DimBoud Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δεν ξέρω τι έχω πειράξει, αλλά ενώ έπρεπε να μου βγάζει μία mini μπάρα του Media Player όπου μπορώ να ρυθμίζω την ένταση, μου βγάζει ένα μαύρο κουτάκι που λέει "Video is loading".. Η αναπαραγωγή γίνεται, αλλά δεν μπορώ "παίξω" με την ένταση.. Ξέρεις κανείς τίποτα;
DimBoud Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 ποιό wmp έχεις; To WMP 9.0.0... Κάποια ρύθμιση στον Mozilla θα φταίει..
parsifal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Αυτό το πλαίσιο "Video loading' δε μου φαίνεται για το WMP Firefox plugin. Μήπως έχεις εγκαταστήσει κάποιο 3ο λογισμικό που παρέχει Mozilla plugin για αναπαραγωγή διαφόρων media formats και χώνεται αυτό στη μέση; Για να το τσεκάρουμε: Πήγαινε Tools > Options... > καρτέλα Applications και στο search box γράψε x-mplayer-2. Σου εμφανίζει από κάτω το εξής plugin ή κάποιο άλλο;
dermitzos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 [...]Πήγαινε Tools > Options... > καρτέλα Applications και στο search box γράψε x-mplayer2. Σου εμφανίζει από κάτω το εξής plugin ή κάποιο άλλο; [ATTACH]21358[/ATTACH] χωρίς την παύλα
parsifal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Αν δεις στον HTML κώδικα της σελίδας που ανοίγει ο topic starter, το ακριβές MIME type είναι "application/x-mplayer2". Είτε με την παύλα είτε χωρίς, στα αποτελέσματα από κάτω θα πρέπει να φανεί ποιο plugin του FF χειρίζεται το stream...
DimBoud Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Aυτό βρίσκω μόνο.. Και με αυτα επιλεγμένα δεν αλλάζει κάτι.. θα δοκιμάσω να απεγκαταστήσω το Quicktime.. update: tipota...
DimBoud Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Ευρέθη ο κατηγορούμενος! VLC player...
parsifal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μπορείς να τον απεγκαταστήσεις και να τον ξαναεγκαταστήσεις, αλλά αυτήν την φορά στο setup θα επιλέξεις να μη συμπεριληφθούν τα Mozilla και ActiveX (το 2ο αν έχεις το ίδιο πρόβλημα και στον Internet Explorer) plugins...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.