Προς το περιεχόμενο

Νέα iMacs 21,5 & 27'

hasodikis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα στο οποίο αναφέρεσαι συμφωνώ ότι θα είναι αρκετά έντονο στην 27άρα.. αλλά όχι και τόσο σημαντικό στην 21άρα.

Ακριβως!

Μαλιστα ο 21" δεν εχει τοσο μικρο dot pitch/μεγεθος κουκιδας.

Εχει μεγαλυτερο απο του 27" . Δηλαδη τα γραμματα στον 21" θα φαινονται μεγαλυτερα απο τον 27" .

Απο την 20" οθονη που εχεις τωρα, , ο 21" θα εχει πιο μικρα γραμματα και ο 27" ακομα μικροτερα.

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εχε υποψην σου οτι ο 27αρις εχει κ input για να συνδεεις πχ τον φορητο σου, ενα pc ή μια παιχνιδομηχανη.

Ειναι και αυτο ενα συν.

Αυτό για το pc είναι σίγουρο? τι είδους input έχει?

Δημοσ.

τον 27' τον σκέφτομαι πολύ σοβαρά κυρίως λόγο του i7 πυρήνα αλλά με προβληματίζει το μέγεθος της οθόνης, μήπως είναι too much?

Δημοσ.

κόλλημα το 27αρι! το μόνο μειονέκτημα που βλέπω είναι αφού δουλεύει άψογα ο macbook pro που έχω μετά από 2.5 χρόνια γιατί να πάρω άλλο? αν και μου τρέχουν τα σάλια όταν το βλέπω...

Δημοσ.

Εχει τεραστια διαφορα με τον να σκασουν και τα μηχανηματα. Πριν απο δυο εβδομαδες η systemgraph δεν ειχε mbp 13.3". Σε κανα μηνα λοιπον, μπορει και παραπανω θα σκασουν μυτη μερικα κομματια

• Super Moderators
Δημοσ.
Το μονο που με χαλασε ειναι οτι οι οθονες των iMac ειναι 16:9 και οχι 16:10 ..

στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως είναι καλό, γιατί αν ήταν 16:10 τότε το 21.5αρι θα είχε 1680χ1050 (και θα ήταν 22αρι λογικά :P ) και το 27αρι 1920χ1200 :-)

για ποιο λόγο το 2ο 21αρι είναι πιο ακριβό από το 1ο?

http://www.systemgraph.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=bt_flypage.tpl&product_id=458&category_id=10&option=com_virtuemart&Itemid=27

http://www.systemgraph.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=bt_flypage.tpl&product_id=457&category_id=10&option=com_virtuemart&Itemid=27

τυπογραφικό λάθος?

Δημοσ.

Είναι σημαντικά μειωμένες σε σχέση με τους παλιούς ή μου φαίνεται;

Αν θυμάμαι καλά ο 3.06 24" είχε ~2200...

τώρα ο 27" quad έχει 1900!!!

Νομίζω ότι είναι εξαιρετικά νέα!!! :-D

Το βλέπω το 27άρι να προσγειώνεται στο γραφείο μου κατά τα Χριστούγεννα!!! :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...