Προς το περιεχόμενο

Poios Einai Pragmatika o Teos Basilias Kostantinos

ex_tep

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα δεν είναι προληπτικά, έχει παρελθόν, δεν εμφανίστηκε τώρα.

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Genithike basilias,i egine telos panton me nomimo tropo, oxi me prajikopima gia na exei parelthon.

Kai den ekane kati ektos ton armodiotiton tou.

Ektos an einai eglima pou ipostirizei tin basileia...

Mi mou peis pos i papariga ipostirize tin dimokratia panta...

Mas ftanei pou tin apodexontai, i pou den dokimasan na tin allajoun me tin bia.

Δημοσ.

Μα δοκίμασε να την αλλάξει με την βία! Απλά τον πρόλαβαν άλλοι. Και υποστήριξε αυτούς που τον πρόλαβάν!

Δημοσ.

Ma den ipirxe dimokratia (opos les) ,ara ti dokimase na allajei?

Mipos nomizeis pos ithele na diojei tous politikous kai na kibernisei monos tou??? itan idi basilias...

To kinima den egine pote, kai an ginotan, tha itan gia na apotrapi i diktatoria.

To pios ipostirije tous xountikous ,kai kato apo poies sinthikes,einai megalo thema.

Pantos exase to ajioma tou, kai egine apalotriosi tis periousias tou apo autous.

Kai oudepote dikastike,oute katigorithike, gia simpraji me tous aprilianous.

Otan malista to 74 oi aprilianoi itan filaki, o kostantinos itan ipopsifios gia basilias.

Pasi periptosi, tha eprepe na katadikastei episima gia kati, kai oxi anepisima apo merikous.

Allios prepei na tou simperiferomaste nomika, san na itan athoos.

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote BlizardBill:</font><hr> an ginotan, tha itan gia na apotrapi i diktatoria.

<hr /></blockquote>

Θα πρότεινα να διαβάσεις λίγο Ιστορία. Όταν το κάνεις έλα να ξανασυζητήσουμε.

Δημοσ.

I istoria gia kinimata pou DEN ginane, gia to pou THA aposkopousan ,ti kako THA ekanan, einai diskolo na graftei oste na tin diabaso.

Oute katadikastiki apofasi gia apopira prajikopimatos iparxei ,oute tipota.

Mono apopseis diaforon mporei na akouseis.

Esi aplos akouses tis apopseis ton simerinon kibernonton.

Auto einai pou lene i istoria grafete apo tous nikites!!!

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote BlizardBill:</font><hr> I istoria gia kinimata pou DEN ginane, gia to pou THA aposkopousan ,ti kako THA ekanan, einai diskolo na graftei oste na tin diabaso.

Oute katadikastiki apofasi gia apopira prajikopimatos iparxei ,oute tipota.

Mono apopseis diaforon mporei na akouseis.

Esi aplos akouses tis apopseis ton simerinon kibernonton.

Auto einai pou lene i istoria grafete apo tous nikites!!!

<hr /></blockquote>

Μην εκτίθεσαι. Μάθε πρώτα τις αντιδράσεις του Κωκού και αυτά που είπε την εποχή και μετά έλα ξαναπές μου το ίδιο πράγμα αν μπορείς...

Δημοσ.

Ti na ektetho???

An ithele na parei oli tin ejousia gia ton eauto tou,den tha ton ipostirize kaneis...oute ego.

Oso gia oti enoxopiitiko exei pei o kokos, den nomizo na min to exo akousei 100 fores apo tin kratiki propaganda...

Epidi omos mesa sta psemata kai tis sikofanties, mporei na iparxei kai kapoia alitheia pou mou jefige ,pes mou esi ti eipe, (gia na min parasiro kai kanenan,adika....)

Δημοσ.

Ο κοκός φαίνεται παναγία και συμπαθής σε μας που δεν τον γνωρίζουμε καλά αλλά οι παλιοί ξέρουν καλύτερα τι τράβηξαν και τι πλήρωσαν για την βασιλική πρόνοια,ακόμα και σινεμά να πήγαινες,έδινες το αντίστοιχο αντίτιμο για το βασιλιά.

Με το Γ.Παπανδρέου δεν ξέρετε τι έγινε;Τον ήθελε ο λαός,βάσει εκλογικου αποτελέσματος,αλλά δεν ενέκρινε ο βασιλιάς!Τρελά πράγματα!

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote BlizardBill:</font><hr> Ti na ektetho???

An ithele na parei oli tin ejousia gia ton eauto tou,den tha ton ipostirize kaneis...oute ego.

Oso gia oti enoxopiitiko exei pei o kokos, den nomizo na min to exo akousei 100 fores apo tin kratiki propaganda...

