newtech Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Έχει κανείς κάποια από τις 2 ώστε να με βοηθήσει να επιλέξω? Είναι στα ίδια χρήματα http://www.consumer.philips.com/c/televisions/7000-series-42-inch-full-hd-1080p-digital-tv-42pfl7404h_12/prd/gr/ http://www.samsung.com/gr/consumer/detail/detail.do?group=television&type=television&subtype=lcdtv&model_cd=LE40B650T2WXXH
Ros_Original Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Πρόσφατα αγόρασα την Samsung αλλά το μοντέλο των 37" και ένας φίλος μου το μοντέλο των 32". Και οι δυο είναι καταπληκτικές! Όπως έχω ήδη πει και σε άλλο σχετικό thread, αν είσαι φίλος της Samsung χτύπα την χωρίς δεύτερη σκέψη! Επίσης αν θέλεις ρίξε καμιά ματιά και στις Led...
newtech Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Πρόσφατα αγόρασα την Samsung αλλά το μοντέλο των 37" και ένας φίλος μου το μοντέλο των 32". Και οι δυο είναι καταπληκτικές! Όπως έχω ήδη πει και σε άλλο σχετικό thread, αν είσαι φίλος της Samsung χτύπα την χωρίς δεύτερη σκέψη! Επίσης αν θέλεις ρίξε καμιά ματιά και στις Led... Για LED αστο.. Δεν μας περνει... Επιδει δεν ξερω πολλα.. Ποια ειναι τα υπερ κ τα κατα αναμεσα σε αυτες τις 2?? Ευχαριστω
Ros_Original Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Αν εξαιρέσης το μέγεθος της οθόνης δε νομίζω ότι έχουν μεγάλες διαφορές. Η Samsung έχει επίσης θύρα δικτύου και μπορεί να συνδεθείς στο Ιντερνετ και να βλέπεις βιντεάκια στο youtube και να χρησιμοποιείς κάτι μίνι εφαρμογές της Samsung. Επίσης έχει 2 USB θύρες, από τις οποίες η μια υποστηρίζει και αναπαραγωγή από εξωτερικούς σκληρούς δίσκους (την έχω δοκιμάσει με ένα WD Passport 320GB). Και το τελευταίο χαρακτηριστικό που με την πρώτη ματιά δεν υπάρχει στην Philips, είναι το λεγόμενο DLNA που σου επιτρέπει να παίζει αρχεία multimedia π.χ. από το λαπτοπ ασύρματα/ενσύρματα μέσω δικτύου στην τηλεόραση. Αυτά σε γενικές γραμμές. Ένας ακόμα λόγος (πιθανώς να μην είναι 100% ακριβής) είναι ότι παλιότερα σε μια Philips LCD είχα αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα με την εικόνα και το πανελ της οθόνης από ένα σημείο και μετά σκοτείνιασε/θάμπωσε παντού εκτός από το κέντρο της οθόνης...
newtech Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Αν εξαιρέσης το μέγεθος της οθόνης δε νομίζω ότι έχουν μεγάλες διαφορές.Η Samsung έχει επίσης θύρα δικτύου και μπορεί να συνδεθείς στο Ιντερνετ και να βλέπεις βιντεάκια στο youtube και να χρησιμοποιείς κάτι μίνι εφαρμογές της Samsung. Επίσης έχει 2 USB θύρες, από τις οποίες η μια υποστηρίζει και αναπαραγωγή από εξωτερικούς σκληρούς δίσκους (την έχω δοκιμάσει με ένα WD Passport 320GB). Και το τελευταίο χαρακτηριστικό που με την πρώτη ματιά δεν υπάρχει στην Philips, είναι το λεγόμενο DLNA που σου επιτρέπει να παίζει αρχεία multimedia π.χ. από το λαπτοπ ασύρματα/ενσύρματα μέσω δικτύου στην τηλεόραση. Αυτά σε γενικές γραμμές. Ένας ακόμα λόγος (πιθανώς να μην είναι 100% ακριβής) είναι ότι παλιότερα σε μια Philips LCD είχα αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα με την εικόνα και το πανελ της οθόνης από ένα σημείο και μετά σκοτείνιασε/θάμπωσε παντού εκτός από το κέντρο της οθόνης... εχει wireless reivecer δηλαδη η tv???
