ATiTool Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Καλησπερα,εχω πολλες αποσυνδεσεις σε ενα online παιχνιδι που παιζω (πολλοι απο εσας το ξερετε) το Lineage II. Λοιπον,επιδη νωμιζα οτι φταιει η γραμμη μου (αλλα μαλλον δεν φταει) τους πηρα τηλ. στον ΟΤΕ και τους ειπα οτι εχω αποσυνδεσεις κ.τ.λ.,και μου χαμηλωσανε την ταχυτητα απο 8Mb/s περιπου στα 6Mb/s,και λεω περιπου,γιατι κυμενετε συνεχεια το DOWNSTREAM απο 5,5 εως 7,5. το προβλημα μου τωρα ειναι οτι καθε φορα που κανει αλλαγη στην ταχυτητα αυτοματα το modem μου,τρωω disconnect απο το game! ενω δεν ξεσυνδεετε,δεν σβηνει κανενα λαμπακι απο το modem. απλα κανει αλλαγες στο downstream για να κραταει σε σταθερα επιπεδα το noise margin (SNR). ειναι φυσιολογικο αυτο? να κανει αλλαγες στο DOWNSTREAM προκιμενου να κραταει σταθερο noise margin? και τι μπορω να κανω τωρα για να μην εχω disconnect απο το παιχνιδι?
demis1991 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 εχω το ιδιο προβλημα με τα disconnect και σιγκεκριμενα τρωω disconnect καθε δυο ωρες, το ξαναειπα σε αλλο post λιγο παραπανω αλλα κανεις δεν μας απανταει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.