Fozzy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Πρόοοβλημα! Παιδια έχω προβλημα με το να συνδεθώ στο internet! Γιαυτο σας παρακαλώ να μου απαντησετε γρήγορα (αλλος ενας net-addict κι εγω) Λοιπόν το πρόβλημα ειναι το εξής: Συνδέομαι Κα-νο-νι-κό-τα-τα στο net αλλα οτι και να κανω (Mirc, Kazaa, MSN, ICQ, Internet Explorer) δεν μπορώ να συνδεθώ! Ανοιγω το εικονίδιο σύνδεσης και λεει οτι εχουν σταλεί και ληφθεί περιπου 500 και 300 bytes αντίστοιχα. Οχι, δεν φταιει ο provider. Δοκιμασα και με αλλους και παλι τα ιδια! Οχι, δεν εχω κολλησει virus τουλαχιστον αυτο λεει το Norton Antivirus 2002. Και ΟΧΙ δεν πειραξα τί-πο-τα! Ήμουν στο net κανονικά, εκλεισα το Pc έφυγα απο το σπίτι και οταν γυρισα και άνοιξα το Pc να συνδεθω τζίφος! Εκανα αρκετες φορες restart ανοιξα τον Task Manager και προσπαθησα χειροκινητα να κλεισω οτι μου φαινοταν περιεργο κλπ αλλα παλι τιποτα.To Λειτουργικο που χρησιμοποιω ειναι Windows 2000 Pro και εχω το USB Νetmod της Ιντρακομ με έκδοση driver 2.4.0.0 Εκανα Uninstall το netmod και το περασα ξανα και παλι τιποτα. To ξαναβγαλα και το συνδεσα παραλληλα και παλι ομως τζιφος! Eπίσης ανοιξα ενα DOS-Prompt και εκανα ping IP (oπου ΙΡ δοκίμασα και την Client ΙΡ και την Server IP που φαίνονται στην καρτέλα Details του status της σύνδεσης) Το αποτέλεσμα ήταν να στειλει 4 packets στην ΙΡ αυτη με επιτυχία και να πάρω reply) Σας παρακαλώ βοηθήστε με! Δεν εχω net σπιτι και κοντευω να τρελαθώ!!! Πείτε μου πως μπορει να λυνεται το παραπανω πρόβλημα (λογικές λυσεις οχι «αντε τραβα κανε format» απο τη στιγμη που δεν πείραξα τιποτα στο σύστημα για να μου κανει αυτες τις μαλακιες...) Σας ευχαριστώ όλους προκαταβολικά ΥΓ: Απο φιλους που ρωτησα κανεις δεν ξέρει να μου πει τι παίζει.
xsterg Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 file moy den mas eipes ti leitoyrgiko exeis. an exeis win 98, win me, tote h lysh einai mia. FORMAT. oso ki an soy fainetai paralogo, ayth einai h moni lysh. epishs pes mas kai an meso toy outlook lambaneis kanonika ta email soy h oxi. an soy doyleyei kapoios allos explorer px o netscape. an den soy doyleyei tipota apo ta parapano eno syndeetai sto net, tote kaneis format. moy eixe tyxei kai emena mia fora, opos kai se enan filo sthn epoxi ton win me, kai h moni lysi poy doylepse htan to format. bebaia dokimase kai mia fora na peraseis ta win apo pano alla den nomizo na soy doylepsei. pantos kane mia dokimi. kali epityxia!
Narayan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Λοιπόν καταρχάς don't panic, θα βρεθεί λύση 1) Πως είναι συνδεδεμένο το NetMod με το δίκτυο του σπιτιού; 2) Δουλεύουν και οι δύο γραμμές του τηλεφώνου κανονικά; 3) Σίγουρα δεν πείραξε κανείς το PC; Θα πρότεινα να ξαναπεράσεις τα USB drivers της motherboard για αρχή.
petros1815 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Αν είναι ενεργοποιημένη η κοινόχρηστη χρήση του internet, απενεργοποίησέ την.
DeCoN Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2002 xterg th gamhkame kai epsofhke.... Me ti provider mpaineis na sou dosw tous DNS tous na so8eis, afou pingareis IP shmainai oti h syndesh paizei alla den mporeis na kaneis resolve tis diefthynseis se IP Dokimase na kaneis ping se 194.219.227.2 kai se 64.58.76.223 kai an sou apantane kanonika shmainei oti apla den mporei na kanei resolve tis IP Epishs bale se explorer http://64.58.76.223 kai an deis yahoo tote einai 8ema DNS. Epishs des oti ston Explorer sto tools-> Internet Options ->Conections, sth syndesh pou xrhsimopoieis kai settings den yparxei TPT tsekarismeno, h steile mou PM na sou dosw to thl. mou na me pareis na to koitaksoume, Ps. This is my job Ps2. Pou na mhn htane pote
Fozzy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2002 Eimai pali online! (thanx to DeCon) Pare 5 asterakia re file! ta axizeis
DeCoN Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2002 lol any time re file... Kai gia to story.... H fash htan reinstall TCP/IP... kapoios me ligoterh "ypomonh" 8a ekane format 8ewrw th logikh "ponaei kefali, kopsei kefali" an mh ti allo mh apodotikh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.