Προς το περιεχόμενο

Υπολογιστής ή Server

BGrifindor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηθελα να με βοηθήσετε να αποφασίσω. Έχω φτοιάξει ενα φορουμ και ενα site για την δουλειά μου. Τα έχω φορτώσει στο λαπτοπ μου και απο εκει δουλευει. Εχω μαζέψει μερικα λεφτα περίπου 600Ε θα μπορούσε κανεις να μου προτείνει τι να πάρω? έναν σταθερό υπολογιστή ή εναν Server? Θέλω όλη την ερα να έιναι ανοιχτός για ολη την βδομάδα.

Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων...

Δημοσ.

τα 600Euro δεν φτάνουν για Server.

Ενα δυνατό pcki θα σε καλύψει. Από πρόσβαση στο internet τι κάνεις? τι όγκο χρηστών θες να υποστηρίξεις ?

Δημοσ.

Περίπου 5000 χρήστες μπορεί και παραπάνω για αρχή πιστευώ. Σαν λύση τι προτέινεις εναν σερβερ και ποσο θα κανει μοπρεις ενδικτηκα να μου προτείνεις κατι????

Δημοσ.

ένας server κανονικός (υλικό και λογισμικό) κοστίζει από 3000euro.

Μπορείς να δεις έτοιμες λύσεις από επώνυμους κατασκευαστές (HP,IBM,etc) ή Plaisio , e-shop

+ θες γραμμή με υψηλό Upload

Δημοσ.

Εγω στη θεση σου θα το ανεβαζα ολο το φορουμ-σαιτ σε μια hosting company να τελειωσει η δουλεια.

Αντε και καλα πηρες το server. Τι λειτουργικο θα στησεις; Τι προγραμματα; Τι προστασιες; Εχεις static IP; Δε θες ενα domain name;

Γενικως ειναι πολλα πραγματα που δεν αξιζει να κανεις ενω μπορεις να τα παρεις ετοιμα, και το χρονο σου να τον αφιερωσεις στο δικο σου φορουμ, και με 600 ευρω βρισκεις hosting companies να τις πληρωνεις για τουλαχιστον 5 χρονια.

PS. Τα λεφτα για μια hosting company ισως σου βγουν λιγοτερα απο οσα θα εδινες για ρευμα ωστε να εχεις ενα pc ανοικτο 24/7 για ολο το μηνα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...