panoos3162 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Γεια σας. όταν εβαζα σε αναμονη το pc τα ανεμηστηρακια ολα σταματαγανε. δν θυμαμαι ακριβως απο ποτε, αλλα πλεον συνεχιζουν να δουλευουν κ ειναι ενοχλητικα. εβαλα windows 7 και κατα την αναμονη σταματαγανε να δουλευουν όμως το θέμα είναι οτι γυρισα παλι στα xp κ εχω το ιδιο προβλημα εχω την asus p5n32-sli premium και την ρυθμιση στο bios , όπως πάντα την εχω στο optimal . μπορώ να το ρυθμίσω αυτό απο κάπου?
liopyr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Κάποια επιλογή πιθανόν στα power savings...; Eκτός και αν είναι κάποιο feature στα 7, δεν έχω δοκιμάσει ποτέ την λειτουργία αναμονής να πω την αλήθεια. Γιατί άφησες τα 7 και γύρισες στα Xp;
panoos3162 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Κάποια επιλογή πιθανόν στα power savings...;Eκτός και αν είναι κάποιο feature στα 7, δεν έχω δοκιμάσει ποτέ την λειτουργία αναμονής να πω την αλήθεια. Γιατί άφησες τα 7 και γύρισες στα Xp; για λογους driver. ειχε σχεση κυριως με την καρτα γραφικων.δν ειχε καλη αποδοση. εχω την EN 9600 GT
d3m0n Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 για λογους driver. ειχε σχεση κυριως με την καρτα γραφικων.δν ειχε καλη αποδοση.εχω την EN 9600 GT Πρώτη φορά το ακούω αυτό... Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με GTX275 και win7.
panoos3162 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 δεν ειχε αριστη ευκρινειακαι φαινοταν στα γραμματα στην 40αρα τηλεοραση που εχω.αυτο το προβλημα δν το ειχα με xp. δν ειχα βρει drivers omvw.τωρα να πω την αληθεια δν ειχα ψαξει κ παρα πολυ λογω χρονου.σε λιγες θα βαλω χρ μαζι με win7 οποτε θα τα ξαναπουμε για το θεμα. ΜΕ ΤΑ ΑΝΕΜΗΣΤΗΡΑΚΙΑ ΟΜΩς ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ πολες φορες διαβαζω ,ανοιγω τον υπολογιστή να βρω πραγματα σχετικα με αυτο που κοιταω, ομως μετα μπορει να τον χρειαστω μετα από ώρα.θελω να τον βαζω σε αναμονη να μην μου παιρνει τα αυτια κ να μην τον κλινω τελειως γιατι μετα απο μερικη ωρα τον ξαναχρειαζομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.