Προς το περιεχόμενο

Belkin usb bluetooth

Wandex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας.

Μου δώσανε ένα usb bluetooth adapter mini belkin.

Με το κινητό όλα καλά. Έχω όμως ένα bluetooth headset nokia bh-604 και δεν καταφέρνω να τα κάνω να δουλέψουν. Κάνω pair τις συσκευές αλλά μετά δεν νομίζω ότι συνδέονται (το λαμπάκι του headset δεν ανάβει ώστε να δείξει ότι ειναι συνδεδεμένο και στο pc δεν υπάρχει η επιλογή για έξοδο ήχου στο bluetooth). Και όταν επιλέγω το headset στο πρόγραμμα του pc μου λέει: δεν βρεθηκαν υπηρεσίες.

Ξέρετε τι φταίει; Έχω windows xp sp3, οι drivers λειτουργούν, δοκίμασα και με τους default τις microsoft αλλά τα ίδια.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

το headset μπορει να αναγνωριστει μονο απο 1 συσκευη με την οποια κλειδωνει και δεν ειναι πλεον ορατο μετα σε αλλες.

μερικα μπορουν να κλειδωσουν και με μια δευτερη αλλα απο οτι ειδα στο λινκ δεν αναφερει κατι τετοιο στα χαρακτηριστηκα.

αν το εχεις συνδεσει με το κινητο και εχει κλειδωσει δεν θα το βλεπει το pc μετα.

για να το δει αλλη συσκευη οταν εχει κλειδωσει πχ το pc πρεπει να του κανεις reset.

reset συνηθως γινεται κρατωντας πατημενα για 5sec το κουμπι που απαντας μια κληση και το κουμπι που ενεργοποιητε/απενεργοποιητε.(δες και στο manual)

και πρεπει να το κανεις καθε φορα που θελεις να το συνδεσεις με αλλη συσκευη.

Δημοσ.

Ευχαριστώ DioNiSis_000.

Τα ακουστικά αν και υποστηρίζουν μέχρι και 8 συσκευές, το είχα σκεφτεί και είχα δοκιμάσει να κάνω reset. Αλλά τίποτα φυσικά.

Τα headset δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλα τα bluetooth; Βλέπω ότι υποστηρίζουν τα ίδια πρωτόκολλα.

Δημοσ.
δοκιμασε να εγκαταστησεις το bluesoleil
Thanks DioNiSis_000. Αν και χρησιμοποιούσα το utility της Belkin,(είχα δοκιμάσει και με τους default της MS) το δοκίμασα και μάλλον δουλεύει.:lol:

Λέω μάλλον, χε χε, γιατί τα ακουστικά τα έχω δανείσει για λίγο, αλλά το πρόγραμμα της bluesoleil μου βγάζει διαθέσιμες υπηρεσίες για ακουστικά. Πριν αν και έλεγαν θεωρητικά σύνδεση με ακουστικα, είχα μόνο 3 υπηρεσίες διαθέσιμες για τις συσκευές. Μεταφορά αρχείων, στοιχείων και συχρονισμό. Υπηρεσία κάτι σχετικό με ακουστικά ή έστω για printer ή ποντίκι δεν έβλεπα πουθενά.

Σε ευχαριστώ και ελπίζω να μου γυρίσουν τα ακουστικά κάποτε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...