; δεν θυμάμαι και τι router έχω εκεί...

έχω 1.5MB/s upload από το σπίτι μου από αυτόν, όσο σηκώνει η συνδεσή μου δηλαδή, θα το καλύψει;

Σε απευθείας σύνδεση κάτω από 10MB/s??

μάλλον θα τους έχουν βάλει κανά atmel ή pic επάνω τόσο φτηνό που δεν θα αντέχει καν το tranfer... @$%£

Δημοσ.

Απλά, το συνδέεις πάνω στο router και δεν ξαναασχολείσαι, και είναι προσβάσιμος από παντού, ακόμα και από το ps3, ακόμα και από την άλλη άκρη με το σχετίκό συνοδευτικό λογισμικό και το pc κλειστό.

Δημοσ.

όχι κανονικά θα είμαι στα 100MB/s νομίζω. Αλλά νομίζω ότι θα με καλύψει αν είναι κάπου στα 5MB/s πχ καθώς έχω δοκιμάσει ξανά με κάπου τόσο...

αλλά μην πέσει και στο 1MB/s !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...