Epidi omos mesa sta psemata kai tis sikofanties, mporei na iparxei kai kapoia alitheia pou mou jefige ,pes mou esi ti eipe, (gia na min parasiro kai kanenan,adika....) <hr /></blockquote>

Έχουν αναφερθεί πράγματα και στο thread, αλλά αν εσύ θέλεις να κάνεις ότι δεν τα βλέπεις ή να τα αποκαλείς προπαγάνδα, δεν έχει νόημα να πω οτιδήποτε...

Δημοσ.

BlizardBill,

Είσαι τελείως αστοιχείωτος.

Αλλά το κακό δεν είναι αυτό.

Το κακό είναι ότι παρότι έχεις μαύρα μεσάνυχτα από ιστορία, εκφέρεις γνώμη με αυθάδεια αγνοώντας προκλητικά τα γραφόμμενά μας που σου αποδεικνύουν τις απόψεις μας.

Δεν δέχεσαι τις παραπομπές μας;

Θεμιτό.

Φέρε όμως τις δικές σου.

Σαν να προσπαθεί ένας αστοιχείωτος, να γνωματεύσει για όγκο στο πάγκρεας, λέγοντας «και που ξέρουμε ότι αυτά που γράφουν οι σημερινοί γιατροί, είναι τα σωστά».

Η κλασική αντίδραση του αδαή που αρνείται να αναγνωρίσει ότι έχει από μερική (επιεικώς) έως παντελή στέρηση γνώσης της ιστορίας και των βασικών δομών της, από βλακεία περισσότερο παρά από επίγνωση της ασχετοσύνης του.

Τουλάχιστον άκου και διάβασε πέντε πράγματα και ύστερα υπέκυψε στα δημοσιεύματα του ξένου τύπου περί «στέρησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων», μεσούσης της συζήτησης για το ΚΥΠΡΙΑΚΟ.

Δημοσ.

Proton den agnoisa entelos ta keimena sou.

Eipa pos einai proklitika propagandistiko, kai mi antikeimeniko to link pou paratheteis...

Episis asxolithika me ena xaraktiristika asteio isxirismo pou brika mesa.

Oso gia ta dika sou keimena, den sxoliasa tipota, logo tis posotitas ton apospasmaton, kai epidi ta perisotera den mou lene tipota ousiastiko...

Ego den epixirimatologisa episis ,sto oti i basileia einai teleia, alla sto oti i dimokratia prepei na eina dimokratia, allios einai xeiroteri...

Ti stoixeia thes na sou fero edo?

Me ton Kwse-men eixa mia diamaxi, sto an o kokos prospathise na kanei prajikopima gia na parei tin ejousia me bia,i oxi.

Tha kano ton kopo afou thes na antigrapso apo "to xroniko tou 20ou aiona" tou organismou Lambraki, ta apospasmata ton "prajikopimaton" pou ekane...

Epidi omos aneferonte 2 me gegonota, kai ena trito aplos apo plirofories pou edosan i xountikoi, peste mou se pio na doso perisotero xrono,oste na exete mia pio pliris eikona...

1)15-16 iouliou 1965,me tin paretisi-anatropi tou G.Papadreou.

Tha doso kai ligo apo to paraskinio, tous tsakomous ton 2 Papadreou, kai ti fagomara stin E.K.

2)To prajikopima-fantasma ton sintagmatarxon, pou ta mona ousiastika stoixeia pou exoume,einai ta legomena ton aprilianon,pou eipan pos akousan apo ton kostantino tin 21 apriliou 1967.."giati biastikate, etoimaza kai ego prajikopima..."

3)to kinima tis 13 dekebriou 1967 pou kalese to lao apo radiofono na anatrepsei tin xounta, alla apetixe, kai alloi sinelifthisan , eno o Kostanmtinos efige apo tin ellada.

Mono pou epidi einai megala, kai den exo poli xrono ,tha ta antigrapso aurio...

Ektos an katafero na sinergasto me to olokainourgio mou scanner, noritera.

Oso gia tin katadiki mas gia katapatisi ton anthropinin dikaiomaton, omologo pos den epsaja tromera na bro dikaiologies opos esi, oste na katalabo pos ftaine oloi oi alloi ektos emas...

Δημοσ.

Οκ, εγώ πιστεύω ότι πρέπει να γυρίσει η βασιλεία στην Ελλάδα και να κάνουμε τον Κωκό Βασιλιά και πάλι. Από τη στιγμή που η παράθεση γεγονότων είναι προκλητική προπαγάνδα, τι άλλο έχουμε να πούμε;

Δημοσ.

Isos den to egrapsa kala, enoousa to afieroma tou flash pou eida se ena link kai mou fanike etsi...

Mexri kai oi fotografies itan epilegmenes, se mia prospatheia diakomodisis.

Esena sou fenete antikimeniko?

Den exo to alathito, alla mou fenete diskolo na exo adiko edo,apo osa diabasa....

Kai den prepei na einai sto xeri mas, na tou epitrepsoume i na tou apagorepsoume na erthei, i na tou pairnoume tin periousia ...

Den mas dinei i dimokratia tetoia dikaiomata.Prepei na tiroume kapoia pragmata.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...