TZANNSPY Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Έχει... αλλά το χρεώνουν εξτρά !!! Δεν έχω δει τη Philips αλλά η Samsung LE46Β650 που έχω είναι πάρα πολύ καλή και τη προτείνω ανεπιφύλακτα. Αν μπορείς να τις δεις και τις δύο από κοντά και να αποφασίσεις μόνος σου, είναι ότι πρέπει.
tempo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Έχει... αλλά το χρεώνουν εξτρά !!! Δεν έχω δει τη Philips αλλά η Samsung LE46Β650 που έχω είναι πάρα πολύ καλή και τη προτείνω ανεπιφύλακτα. Αν μπορείς να τις δεις και τις δύο από κοντά και να αποφασίσεις μόνος σου, είναι ότι πρέπει. τι εννοείς το χρεώνουν extra?
TZANNSPY Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Samsung WIS-09ABGN - Κάρτα δικτύου Ασύρματο Wi-Fi Stick για πρόσβαση σε συγκεκριμένα Internet sites μέσω της λειτουργίας Internet@TV των τηλεοράσεων Samsung 2009 LED TVs Series 9000 / 8000 / 7000, 2009 LCD TVs Series 9 / 8 / 7 / 6, 2009 PDP TVs Series 8 / 6. http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=Samsung+WIS-09ABGN ...Εννοώ το παραπάνω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 τι διαφορά έχει η Samsung LE40B650 από την LE40B651? γιατί από ότι βλέπω παίρνεις και την 651 στα ίδια λεφτά με την Philips (999 euro)
TZANNSPY Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 τι διαφορά έχει η Samsung LE40B650 από την LE40B651? γιατί από ότι βλέπω παίρνεις και την 651 στα ίδια λεφτά με την Philips (999 euro) Η σειρά Β650 βγαίνει σε... πλατινένιο μαύρο ενώ η σειρά Β651 βγαίνει σε... βαθύ κόκκινο/μαύρο χρώμα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 και με την 653 πάλι το χρώμα είναι η διαφορά?
MasterX Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Η Samsung έχει επίσης θύρα δικτύου και μπορεί να συνδεθείς στο Ιντερνετ και να βλέπεις βιντεάκια στο youtube και να χρησιμοποιείς κάτι μίνι εφαρμογές της Samsung. Επίσης έχει 2 USB θύρες, από τις οποίες η μια υποστηρίζει και αναπαραγωγή από εξωτερικούς σκληρούς δίσκους (την έχω δοκιμάσει με ένα WD Passport 320GB). Και το τελευταίο χαρακτηριστικό που με την πρώτη ματιά δεν υπάρχει στην Philips, είναι το λεγόμενο DLNA που σου επιτρέπει να παίζει αρχεία multimedia π.χ. από το λαπτοπ ασύρματα/ενσύρματα μέσω δικτύου στην τηλεόραση. φίλε, στο CRAZY SUNDAYS εχει την SAMSUNG LE40B650 40'' στα 829.00 € απο 998!!! Μου φαίνεται καλή περίπτωση και λέω να την πάρω.. Παιζει mkv αρχεία απο το USB και μεσω DLNA ???
dchris Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Σύμφωνα με το επίσιμο site της Samsung, η 651 έχει θύρα Ethernet ενώ η 650 οχι... Καποιος που έχει αγοράσει μια από τις 2 μπορεί να το επιβεβαιώσει? (μήπως πρόκειται περι τυπογραφικού)
pcos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.156583&sid=1 λεει οτι εχει ethernet μα δεν την εχω αγορασει και δεν ξερω. τελικα masterX την αγορασες?
Symbad Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Σύμφωνα με το επίσιμο site της Samsung,η 651 έχει θύρα Ethernet ενώ η 650 οχι... Καποιος που έχει αγοράσει μια από τις 2 μπορεί να το επιβεβαιώσει? (μήπως πρόκειται περι τυπογραφικού) Μια χαρά έθερνετ έχει και η 650 μη μασάς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.